Business Club

Business Club

De Heemskerkse is een bijzondere locatie om zaken te doen, te vergaderen, te dineren of te lunchen en te netwerken met (zaken) relaties. Dit alles in de  natuur en op slechts 25 minuten van Amsterdam en 15 minuten van Haarlem of Alkmaar.
De Business Club stelt zich ten doel enerzijds zakenmensen nader tot elkaar te brengen en bestaande contacten te verstevigen, anderzijds om extra inkomsten te genereren voor de Heemskerkse Golfclub om bijzondere uitgaven, zoals bijvoorbeeld de aankleding van de baan en clubhuis te kunnen financieren.
De Business Club organiseert de IJmondiaan Bedrijvencompetitieijmondiaan trofee

De IJmondiaan Bedrijvencompetitie  biedt u uitstekende netwerkmogelijkheden.

Een rondje golf leidt immers tot een minder formeel en directer contact met klanten en relaties. Daarnaast biedt deelname interessante exposure mogelijkheden.

Bij de Heemskerkse heeft u als sponsor diverse communicatie mogelijkheden naar de bezoekers van de baan die jaarlijks zo'n 45.000 rondjes lopen. Daarnaast kunt u communiceren naar externen via nieuwsbrieven, social media, en het clubmagazine dat in de ruime omgeving wordt aangeboden op leestafels.

Wees welkom, ervaar onze gastvrijheid en benut uw kansen

Rob Tolhuijsen, organisatie Businessclub          Rens Koole, voorzitter Heemskerkse Golfclub

Blog

Wat is de IJmondiaan Bedrijvencompetitie?

Maximaal 44 business teams bestaande uit 2 personen (hoeven niet altijd dezelfde te zijn) gaan 7 x keer per jaar golfen. De spelvorm is Four ball better ball Stableford (18 holes). Iedere speeldag kent een winnaar en uiteraard is er een overall winnaar. De totale kosten voor deelname aan deze bedrijvencompetitie bedragen: euro 1.500,- excl. BTW per jaar. (leden van de Heemskerkse Golfclub euro 1.100,- excl. btw per jaar)

Daar krijgt uw bedrijf het volgende voor:

  • 7 keer met 2 personen spelen op een prachtige 18 holes baan inclusief lunch
  • 5 gratis greenfeekaarten
  • Vermelding van bedrijfsnaam op clubbord
  • Unieke netwerkmogelijkheden
  • Incentive opportunities voor je personeel of je relaties
  • Mogelijkheden om je bedrijf te profileren
  • Advertentie in IJmondiaan van 1 pagina full colour ter waarde van € 1.399,- excl. BTW.
  • Advertorial (interview + foto) meerprijs € 250,- excl. BTW.

Wedstrijdreglement IJmondiaan Bedrijvencompetitie

Informeer mij over de Businessclub

Speeldata 2017:

5 april, 3 mei,7 juni, 5 juli, 2 aug, 6 sept, 4 okt

25 okt (sponsordag)

Business Club leden Heemskerkse Golfclub

Ronald Kaasenbrood
directeur
BK groep Dokweg 17a 1970 AG IJmuiden Tel. 088-3212520

Advies- en ingenieursdiensten op maat. BK Groep is uw partne r.Verandering is in de ingenieursbranche de enige constante. Behoeften verschuiven en nieuwe wet- en regelgeving stelt strenge eisen aan bodem- en bouwprojecten. Van uw partner mag u dan ook verwachten dat deze bijblijft. Qua kennis en expertise, maar ook als het gaat om flexibel inspelen op veranderingen in de markt. BK Groep is zo’n partner. Als allround advies- en ingenieursbureau is BK Groep praktisch georganiseerd en strategisch inzetbaar. We bieden maatwerkdiensten voor al uw behoeften en uitdagingen op het vlak van milieu, infrastructuur, arbo & veiligheid, gebouwen en inrichting van de openbare ruimten.
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
Website EmailLinkedIn
Marten Folkeringa
Advocaat
Oomen & Sweep Prinsen Bolwerk 7 2011MA Haarlem Tel. 023-2010222

Vanuit een fraai, centraal gelegen kantoor in Haarlem biedt Oomen & Sweep Advocaten juridische dienstverlening op het hoogste niveau. Gericht op zowel bedrijven als particulieren en non-profitorganisaties. Betrokkenheid, inzet en teamwork hebben de medewerkers van Oomen & Sweep hoog in het vaandel. Met slechts één doel voor ogen: het succes van de cliënt. Wij houden van een persoonlijke, informele benadering en spreken heldere taal.
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
website emailLinkedIn
Cor Molenaar
directeur
M-Line Reclame Print & Sign Westerwerf 5b 1911 JA Uitgeest Tel.0251 - 314 365

M-Line Reclame, de gespecialiseerde totaal leverancier op het gebied van visuele communicatiemiddelen. M-Line reclame kan vrijwel elke behoefte aan grafische toepassingen, van visite kaartjes tot interieurdecoraties, voor u verzorgen.
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
website email
Hans Veenendaal
Directeur
Bodegas.nl -La bonne récolte Postbus 434 2100 AK Heemstede Tel.: 06-43639820

U vindt bij ons de lekkerste Spaanse en internationale wijnen en heerlijke delicatessen zoals olijfolie, kaas- en vleeswaar, olijven en verschillende wijn accessoires. Ook bent u bij Bodegas aan het juiste adres voor heerlijke wijnproeverijen. Naast onze eigen import van veel verschillende wijnen en delicatessen uit Spanje verkopen we ook veel producten uit diverse andere heerlijke wijnlanden via onze webshop. Wij kunnen voor grotere groepen ook complete catering verzorgen inclusief eten en drinken. Neem hiervoor contact met ons op via bodegas@bodegas.nl.
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
website EmailLinkedIn
Charles Hegger
Directeur
Hegger Klima Advies Harddraverslaan 31 2082 HL Santpoord-Zuid Tel. 023 – 538 58 38
Hegger Klima Advies Installatie Techniek is een bedrijf met ruime kennis en ervaring op het gebied van installaties en geeft advies over nieuwe, moderne en basis klimaatinstallaties in woningen, kantoorgebouwen, hotels, retail (winkels) enz.Door onze kennis en jarenlange ervaring kunnen wij u ook op het gebied van renovatie en mogelijke energie-besparende maatregelen adviseren.Tevens kunnen wij naast advies en calculaties ook uw bestaande kostenramingen/offertes met betrekking tot u werktuigkundige installatie(s) (CV-ketel, airconditioning, luchtbehandeling etc.) beoordelen op juiste prijs en kwaliteitsverhouding.Ons werkgebied is geheel Nederland maar ook in Belgie (Vlaanderen) hebben wij diverse werkzaamheden verricht.
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
website Email
Jan de Wit
Architect
Jan de Wit Architect Ziendijk 2 1911 MX Uitgeest Nederland Tel. 0251-828341

Het bureau heeft geen vastomlijnde filosofie. Wel zijn er kenmerken van het bureau te omschrijven die ieder project terugkomen en worden doorontwikkeld. Plannen ontstaan in ieder geval binnen een intensieve samenwerking met de opdrachtgever, waarbij interieur en landschap een integraal onderdeel vormen. Een kenmerk van het bureau betreft de architectonische expressie van zorgvuldige eenvoud, waarbij verfijning in materiaaltoepassing wordt nagestreefd. Bij iedere opdracht wordt met veel zorg alle materialen verzameld en samengebracht op basis van vorm, kleur en textuur. Het bureau streeft naar een heldere toepassing van de elementen ruimte, massa en licht in combinatie met een verfijnde detaillering. Een belangrijk kenmerk is het streven naar het prikkelen van de perceptie. Architectuur is kijken, beleven, ontdekken en filosoferen en een eindresultaat oplevert dat echt voelbaar aanwezig is en tracht te ontroeren.
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
website EmailLinkedIn
Jeffrey Schotvanger
Directeur
Facta Westerwerf 11 1910 AA Uitgeest Tel 0251 361200

Drie divisies, één visie Vanuit drie divisies leveren we oplossingen voor de behoeften van onze klanten: Aandrijftechniek, Pomptechniek en Besturingstechniek. Wat de divisies gemeen hebben, is een toekomstvisie die uitgaat van duurzame relaties op basis van een excellente service. Facta is o.a. actief voor de industrie, windenergie, scheepvaart, overheden, bouw en liftenfabrikanten.
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
Website EmailLinkedIn
Rik ter Heide
Directeur
Hollandium Daalwijkdreef 47 1103 Amsterdam Tel.020 – 820 45 18

Hollandium is uw partner op het gebied van optimaliseren, testen en beheren van de Oracle E-Business Suite en verwante applicaties zoals Peoplesoft. Daarnaast heeft Hollandium een unieke plaats veroverd in de Nederlandse Oracle community als de testspecialist, met name op het gebied van het geautomatiseerd uitvoeren van testscripts. Oplossingsgericht werken is een absolute noodzaak, de ervaring van de Hollandium consultants omvat implementaties, verbeter-trajecten, upgrades, test-trajecten en beheer. Kortom, wij kunnen u van dienst zijn op elk facet rondom de Oracle E-Business Suite.
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
Website EmailLinkedIn
Henk Kiebert
Manager
Schavemaker Transport Lijndenweg 17 1948 ND Beverwijk Tel. 0251-229098

Schavemaker is de betrouwbare aanbieder van groupage en deelzendingen naar midden en zuid Europa. Ons dochterbedrijf Hendrickx Transport & Consultancy vervoert daarnaast al meer dan 20 jaar stukgoed naar Engeland en Ierland. Uw goederen worden afgehaald bij de afzender, gegroupeerd in een van onze beveiligde loodsen in Breda en gaat daarna op transport naar de ontvanger. Om uw goederen op tijd en veilig aan te leveren beschikken onze chauffeurs over de correcte stuwage-middelen, specifieke landenkennis en een boardcomputer. Wij kunnen op ieder gewenst ogenblik zien waar uw lading zich bevindt. Hierbij is het altijd mogelijk om (in overleg) tot maatwerk-oplossingen te komen. Met een pre-advies van 24 uur bent u ervan gegarandeerd dat uw zending de volgende dag wordt afgehaald. Uw zending wordt dan binnen 72 uur geleverd bij de ontvanger. Ook transit-tijden van 48 en 24 uur zijn haalbaar.
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
Website EmailLinkedIn
Rob de Visser
Directeur
Harsveld Leeghwaterweg 3 1951 NA Velsen-Noord Tel.0251-229071

Het vervaardigen van hoogwaardige producten is vakwerk en altijd een samenspel van diverse technische disciplines zoals: Engineering Materialenkennis Specifieke vervorming en verbindings/lastechnieken. Harsveld Apparatenbouw BV beschikt over al deze vaardigheden en bewijst dit al meer dan 65 jaar. In de loop van deze jaren hebben wij ons gespecialiseerd in: Plaat-en constructiewerk Leidingwerk Drukvaten Tanks Warmtewisselaars Dit heeft ertoe geleid dat we zeer veel ervaring hebben op het gebied van de verwerking van alle roestvaste-en hittebestendige stalen, maar ook Incoloy, Inconel, Monel en Titaan. Op onze website presenteren wij een aantal rubrieken en projecten waarmee wij duidelijk laten zien dat Harsveld Apparatenbouw een perfecte partner is voor het vervaardigen, monteren en installeren van al uw procestechnische installaties.
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
Website EmailLinkedIN
Kees Huipen
directeur
Huipen BV. De Trompet 1100 1967 DA Heemskerk Tel. 0251 24 64 44

Ruim vijf en vijftig jaar geleden, in 1956, begon Huipen als schilders- en glasbedrijf. Inmiddels zijn wij in de volle breedte op de onderhouds- en renovatiemarkt actief. Vastgoedzorg is de eigentijdse naam van deze activiteit. Met een eigen aannemerij beschikt Huipen niet alleen over een eigen machinale werkplaats, maar ook over een professioneel team van volwaardige timmerlieden, om zo de flexibiliteit van haar dienstverlening verder te verbeteren. Daarnaast kan Huipen zich met Hille aannemersbedrijf erkend als hoofdaannemer met keurmerk Bouwgarant - nu nog meer dan voorheen in bouwmarkten profileren. Bovendien is Hille specialist in mutatie-onderhoud. Missie: Huipen streeft duurzame relaties met haar opdrachtgevers na. Wij zijn ervan overtuigd dat je vertrouwen niet alleen verdient door een goed product te leveren, maar ook door mee te denken en ideeën aan te dragen. Die verantwoordelijkheden nemen wij graag op basis van ervaring en deskundigheid, wat door steeds meer opdrachtgevers op prijs wordt gesteld. Voor ons zijn niet alleen de opdrachtgevers klanten, maar ook hun huurders en gebruikers. Wij informeren hen tijdig over de werkplanning, nemen maatregelen tegen onnodige overlast, wijzen voor hen een contactpersoon aan en letten op een nette uitvoering.
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
Website EmailLinkedIn
Marco Bleeker
directeur
In de Vingers Media Dorpsstraat 1068a 1566 JM Assendelft Tel. 075 642 81 14

Wij zijn een bureau voor grafische vormgeving, internet en communicatie, een creatief team dat barst van de goede ideeën. Onze handen jeuken om voor u logo’s, huisstijlen, brochures, beletteringen, leaflets, boekomslagen, direct mail, advertenties, diverse verpakkingen, magazines en jaarverslagen te ontwerpen. Ook draaien wij onze hand niet om voor vormgeving en bouw van internetsites, compleet met content management systeem, tekstschrijven, digitale fotografie en communicatieadviezen.
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
Website EmailLinkedInTwitterFacebook
Jeroen Gosselink
directeur
JG Solutions De Trompet 2284 1967 DC Heemskerk 0251 293 977

JG Solutions is een jong en dynamische ICT dienstverleningsbedrijf. Een jong team ICT-professionals zorgt ervoor dat u onbezorgd gebruik kunt maken van uw ICT netwerk binnen uw bedrijf en of organisatie. Wij bieden oplossingen aan voor IT- infrastructuur, ICT beheer en cloud computing. Mochten er problemen zijn met uw ICT netwerk, dan lossen wij dit voor u op. Wij als professionals begrijpen als geen ander dat u vele vragen, wensen of eisen heeft op het gebied van uw (huis) automatisering. Welke mogelijkheden zijn er, welke kosten brengt het met zich mee? Ons team richt zich vooral op persoonlijke aandacht en advisering, waarbij wij altijd streven naar langere termijn relatie. Vraag direct meer informatie aan!! Met de nieuwste technieken zijn ook vele mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld uw huissysteem kunnen beheren met uw smartphone en of tablet in het huis? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. En wanneer alles is geïnstalleerd en opgeleverd, houd het bij ons nog niet op. Wij houden u op de hoogte over de laatste ontwikkelingen en updates. En natuurlijk, ondanks onze geboden kwaliteit en zorgvuldigheid kan het toch gebeuren dat er problemen zijn. Dan staan wij altijd voor u klaar!
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
website E-mailLinkedIn
Peter Trieling
directeur
Peter Trieling Keuken Design Parallelweg 2-6 1948 NM Beverwijk Tel. 0251-213598

Peter Trieling Keuken Design is een echt familiebedrijf waarin we veel waarde hechten aan oprechte betrokkenheid met oog voor al uw keuken- en interieurwensen. Een keuken koop je niet in één dag. Onze tip voor u: kijk op uw gemak rond in meerdere showrooms, laat u informeren en inspireren. Wij halen plezier uit het elke keer weer de ideale keuken creëren. Een sfeervolle, comfortabele keuken die u nergens anders ziet en waar u tot in lengte van jaren plezier van heeft en bewondering mee oogst.
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
website emailLinkedIn
Co Limmen
directeur
Lands Advies Wijkermeerweg 41 1948 NT Beverwijk Tel. 06-53420278

Welkom bij Lands Advies, financieel dienstverlener in de breedste zin van het woord. Ontstaan in 2000 uit twee assurantiekantoren en uitgegroeid tot één van de toonaangevende financieel advieskantoren in de regio en ver daarbuiten. Particuliere en zakelijke relaties worden voorzien van advies op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en financiële planning. Korte lijnen, kennis van zaken, adequate premies en voorwaarden zijn vanzelfsprekend. Persoonlijk en warm contact, dicht bij de klant staan en onafhankelijkheid in advies zijn kernbegrippen die worden gekoesterd binnen Lands Advies.
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
website emailLinkedIn
Jos Tol
.
Tebulo Engineering BV. James Wattstraat 25 1817 DC Alkmaar Tel. 072-5142060

Tebulo Engineering BV, gevestigd in Noord-Holland aan de noord-westzijde van Alkmaar, is een engineeringbureau dat sinds de oprichting op 1 april 1974 haar service biedt aan de industrie. In ruim 35 jaar heeft Tebulo een internationale klantenkring opgebouwd. Circa 130 enthousiaste collega's realiseren samen multidisciplinaire projecten van formaat in de staal-, farmaceutische-, chemische-, elektronica- en food-industrie. Tebulo is gespecialiseerd in ontwerp, ontwikkeling, modificatie, inbedrijfstelling en onderhoud van productiemachines. Daarbij wordt gebruik gemaakt van moderne 2D en 3D CAD-, FEM- en ontwikkel software. Binnen Tebulo heerst een no-nonsense cultuur waarin collega's elkaar respecteren.
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
website EmailLinkedIn
Dick Burger
Directeur
Buko Velserweg 2 1940 AM Beverwijk Tel. 0251 262727

Service Om dat woord draait alles in onze dienstverlening. Service staat bij ons voor snelheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Drie begrippen die wat ons betreft altijd bij elkaar horen. Daar kunnen we kort over zijn. Jarenlange klantrelaties en een service gerichte instelling zijn kenmerkend voor onze organisatie. Onze diensten BUKO levert diensten, voorzieningen en materieel voor permanente, tijdelijke en spoedeisende situaties. Zorgen dat onze klanten verder kunnen. Goed, snel, prettig en veilig. Als onafhankelijke dienstverlener voor de bouw, industrie, offshore, onderwijs, overheid, zorginstellingen en de evenementen sector zijn wij gespecialiseerd in onder meer bouwplaatsinrichting, tijdelijke en semi permanente huisvesting, verkeersvoorzieningen, sanitaire voorzieningen en transport. Onze werkwijze. Altijd de vraag van de klant centraal zetten. Snel leveren. Absoluut veilig werken. Oog voor de omgeving houden. Afspraken nakomen. Vriendelijk met elkaar omgaan. Zo werken we bij BUKO. In onze dienstverlening is kwaliteit vanzelfsprekend. We staan in voor onze medewerkers, stuk voor stuk deskundige vakmensen die hun werk met inzet en toewijding doen. We luisteren goed naar onze klanten en staan open voor hun wensen en ideeën. Onze klantrelaties bestaan vaak al jarenlang en daar zijn we trots op.
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
Website EmailLinkedInTwitter
Frank Veldt
Directeur
Deijle& Veldt Middelweg 68 1911 EH Uitgeest Tel. 0251 320848

Welkom bij Deijle en Veldt Accountants | Adviseurs, de accountant voor het MKB Deijle en Veldt is een accountantskantoor gevestigd in Uitgeest en richt zich met haar diensten op ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf. Bij Deijle en Veldt heeft u te maken met 1 contactpersoon voor alle vragen op het gebied van accountancy, fiscale- en bedrijfseconomische kwesties. We werken met gecertificeerde accountants en belastingadviseurs aangevuld met een team enthousiaste en goed geschoolde medewerkers, waarmee wij aan de kwaliteitseisen kunnen voldoen, die brancheorganisaties en de gebruikers van de jaarstukken -zoals banken en Belastingdienst- van ons verwachten. De AA-Accountant, adviseur voor ondernemers. Wij zien het als onze taak om door middel van het onderhouden van regelmatig persoonlijk contact met u als ondernemer nauw betrokken te zijn bij uw bedrijfsvoering. Onze werkzaamheden zullen zich dan ook niet beperken tot het opstellen van uw jaarrekening. Juist door het tussentijds bespreken van de financiele informatie en het beoordelen van overige relevante factoren worden problemen tijdig gesignaleerd zodat u de juiste beslissingen kunt nemen. Naast onze eigen deskundigheid op het gebied van accountancy en fiscaliteiten werken wij - om voorkomende problemen op te lossen - samen met specialisten zoals belastingadviseurs, advocaten, organisatie- en pensioenadviseurs. Als certificerend accountant zijn wij door zowel onze praktijkervaring als de voortdurend verplichte bijscholing op tal van terreinen in staat om u op een professionele wijze van dienst te zijn
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
Website EmailLinkedIn
Rob Simoons
Vice Voorzitter
Heemskerkse Golfclub Communicatieweg 18 1967PR Heemskerk Tel. 0251-250088

De Heemskerkse In het hart van Kennemerland vindt u onze golfbaan, die een verrassende rust uitstraalt. En dat op slechts 25 minuten van Amsterdam, 15 minuten van Haarlem of Alkmaar. Vóór u gaat spelen drinkt u misschien een kopje koffie in ons gezellige restaurant. Het uitzicht verraadt direct het karakter van de baan: De Heemskerkse is een polderbaan met veel groen en veel water. Tegen de horizon steekt de kerk van Assendelft af met verspreid liggende boerderijen. En in de verte kunt u nog net de havenkranen langs het Noordzeekanaal zien. Eenmaal in de baan ontdekt u snel dat de holes uitgesproken lang zijn. Maar dat ze met de vele waterpartijen toch ook eerlijk zijn. U zou afgeleid kunnen worden door de verscheidenheid aan watervogels, waaronder de familie Buizerd, die zich op hole 6 steevast laat horen en zien. Golfarchitect Gerard Jol heeft de eerste 9 holes in de buitenring aangelegd. De Par 4 holes 11 en 17, die door hun lengte als de meest lastige worden ervaren, liggen in de binnenring. PAR 3-HOEK Deze prachtige en uitdagende 9 holes PAR 3 baan ligt naast de afslag van hole 1 van de 18-holes baan en wordt geheel omsloten door natuurlijke waterpartijen. De holes zijn sterk geonduleerd en hebben een lengte van 88 meter tot 166 meter (de totale lengte is 1078 meter). Bunkerpartijen bieden de gelegenheid ook dit onderdeel van het spel flink te oefenen. De paden zijn zodanig aangelegd dat er ook in de winter met handicarts en trolley's gereden kan worden.
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
website EmailLinkedInTwitterFacebook
Klaas Eppinga
Directeur
Meat Street Rijnland 1 1948 RLBeverwijk Tel. +31 0251 – 268 250

Meat Street is een modern, vooruitstrevend vleesproductiebedrijf met enthousiaste en klantgerichte medewerkers. De vaste slager voor vele horecabedrijven en cateraars. Dagelijks worden er in de productielocatie te Beverwijk vers en bereid vlees op maat geproduceerd voor een breed scala aan klanten in de foodservice markt. Het produceren van vers en bereid vlees gebeurt onder de meest ideale omstandigheden en onder de strengste kwaliteitsnormen (BRC A certificaat) . Wij leveren snel, flexibel met eigen koeltransport en een hoge service tot in de keuken. Samen met de specialisten Beentjes Groentebroers en ATL seafoodpartners leveren wij naast vlees ook verse groentes, fruit, vis, schaal- en schelpdieren. Dit met dezelfde flexibiliteit en service die u van ons gewend bent. Één bestelling, één levering, één kwaliteit, wel zo gemakkelijk. Bekijk onze website voor verdere informatie of neem direct contact met ons op. Wij adviseren u graag over uw mogelijkheden.
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
Website Email
Marc van Delden
Vennoot
Wea Accountants Molenwerf 48 1911 DB Uitgeest Tel. 0251 36 19 60

WEA is een organisatie van samenwerkende accountants en belastingadviseurs met in totaal acht maatschappen in Zeeland, West-Brabant, Zuid-Holland, het Westland, Gelderland en Noord-Holland. Wij verzorgen boekhouding, belastingaangifte en financieel advies voor ondernemers in het MKB en de agrarische sector, maar ook voor particulieren. Heeft u behoefte aan een persoonlijk adviseur die dicht bij u staat, uw behoeften begrijpt en met u meedenkt? Klik op de maatschap bij u in de buurt.
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
Website EmailLinkedIn
Daniel Andriessen
directeur
NetwerkBTB A. Hofmanweg 5a, 2031 BH Haarlem 06-53393940

Netwerk BtB is met bijna 500 leden één van de grootste netwerkplatforms voor het midden- en kleinbedrijf in de regio Groot-Amsterdam. Business to Business loopt als rode draad door al onze activiteiten. Wat ons zo aantrekkelijk maakt? Dat wij op een laagdrempelige manier bedrijven succesvol met elkaar in contact weten te brengen. Dat doen we door middel van meer dan 30 bijeenkomsten per jaar: van netwerkcafés en netwerklunches tot golfevenementen en tal van andere activiteiten. En altijd in een aangename omgeving die uitnodigt om succesvol contact te leggen met andere ondernemers uit de regio.
Klik hier voor een korte samenvatting over het bedrijf
website EmailFacebookTwitterLinkedIN
ijmondiaan transparant

Businessclub leden: (klik op logo om naar website tegaan)

netwerkBTB
Deel dit bericht via uw social media