MS-Proeflidmaatschap

ONBEPERKT GOLFEN VOOR €101,75 PER MAAND!

Iedereen die twee of meer keer per maand golft, is al goedkoper uit met deze speciale actie van de Heemskerkse Golfclub. En je kan meedoen met alle activiteiten van de golfvereniging. Bovendien profiteer je van onze Hospitality Chain, waardoor je op tientallen andere golfbanen in Nederland kan spelen tegen voordelige tarieven.

Voor deze actie hoef je alleen maar proeflid te worden. Je hoeft dan geen certificaat te kopen. Je kan maar maximaal twee jaar proeflid zijn. Een proefjaar is gelijk aan een kalenderjaar en het eerste jaar betaal je alleen vanaf de maand dat je je aanmeldt.

• Je maakt onbeperkt gebruik van onze 18 holes Championship Course
  • Je maakt onbeperkt gebruik van onze Weidelus Par 3 baan
  • Zeer voordelig spelen op 36 andere banen in Nederland
  • Meedoen met alle clubwedstrijden & evenementen
  • Je ontvangt ons digitale clubblad
  • Participeren in het actieve clubleven van de Heemskerkse Golfclub

Proeflid worden? Vraag hier je lidmaatschap aan. U kunt het ook regelen via onze receptie. deze is dagelijks overdag geopend!