WORD NU LID EN SPEEL TOT 1 APRIL GRATIS.

Het is nu een goed moment om lid te worden van de Heemskerkse Golfclub!

Ervaar het clubgevoel, maak nieuwe contacten en profiteer van ongelimiteerd toegang tot de uitdagende 27 holes.

De Heemskerkse heeft uitstekende oefenfaciliteiten, drie PGA teaching pro’s en een unieke puttstudio. U kunt meedoen aan alle clubwedstrijden en andere activiteiten, u speelt met korting op meer dan 40 andere banen door het hele land en uw handicap wordt bijgehouden.

• Géén contributie tot 1 april 2019
    • Slechts € 100,- inschrijfgeld
    • Deze actie geldt ook voor onze jeugd- en juniorlidmaatschappen *
    • Ook voor het proeflidmaatschap geldt ook een eindejaarsactie: 10% korting als u proeflid wordt in de periode oktober 2018 tot maart 2019 !
  • Jeugd en junioren hoeven geen certificaat aan te schaffen

Informatie over de aan- en verkoop van de certificaten en over de huidige certificaatprijs vindt u op www.heemskerksegolfclub.nl.

Daar vindt u ook alle informatie en de voorwaarden voor het lidmaatschap.

Of bel met de clubmanager Pien van Nass. Tel. 0251 – 250088, keuze 3.

De Heemskerkse Golfclub ligt op slechts 25 minuten van Amsterdam en 15 minuten van Haarlem, Zaandam en Alkmaar, direct naast de A9.