Inschrijven sponsordag woensdag 2 september 2020 ( tevens Businessclub dag) Inschrijven golfclinic onderaan deze pagina

• 11.00 uur Opening wedstrijdtafel, ontvangst met koffie/thee en lunchpakket Er staan ballen voor u klaar op de drivingrange
  • 13.00 uur  18 holes wedstrijd op de 18 h baan o.a. om de sponsorbokaal. startlijst volgt later. Baancatering en drankjes in de baan
  • 17.30 uur Bittergarnituur en prijsuitreiking (drankjes op eigen rekening)
  • 18.30 uur Deelname maaltijd  (optioneel en op eigen kosten)

aanmelding 18 holes wedstrijd sponsordag

Inschrijven programma golfclinic

Wij willen hier een groot evenement van maken.  Parallel aan de 18 holewedstrijd organiseren wij een aantal golfclinics. Heeft u geen of weinig  ervaring met het golfspel dan is dit wellicht een leuke gratis kennismaking.

Golfclinic

2 uur golfclinic met Golfprofessional incl. golfclubs incl. ballen.( groepsles)  Deze keuze is uitermate geschikt als men nog geen of weinig golfervaring heeft of dat men deze middag weinig tijd heeft.

• 14. 30 uur Ontvangst met koffie/thee, ontvangst golfsets (eigen clubs mag ook)
  • 15.00 uur Aanvang golfclinics ( indeling naar ervaring)
  • 17.30 uur bittergarnituur en prijsuitreiking (drankjes op eigen  rekening)
  • 18.30 uur Deelname Barbecue (optioneel en op eigen kosten)

Beide groepen komen aan het eind van de dag weer samen.

Menu  € 19,50

Surf en turf van biefstuk, gamba’s, en krokante prosciutto ham geserveerd met een oven groenten schotel en pepersaus.