Innovatief en persoonlijk

Heemskerkse Golfschool

Er bestaat niet één manier van bewegen. Ieder lichaam is anders, en ieder persoon is anders. Dus wij zijn van mening dat het aanleren van golf en het golfspel zelf voor ieder individu anders is. Hier zijn onze les methodieken dan ook op gericht.

PGA gecertificeerd

De Heemskerkse Golfschool is een PGA Holland Erkende Golfschool. Dit keurmerk krijgt een golfschool wanneer er alleen golfprofessionals werken die een PGA Holland opleiding hebben gevolgd en hun bijscholingen volgen.

Een golfprofessional is een ‘vrij’ beroep. Echter hebben PGA Holland golfprofessionals een 2- tot 4-jarige opleiding genoten. We adviseren daarom altijd golflessen bij een PGA Holland erkende golfprofessional te volgen.

De Heemskerkse golfschool bestaat uit PGA Holland AAA-golfprofessional Rogier Kootker,  PGA Holland B-golfprofessional Bob ter Punt, PGA Holland A-golfprofessional Cees Grijzenhout en PGA Holland B-professional en Jeugdcoach Jos Douwma.

Waarom golfles?

Golflessen nemen bij een PGA Professional is de beste manier om het spel te leren én te verbeteren. Met de juiste basistechnieken wordt het spelletje namelijk nog veel leuker. De PGA Professional staat voor kwaliteit en is opgeleid om je golfspel te evalueren en te verbeteren. Hij kan je helpen de bal verder en rechter te slaan, beter rond de greens te spelen en uiteindelijk je course management te verbeteren. Bovendien kan hij je adviseren over de keuze van het juiste materiaal. Dit kan leiden tot betere scores en meer plezier!

Wij adviseren daarom om zo snel mogelijk golfles te nemen en zodoende je kennis en vaardigheden in de baan te verhogen. Lees verder om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn bij de Heemskerkse Golfschool.

Heemskerkse Golfschool

Visie

Er bestaat niet één manier van bewegen. Ieder lichaam is anders, ieder persoon is anders. Dus iedereen zal op zijn of haar eigen manier golf moeten aanleren en golf moeten spelen.
Zo kan het zijn dat je een andere grip krijgt aangeleerd dan je partner, op een andere manier de backswing moet maken, op een andere manier de bal moet raken etcetera.

Om onze visie kracht bij te zetten volgen de golfprofessionals bijscholingen over de gehele wereld om zoveel mogelijk kennis in pacht te hebben over biomechanica in de wereld van golf.

Heemskerkse Golfschool

Golfprofessionals

Rogier Kootker
Headprofessional Heemskerkse Golfschool
Bob ter Punt
PGA Golfprofessional
Cees Grijzenhout
Algemeen manager & PGA Golfprofessional
Jos Douwma
PGA golfprofessional en jeugdcoach

Heemskerkse Golfschool

Aanpak en missie

Wij willen iedere golfer kunnen bedienen op zijn of haar persoonlijke manier. Door iedere golfer een eigen grip en swing aan te leren halen wij het maximale speelplezier uit iedere speler. Naast de individuele golfswing op technisch vlak willen wij iedere golfer ook blessurevrij laten spelen. Dit gaat hand in hand met het aanleren van uw eigen golfswing.

Hierbij maken we gebruik van technologische hulpmiddelen die gedetailleerd aangeven wat er tijdens uw golfswing gebeurt. Hiernaast meten we op de Force Plates mogelijke blessures in uw onderrug, knie en/of enkel. Wij willen golfers namelijk een leven lang golf aanbieden.

Diverse mogelijkheden voor

Het volgen van golflessen

Golfles kan je inplannen op basis van je eigen voorkeur. De lessen die wij aanbieden zijn onder te verdelen in verschillende categorieën:

  • Privéles; zowel individueel als met een groep tot 4 personen te reserveren
  • Groepslessen volgens het NGF stappenplan
  • Inlooplessen
  • Clinics voor groepen vanaf 4 personen

Uitgebreide informatie over de les mogelijkheden vind je via de knop hieronder.

Aan de slag

Les reserveren

Privé golfles reserveren gaat online via de zogenoemde ‘Proagenda’ van onze golfprofessionals. Je kunt hier een account aanmaken, inloggen en direct een golfles reserveren. Dit is natuurlijk nadat je, eventueel in overleg met onze golfprofessional, een keuze hebt gemaakt wat voor soort golfles je wilt inplannen.

Via de onderstaande knop ga je naar de Proagenda en vind je instructie over hoe een les in te plannen.