Heemskerkse Golfschool

Golfles opties

Hieronder vind je de verschillende golfles opties bij de Heemkerkse Golfschool:

  • Privéles; de meest gekozen optie. Deze lessen zijn tot en met 4 personen in één groep te volgen. We noemen het een privéles wanneer de groep ‘gesloten’ is en er geen andere golfers worden toegevoegd.
  • Groepslessen; vooraf ingepland op vaste tijden. Hierbij volgen wij het 9-stappenplan van de NGF, waarbij je jezelf van kennismaking met golf tot handicap 0 speler kunt ontwikkelen.
  • Inlooplessen; een groepsles waarbij er steeds een ander onderdeel van het golfspel op het programma staat. De inlooplessen worden van 11 april t/m 18 mei en van 28 augustus t/m 28 september georganiseerd.
  • Clinics; ideaal voor een uitje met een groep vrienden of bedrijf. Je kunt kiezen voor een 2 of 3 uur durende clinic, waarbij de golf professional alle facetten van golf behandeld.

Heemskerkse Golfschool

Privéles tot 4 personen

Met privéles stemt de golf professional de les helemaal af op jouw golfspel en wensen. Dit zorgt ervoor dat je de gehele les intensief wordt begeleid en je het snelst progressie zal boeken.

De lessen zijn te reserveren in blokken van 45 en 60 minuten. Ook is het mogelijk om een 5 of 10 rittenkaart te kopen. Wel zo handig!

Privéles is eenvoudig in te plannen via de les reserveren pagina. Hier vind je ook de beschikbare tijden die ingepland kunnen worden.

Heemskerkse Golfschool

Inlooplessen

De inlooplessen zijn groepslessen voor ieder niveau. Tijdens een inlooples wordt een specifiek onderdeel van het golfspel geoefend. Deze laagdrempelige en voordelige golfles optie is populair en wordt gedurende twee periodes per jaar georganiseerd.

Je kunt in groepen van maximaal 4 personen voor slechts €99,- mee doen aan maximaal 10 trainingen van 30 minuten. De inlooplessen worden gedurende twee periodes per jaar georganiseerd.

Vooraf inschrijven is verplicht.

Heemskerkse Golfschool

Groepslessen

Er zijn twee type groepslessen beschikbaar. De eerste is een op een vast moment ingeplande groepsles waar beginnende golfers zich voordelig voor kunnen inschrijven. De tweede optie is een ‘beter leren golfen’ groepsles die in overleg met de Head Golfprofessional kan worden ingepland.

Hieronder de opties voor groepslessen:

Klik op de link voor meer informatie, beschikbare tijden en inschrijven.

Ideaal als uitje

Golfclinic

De laatste optie is een golfclinic. Een leuke, leerzame mogelijkheid voor een familie-, vrienden-, of bedrijfsuitje.

Een golfclinic is voor een groep van maximaal 16 personen is al vanaf vast totaalbedrag van slechts € 170,-. Dit is inclusief materiaal, ballen en een van onze PGA-Holland Golfprofessionals, die jullie 2 uur lang de geheimen van het golfspel bijbrengt. Een 3-uur durende golfclinic, waarbij je ook de Par 3 baan op gaat kost €255,-. Bij een groep groter dan 16 personen verdubbeld de prijs.

Bel of mail met onze golfschool voor meer informatie over de mogelijkheden voor het inplannen van een golfclinic via 06-39426802 / golfschool@heemskerksegolfclub.nl

Ontmoet onze

Golfprofessionals

Rogier Kootker
Head Golfprofessional
Bob ter Punt
Golfprofessional
Cees Grijzenhout
Golfprofessional & Assistent Manager