Vrije golfer, en je wilt wel op de meest uitdagende baan van Noord-Holland golfen? Profiteer dan van onze speciale dalurenactie.

Leuk dat je wil komen golfen en gebruik wil maken van onze speciale juli- en augustus daluren actie op zaterdag en zondag. Deze actie is speciaal voor de vrije golfers (lid van een andere club mag ook) en je kan er de gehele maanden juli en augustus zo vaak als je wilt, alleen of met vrienden gebruik van maken.

Het enige wat we van je vragen is om onderstaand formulier in te vullen en een van onze receptionistes zal contact met je opnemen om de reservering te maken op basis van beschikbaarheid.

Wist je trouwens dat je altijd kosteloos gebruik kan maken van onze oefenfaciliteiten, wij een als enige club een PGA gecertificeerde Golfschool hebben die gebruik maken van de nieuwste technieken en inzichten en waar ook jij als vrije golfer les kan krijgen? Kijk voor meer informatie op de pagina van onze golfschool of kom gewoon gezellig langs!

Vergeet niet om je aan te melden op onze nieuwsbrief en Facebook pagina en blijf zo op de hoogte van alle activiteiten, acties en aanbiedingen!

Actie geldig in de maand juli-Augustus:

• Zonder ega-handicap: in juli en augustus op zaterdag en zondag – vanaf 15.00 uur – spelen op de Weidelus (Par3-baan). Tegen gereduceerd tarief.
  • 9 holes voor € 13,00 en 18 holes voor € 20,00.
  • Met ega-handicap: in juli en augustus op zaterdag en zondag – vanaf 15.00 uur – spelen op de championshipbaan tegen gereduceerd tarief.
  • 9 Holes voor € 20,00 en 18 holes voor € 33,00.

Reserveer uw flight