Zaterdag 28 maart is er weer een Open Dag op de Heemskerkse Golf Club.

Altijd al een keer willen golfen? Bent u benieuwd naar onze vereniging?
Kom dan naar onze Open Dag en laat u vrijblijvend informeren!

Ochtend:

• 10.00-10.45 Ontvangst met koffie en thee in de conferentiekamer op de begane grond, uitleg over de golfclub en de  speel en oefenmogelijkheden bij de Heemskerkse Golf Club en een rondleiding.
  • 10.45- 11.45 Oefen Clinic door onze golfprofessional op de drivingrange/puttinggreen. (materiaal en golfspullen zijn aanwezig, als u een eigen golfset heeft, neem deze dan mee. Makkelijke kleding en schoenen met platte zolen  aanbevolen)
  • 11.45-12.00  Afsluiting in de conferentiekamer op de begane grond, beantwoorden van vragen. Hier ontvangt u een persoonlijk scherp voorstel gebaseerd op uw persoonlijke wensen.

Gelegenheid voor een aantrekkelijke lunch (op eigen kosten)

Let op het is geen open inloop ! U dient zich vooraf aan te melden i.v.m. maximale capaciteit van de groep via de inschrijfknop hieronder. U kan slechts éénmaal per jaar deelnemen aan een open dag i.v.m. de aanbieding die u ontvangt.