Deel met ons uw mening over onze horeca

Het gebeurt zo vaak. Je zit met flightgenoten in ons restaurant De 19de en het gesprek komt op de horeca. Iedereen heeft daar wel een mening over en heeft ideeën over hoe het nog beter of gezelliger kan zijn als…………. (vul maar in!).
En daar gaat het ons nu om! Wij, het bestuur van de Stichting Horeca HGC en ook onze horecamanager Hayo van Deudekom en zijn team, willen graag deelgenoot worden van uw ideeën. Maar ook als er klachten zijn vernemen we dat graag. Daar kunnen we ons voordeel mee doen om de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren.
Dat is ons speerpunt voor 2015 en wij vragen aan u om ons daarbij te helpen. Wij hebben een eenvoudig Ideeën- en Klachtenformulier gemaakt dat op de bar van het restaurant te vinden is, meteen rechts als u het restaurant binnenkomt. Het ingevulde formulier kunt u in de Rode Ideeënbus doen, die beneden in de lobby hangt aan de muur rechts van de toegangsdeur naar de keuken. De bus wordt zeker een keer per week geleegd en aan alle opmerkingen wordt aandacht gegeven.

Mocht u een serieuze klacht hebben, die u aan ons wilt voorleggen, dan gelden wel de volgende regels:
• Een klacht moet allereerst direct kenbaar gemaakt worden aan degene die u bedient of aan de manager Hayo van Deudekom. Zij zijn uw eerste aanspreekpunt.
• Als op uw klacht niet naar tevredenheid wordt gereageerd, willen wij dat graag van u weten. U kunt dat schriftelijk aan ons kenbaar maken met het Ideeën- en Klachtenformulier.
• Een schriftelijke klacht moet binnen 14 dagen worden ingediend.
• Anonieme klachten worden niet in behandeling genomen.
• Een klacht wordt gedeponeerd in de Rode Ideeënbus, die hangt in de lobby naast de toegangsdeur tot de keuken.
• Op een klacht wordt altijd door ons zo spoedig mogelijk gereageerd.

Het Ideeën – en Klachtenformulier kunt u ook

hier vinden. Stuur het per e-mail aan Virginia Doelwijt of deponeer het in de rode ideeënbus.

Tenslotte: het bovenstaande is met het personeel van de horeca besproken. Ook voor hen is kwaliteit van de dienstverlening een speerpunt en zij zullen er alles aan doen om u dit in de praktijk te laten ervaren. Maar toch …..…….. “Waar gehakt wordt, vallen spaanders” is een bekend Hollands spreekwoord. Er zal zeker wel eens iets voorvallen, waar u een opmerking over heeft. Positief of negatief, uw mening is altijd een bijdrage om de dienstverlening te optimaliseren. En met een beetje begrip over en weer is er wel uit te komen.
Bestuur Stichting Horeca HGC

Stuur ons uw bericht

Ingezonden door

KLACHTENREGLEMENT

• Een klacht moet allereerst direct kenbaar gemaakt worden aan degene die u bedient of aan de manager Dianne Weber. Zij zijn uw eerste aanspreekpunt.
  • Een schriftelijke klacht moet binnen 14 dagen worden ingediend.
  • Anonieme klachten worden niet in behandeling genomen.
  • Op een klacht wordt door ons altijd zo spoedig mogelijk gereageerd.