Nagenieten van de 19e hole

Bij Bistro-Bar Mr. T's

Welkom bij onze horeca gelegenheid Mr. T’s Bistro Bar. Een plek waar je heerlijk kunt nagenieten van de holes die je hebt gespeeld. Met een vernieuwd restaurant, een terras met prachtig uitzicht over onze 18e hole en het met aandacht verzorgde eten en drinken van Mr. T’s ontbreekt het aan niets. Het restaurant is openbaar en vrij toegankelijk voor leden, bezoekers en groepen. Dus kom eens gezellig langs!

Ook voor groepen en zakelijke doeleinden zijn er diverse mogelijkheden. Als Heemskerkse Golfclub en Mr. T’s Bistro-Bar denken we graag met je mee om een passende invulling te geven aan een mooie dag op onze golfclub. Denk hierbij aan mogelijkheden als:

• Golf & Business arrangement: huur presentatieruimte i.c.m. golfclinic & horeca
  • Golf & Horeca arrangement: golfclinic & horeca
  • Business arrangement: huur presentatieruimte i.c.m. horeca

Genieten van eten en drinken

De menukaart van Mr. T's

Benieuwd naar de menukaart van Bistro-Bar Mr. T’s? Bekijk de kaart hieronder!

Neem direct op met Mr. T’s via 0251-234773, indien u specifieke vragen/wensen heeft of een reservering wilt maken.

Een leuk uitje organiseren?

Groepsarrangementen

Als je met 8 personen of meer wilt spelen op onze Par 3 of 18 holes baan kan je profiteren van extra korting op golf & horeca arrangementen.

Voor reserveringen van 1 t/m 7 golfers kan er gebruik worden gemaakt van de onderstaande arrangementen.

Een groepsreservering kan worden aangevraagd via onze manager door een e-mail te sturen naar manager@heemskerksegolfclub.nl. Voor groepsreserveringen op de 18 holes baan zijn beperkt starttijden beschikbaar.

Arrangementen

Par 3 baan

Arrangement Par & Pastry
Greenfeekaart met koffie en huisgemaakte appeltaart

• 9 holes: €20,50
  • 18 holes: €29,-

Arrangement Birdie & Booze
Greenfeekaart met borrel, 2 drankjes (pils, huiswijn, fris) en 4 luxe bitterballen

• 9 holes: €25,-
  • 18 holes: €34,-

Arrangement Plate & Play
Greenfeekaart met een luxe gerecht vrije keuze van de menukaart

• 9 holes: €32,-
  • 18 holes: €41,-

In het weekend betaal je een € 5,- greenfee opslag.

Arrangementen

18 holes baan

Arrangement Par & Pastry
Greenfeekaart met koffie en huisgemaakte appeltaart

• 9 holes: €37,-
  • 18 holes: €58,50

Arrangement Birdie & Booze

• 9 holes: €42,-
  • 18 holes: €63,50

Arrangement Plate & Play
Greenfeekaart met een luxe gerecht vrije keuze van de menukaart

• 9 holes: €49,-
  • 18 holes: €70,50

In het weekend betaal je een € 5,- greenfee opslag.

Horeca vragen?

Contact Mr. T's

Neem voor specifieke horeca vragen direct contact op met Bistro-Bar Mr. T’s:

• Eigenaar: Erik Kuiper – van den Berg
  • Manager: Leslie Mijnen

Neem voor alle golf gerelateerde vragen eerst contact op met de Heemskerkse Golfclub via receptie@heemskerksegolfclub.nl.

Vind ons

De Heemskerkse Golfclub