Buiten gewoon zaken doen met de

Heemskerkse Business Club

De Heemskerkse is een bijzondere locatie om zaken te doen, te vergaderen, te dineren of te lunchen en te netwerken met (zaken) relaties. Dit alles in de natuur en op slechts 25 minuten van Amsterdam en 15 minuten van Haarlem of Alkmaar.

De Business Club van de Heemskerkse Golfclub is er om zakenmensen nader tot elkaar te brengen en bestaande contacten te verstevigen.

Daarom organiseert de Business Club de IJmondiaan Bedrijvencompetitie.

De IJmondiaan Bedrijvencompetitie 2021 bied uitstekende netwerkmogelijkheden. Door de frequente uitwisselingen met de business clubs van de Houtrak en de Hoge Dijk zijn er meer dan 20 netwerkdagen en speelmogelijkheden.

Een rondje golf leidt immers tot een minder formeel en directer contact met klanten en relaties. Daarnaast biedt deelname interessante exposure mogelijkheden.

Ook is het mogelijk om je aan te sluiten als sponsor. Hierdoor heb je communicatie mogelijkheden naar de bezoekers van de baan, die jaarlijks zo’n 45.000 rondjes lopen. En kan je communiceren naar leden, businessclubleden en greenfeespelers via nieuwsbrieven, social media, en het digitale clubmagazine.

Ijmondiaan

Bedrijvencompetitie 2021

De Ijmondiaan Bedrijvencompetitie is de ideale gelegenheid om te netwerken. Maximaal 80 business teams bestaande uit 2 personen gaan 7 x keer per jaar golfen op de Heemskerkse Golfclub. Dit hoeven niet altijd dezelfde personen te zijn.

De spelvorm die gespeeld wordt is Four ball better ball Stableford over 18 holes. En iedere speeldag kent een winnaar en uiteraard is er een overall winnaar.

De totale kosten voor deelname aan de bedrijvencompetitie zijn zeer aantrekkelijk gehouden om een zo groot mogelijk netwerk te bereiken: €950,- excl. btw per jaar. Leden van de Heemskerkse Golfclub betalen jaarlijks €620,- excl. btw.

Overzicht leden

Naast een gezellige groep ondernemers vertegenwoordigd de Business Club een breed scala aan bedrijfssectoren. Dit maakt netwerken veelzijdig, nuttig en interessant. Bekijk hier wie er op dit moment lid zijn van de Heemskerkse Golfclub en met wie je zou kunnen netwerken.

Business Club

Lid worden van de Business club van de Heemskerkse Golfclub betekent:

• Bedrijvencompetitie over 7 wedstrijden (18 holes)
  • 2 personen per bedrijf
  • 13 extra uitwisselingen met Businessclub Houtrak (Halfweg) en de Hoge Dijk (Abcoude)
  • Lunchpakket voor alle deelnemers
  • Ontvangst met koffie/thee plus iets lekkers
  • Baancatering
  • Bittergarnituur na afloop
  • Prijsuitreiking
  • Greenfee kaarten voor de thuis wedstrijden waarop je bent verhinderd.
  • Vermelding van het logo op het businessclub bord
  • Vermelding op de website + smoelenboek Business Club

Speeldata 2021

Helaas zijn er i.v.m. de Corona beperkingen dit jaar geen all-tee starts mogelijk. Dit zijn de data waarop er bij de Heemskerkse wordt gespeeld.

• woensdag 7 april
  • woensdag 5 mei
  • woensdag 2 juni
  • woensdag 7 juli