Inschrijven sponsordag woensdag 19 september 2018 ( tevens Businessclub dag) Inschrijven golfclinic onderaan deze pagina

• 11.00 uur Opening wedstrijdtafel, ontvangst met koffie/thee en lunchpakket Er staan ballen voor u klaar op de drivingrange
  • 13.00 uur  18 holes all-tee wedstrijd op de 18 h baan o.a. om de sponsorbokaal. Baancatering en drankjes in de baan
  • 17.30 uur Bittergarnituur en prijsuitreiking (drankjes op eigen rekening)
  • 18.30 uur Deelname Mediterraans Buffet (optioneel en op eigen kosten)

aanmelding 18 holes wedstrijd sponsordag

Inschrijven programma golfclinic

Wij willen hier een groot evenement van maken.  Parallel aan de 18 holewedstrijd organiseren wij een aantal golfclinics. Heeft u geen of weinig  ervaring met het golfspel dan is dit wellicht een leuke gratis kennismaking.

Golfclinic

2 uur golfclinic met Golfprofessional incl. golfclubs incl. ballen.( groepsles)  Deze keuze is uitermate geschikt als men nog geen of weinig golfervaring heeft of dat men deze middag weinig tijd heeft.

• 14. 30 uur Ontvangst met koffie/thee, ontvangst golfsets (eigen clubs mag ook)
  • 15.00 uur Aanvang golfclinics ( indeling naar ervaring)
  • 17.30 uur bittergarnituur en prijsuitreiking (drankjes op eigen  rekening)
  • 18.30 uur Deelname Mediterraans Buffet (optioneel en op eigen kosten)

Beide groepen komen aan het eind van de dag weer samen.

Menu Mediterraans buffet € 22,50

Tapanade, kruidenboter en olijven

Stokbrood

Groene salade met feta, olijven, paprika en rode ui