MS-Proeflidmaatschap

ONBEPERKT GOLFEN VOOR MAAR 100,- PER MAAND!

Iedereen die twee of meer keer per maand golft, is al goedkoper uit met deze speciale actie van de Heemskerkse Golfclub. En je kan meedoen met alle activiteiten van de golfvereniging. Bovendien profiteer je van onze Hospitality Chain, waardoor je op tientallen andere golfbanen in Nederland kan spelen tegen voordelige tarieven.

Voor deze actie hoef je alleen maar proeflid te worden. Je hoeft dan geen certificaat te kopen. Je kan maar maximaal twee jaar proeflid zijn. Een proefjaar is gelijk aan een kalenderjaar en het eerste jaar betaal je alleen vanaf de maand dat je je aanmeldt.

• JE MAAKT ONBEPERKT GEBRUIK VAN ALLE (OEFEN)FACILITEITEN EN ONZE 18 HOLES CHAMPIONSHIP BAAN.
      • ONBEPERKT GEBRUIK VAN ONZE LANGE PAR-3 BAAN, BEKEND VANWEGE ZIJN SNELLE GREENS.
      • VIA DE HOSPITALITY CHAIN SPEEL JE OP MEER 36 BANEN IN NEDERLAND TEGEN EEN ZEER VOORDELIG TARIEF.
      • JE ONTVANGT UITERAARD ONS DIGITALE CLUBBLAD.
      • MEEDOEN MET ALLE CLUBWEDSTRIJDEN EN EVENEMENTEN EN LEZINGEN.