Young Golfers Open 2018

Young open transparant

Young Golfers Open 2018

De 6e editie van het Young Golfers Open staat voor de deur. 15 september 2018 zal de Heemskerkse de hele dag in het teken staan van het meest bruisende golftoernooi van het jaar.

Extra bijzonder is dat we dit jaar de lustrumweek openen waarin de Heemskerkse Golfclub haar 30-jarig bestaan viert. Een reden om er een nóg groter feest van te maken. Maar ook reden om samen bij te dragen aan het goede doel. Het goede doel van onze lustrumweek van onze lustrumweek: een virtual reality tool waarmee de pijnervaring van kleine kinderen in het brandwondencentrum aanzienlijk wordt verminderd tijdens de dagelijkse behandelingen.

Na 5 succesvolle en volgeboekte jaren staat dit golfevenement inmiddels bekend als hét toernooi voor de Noord Hollandse Young Golfers. Vorig jaar gingen er maar liefst 108 Young Golfers de baan in.

Het succes komt volgens de organisatie door het speciale en gezellige karakter van deze dag waarmee een beetje met een golftraditie wordt gebroken. Het evenement richt zich namelijk op jonge golfers (die zich tussen de 20 en 40 jaar voelen) waarbij fun & prestatie samenkomen in een uniek toernooi. Een toernooi waar zowel beginnende als gevorderde golfers aan mee doen. Het toernooi is ook open voor spelers die niet lid zijn van de Heemskerkse Golfclub.

Het toernooi staat vooral in het teken van gezelligheid en wordt dan ook in teamverband gespeeld. Onderweg tref je een DJ  in de baan, uitdagende challenges en diverse neary contests, zoals vanaf ons hoge terras. Uiteraard zijn er fantastische prijzen te winnen als team, maar ook individueel. Volg ons op facebook (Heemskerk YG Open) voor de laatste ontwikkelingen!

Bij het Young Golfers Open gaat niemand met lege handen de baan in, want bij ontvangst krijgt elke deelnemer een leuke goodiebag met lunch. En ter afsluiting van het toernooi gaat de gezelligheid nog even door met een borrel en gezamenlijk diner.

Het toernooi wordt gespeeld op zaterdag 15 september 2018 en begint om 12.00 uur. Er wordt gespeeld in teams van 3 personen en er wordt gestart in een all tee start.

Enthousiast geworden? Je kunt je hieronder individueel aanmelden of in teams van maximaal 3 personen. Het inschrijfgeld is voor leden van de Heemskerkse Golfclub  € 45,- en voor niet-leden € 55,- per persoon. Voor correcte aanmelding van een team is het vereist dat alle gegevens van alle teamleden worden ingevuld.

Tot ziens op het BMP Datapartners Young Golfers Open 2018!

Wanneer is dit toernooi?

Zaterdag 15 september 2018.

De wedstrijd start om 12.00 uur, all tee start.

Wat is de spelvorm?

Er wordt gespeeld in teams van 3 personen. De spelvorm is Texas Scramble.

Hoe kan ik inschrijven?

Inschrijven kan individueel, als 2-tal of als team van 3 personen via de aanmeldingsknoppen op deze site.

Na je aanmelding ontvang je een bevestiging. Zodra het inschrijfgeld is ontvangen, ben je definitief ingeschreven.

Kosten zijn inclusief lunch & diner.

Kosten niet leden:          € 55,-
Kosten leden:                  € 45,-
Kosten studenten:          € 45,-  (op vertoon van studentenpas)

Rekeningnummer: NL22 INGB 0661 6388 55 tnv MJM Jeijsman.
Onder vermelding van: Young Golfers Open + naam deelnemer + vermelding naam van het team. Wij proberen je een Tikkie te geven.

Inschrijfgeld moet op tijd worden betaald. Als het inschrijfgeld een week voor het toernooi niet ontvangen is, dan wordt de aanmelding geannuleerd.

Hoe ziet het programma er uit?

11.00     Ontvangst

12.00     Start wedstrijd