Uitwisseling Businessclub Houtrak met de Heemskerkse op woensdag 3 oktober 2018

Op woensdag 3 oktober bent u als businessclublid van de Houtrak van harte welkom bij de  Heemskerkse  (gelieve in te schrijven onderaan deze pagina) Het gaat om een 18 holes wedstrijd. U speelt samen met uw gast, collega of kennis als team. Wedstrijdvorm: Four ball better ball Stableford met 75% handicapverrekening uitgaande van max. handicap van 36.  Het is een all-tee wedstrijd. Er zijn geen greenfees, want u bent onze gast.

U ontvangt van ons koffie/thee met lekkers, lunchpakket, baancatering en bittergarnituur, we hebben hiervoor een laag tarief van € 20,- p.p. Gelieve deze contant aan de wedstrijdtafel te voldoen. U betaalt geen greenfee.

U kunt hieronder aangeven of gebruik wilt maken van het informele diner na afloop. De kosten hiervoor zijn € 25,- p.p. Gelieve dit aan de wedstrijdtafel te voldoen.

Wij zorgen voor de ballen op de driving range.
11.30 uur Opening wedstrijdtafel, ontvangst met koffie/thee en iets lekkers.Uitreiking lunchpakket.
13.00 uur: start all-tee wedstrijd, catering in de baan
Bij binnenkomst na afloop staat er een bittergarnituur voor u klaar.
+/-18.00 uur: Aanvang diner. Prijsuitreiking.

Gelieve niet uw naam op de neary’s te vermelden als u niet bij de prijsuitreiking aanwezig bent tijdens het eten.

Wij verzoeken u om u aan te melden via onderstaand formulier met uw bedrijfsnaam, naam en actuele golfhandicap

Eventuele Handicart kunt u reserveren via de  receptie Tel: 0251-250088

Adres Heemskerkse Golfclub

Communicatieweg 18, 1967 PR, Heemskerk