Vrijwilligers gezocht

Marketing & Communicatie commissie

Bij de marketing- en communicatiecommissie zijn we nog steeds opzoek naar leden die willen ondersteunen in verschillende rollen.

Zo zijn we nog opzoek naar schrijvers, doeners die het leuke vinden om concrete projecten van A tot Z uit te voeren en een secretaris.

Daarnaast zoeken we iemand die (heel) handig is met WordPress om onze website bij te houden en daar waar nodig, te optimaliseren.

Natuurlijk vinden we het altijd leuk om van leden foto’s (2-3) en (korte)teksten te ontvangen die een positieve bijdrage leveren in de communicatie van onze club naar onze omgeving. Dus heeft u iets leuks meegemaakt in de baan, tijdens het lessen of aan de bar in de 19e en hier ook nog enkele leuke foto’s van mail het naar: marcom@heemskerksegolfclub.nl

Meer informatie nodig? Neem dan contact op met Jan den Duijn, 06 – 41 40 26 43 of jan.denduijn@ziggo.nl

Wedstrijd Commissie

de WECO is op zoek naar versterking van het huidige team. Deze versterking kan 2 ledig zijn:

• Vaste WECO leden die zitting nemen in de commissie en volledig meedraaien.
  • Leden die de WECO willen bijstaan. Leden die dus kunnen worden “opgeroepen ” voor assistentie bij gewone wedstrijden maar vooral bij speciale evenementen. Uiteraard zal deze oproep niet op het laatste moment geschieden. Zij worden dan van te voren gevraagd en draaien dan voor dat evenement min of meer volledig mee.

Informatie : Frans Ossendorp

E-mail: f.ozzie.com@ziggo.nl

Evenementen (feest) Commissie

Ontwikkelen en uitvoeren van een aantrekkelijk sociaal programma, dat de binding van de leden met de club gaat vergroten

Informatie: Jan den Duijn

E-mail: jan.denduijn@ziggo.nl

Par Redactie

In de PAR-redactie zoeken we redacteuren, die binnen de organisatie op zoek gaan naar onderwerpen en die kunnen omzetten in artikelen. We zoeken schrijvers, die het leuk vinden om verhalen te vertellen, mensen willen interviewen en leuke foto’s willen verzamelen. We zijn ook op zoek naar een nieuwe voorzitter.

Informatie: Jan den Duijn

E-mail: jan.denduijn@ziggo.nl

Marshals gevraagd

Marshals gevraagd:

Het voorjaar is in zicht en de banen zullen zich weer vullen met enthousiaste golfers.

Iedereen wil graag met plezier spelen. Daar horen ook bepaalde regels bij, zoals doorlopen, pitchfork gebruiken, kar niet voor de green etc.

De marshals zijn er voor om een oogje in het zeil te houden. Politie hebben we al genoeg in onze maatschappij, dus als je dat voor ogen hebt hoef je niet te reageren.

Ik denk aan marshals die een keer in de maand een morgen of middag de leden met een goed humeur tegenmoet treden en dan zul je zien hoe gezellig het is, je krijgt terug wat je geeft.

Ik kan er over mee praten want ik heb op vrijdagmorgen een gezellig stel leden en mis het als ik een keer niet ben geweest. Kun je nagaan.

Dus leden…… wat is nu 1x per 2 weken of 1x per maand.(een dagdeel)

Ik hoop op veel reacties.

Mieke Cordes

E-mail: corde146@planet.nl

Telefoon:075-6281735

De Heemskerkse kent een bloeiend clubleven dat slechts mogelijk is door de toegewijde inspanning van vele vrijwilligers. Zij doen het niet alleen omdat ze graag iets over hebben voor hun mede-leden, maar ook omdat het werk leuk en afwisselend is en doorgaans ook erg leerzaam. Tevens maak je snel nieuwe contacten in de club. Indien je ook interesse hebt in een functie, aarzel dan niet om contact op te nemen met de betreffende voorzitter. Je kunt ook een berichtje sturen naar het secretariaat.

secretariaat@heemskerksegolfclub.nl