Meld je hier aan voor het speciale VVV arrangement om een heerlijk ontspannen dagje te golfen in de prachtige natuur van de gezelligste en langste 27 holes golfbaan van Noord Holland, de Heemskerkse Golfclub. Omdat wij onze gasten graag verwennen en kennis laten maken met onze vereniging hebben we daar twee speciale arrangementen voor samengesteld. Uiteraard icm een rondje 9 of 18 holes golfen op onze championship of Par 3 baan naar keuze.

De arrangementen:

Kies voor het wijn arrangement en geniet van 2 glazen top wijn speciaal voor deze gelegenheid uitgekozen met begeleidende hapjes of kies voor het speciaal bier arrangement. Twee zorgvuldig uitgekozen speciaal bieren uiteraard met begeleidende hapjes.

Kom genieten en laat je verrassen bij de Heemskerkse Golfclub. Vul het onderstaande formulier in en geef per speler aan voor welk arrangement je kiest en we bellen je binnen 24 uur terug om de reservering te bevestigen en eventuele vragen te beantwoorden.

Zijn er al vragen of wil je meerdere flights boeken? Bel ons dan op: 0251-25 00 88 en informeer naar de beschikbare mogelijkheden.

Wil je meer dan twee personen aanmelden geef deze dan op in het vakje opmerkingen.

Ja, ik heb belangstelling neem contact met mij op

vol terras bij de Heemskerkse Golfbaan