Zomer abonnement PAR-3 baan Heemskerkse Golfclub

Speel tot 1 oktober onbeperkt en doe mee met de Zomer inloop competitie op de PAR-3 baan!

• Wilt u kennis maken met golf en genieten van de vrije natuur?

• Heeft u al golf ervaring, maar nog geen tijd gehad uw golfvaardigheidsbewijs te halen?

• Bent u een golfer, maar heeft geen uren de tijd om van huis te zijn?

• Wilt u misschien eens met het hele gezin een balletje slaan?

logo par 3Maak dan gebruik van ons

Zomer abonnement PAR-3 baan

Slechts € 42,- per maand via automatische incasso

• Van 1 april tot 1 oktober onbeperkt speelrecht op de PAR-3 baan
  • Meedoen met inloopwedstrijden op deze baan (o.a. maandag)
  • Er is geen Golfvaardigheidsbewijs noodzakelijk.

De Heemskerkse Golfclub is op 3 juli 2010 uitgebreid met een prachtige en uitdagende 9-holes PAR 3 baan. Deze ligt naast de afslag van hole 1 van de 18-holes baan en wordt geheel omsloten door natuurlijke waterpartijen. De greens staan in de regio bekend om hun snelheid.
De holes zelf zijn sterk geonduleerd en bezitten lengtes van 88 meter tot 166 meter (de totale lengte is 1078 meter).

Bunkerpartijen bieden de gelegenheid ook dit onderdeel van het spel flink te oefenen. De paden zijn zodanig aangelegd dat er ook in de winter met handicarts en trolley’s gereden kan worden.

Onze PAR 3 Hoek biedt de mogelijkheid voor gevorderde spelers om een rondje van 9 holes of 18 holes vanaf verschillende teeboxen relaxed te spelen in 1 à 2 uur.
Maar ook beginnende golfers, clubleden als niet-leden, zonder GolfVaardigheids-Bewijs (GVB) of clubhandicap 54, kunnen hier kennismaken met alle aspecten van het golfspel, waarvoor ze in de Heemskerkse Golfschool aan het oefenen zijn.

vol terras bij de Heemskerkse Golfbaan