Eindejaarsactie

WORD NU LID! DE EERSTE 3 MAANDEN GRATIS SPELEN. GEEN CONTRIBUTIE  EN ONBEPERKT SPELEN!

Het is nu een goed moment om lid te worden van de Heemskerkse Golfclub!

Ervaar het clubgevoel, maak nieuwe contacten en profiteer van ongelimiteerd toegang tot de uitdagende 27 holes.

De Heemskerkse heeft uitstekende oefenfaciliteiten, drie PGA teaching pro’s en een unieke puttstudio. U kunt meedoen aan alle clubwedstrijden en andere activiteiten, u speelt met korting op meer dan 40 andere banen door het hele land en uw handicap wordt bijgehouden.

• Géén contributie over de eerste 3 maanden
    • Slechts € 100,- inschrijfgeld
    • Alleen aanbetaling van € 150,- voor een certificaat (u koopt pas in 2019 , de huidige prijs is nu circa € 300,-)
    • De 3 maanden gratis geldt tot 1 april 2019, als u lid wordt in 2019 is de periode tot 1 april dus gratis
    • Wordt u in oktober lid, dan speelt u tot 1-1-2019 gratis, in november tot 1-2-2019, in december tot 1-3-2019
    • Deze actie geldt ook voor onze jeugd- en juniorlidmaatschappen *
    • Ook voor het proeflidmaatschap geldt ook een eindejaarsactie: 10% korting als u proeflid wordt in de periode oktober 2018 tot maart 2019 !

• Jeugd en junioren hoeven geen certificaat aan te schaffen

Informatie over de aan- en verkoop van de certificaten en over de huidige certificaatprijs vindt u op www.heemskerksegolfclub.nl.

Daar vindt u ook alle informatie en de voorwaarden voor het lidmaatschap.

Of bel met de clubmanager Pien van Nass. Tel. 0251 – 25 00 88, keuze 3.

De Heemskerkse Golfclub ligt op slechts 25 minuten van Amsterdam

en 15 minuten van Haarlem, Zaandam en Alkmaar, direct naast de A9.