Nieuws

3de PAR 3 soepwedstrijd

25 januari 2024

Wat gebeurde er op 21 Januari

1643 – Abel Tasman ontdekt Tonga.

1799 – Introductie van het vaccin tegen pokken door Edward Jenner.

1997 – Dries van Kuijk (87) overleden.
Hij was manager van Elvis Presley onder het pseudoniem Colonel (Tom) Parker.

2024 – HGC 3e. soepwedstrijd Weidelus

Frisse wind maar GEEN regen, dat was wat de 30 deelnemers aan de soepwedstrijd meekregen van de weergoden. Bijna een kwart van het deelnemersveld wist zijn of haar handicap te spelen, bravo voor al die soepspelers.

Voor de wedstrijd even een lekker bakkie met een plak cake en na de wedstrijd aan tafel voor de soep, deze keer was het mosterdsoep of erwtensoep en stokbrood met kruidenboter. Dit alles vond op gepaste wijze zijn weg naar de inwendige mens.

De prijzenkast, die gevuld is door de HGC met een 9holes kaart grote baan, slagerij Brantjes uit Beverwijk met het worstenpakket en Sportwereld Heiloo met de golfschotel, deze golfschotel is door de winna(a)r(es) te vullen in de winkel in Heiloo, dus NIET op de golfbaan.

Deze prijzen werden uitgereikt aan:

  1. Eerste prijs met 23 punten Mira Koepon
  2. Tweede prijs met 20 punten Marco Broekhuizen
  3. Derde prijs met 19 punten Dea Mink

De laatste soepwedstrijd is op 18 februari, u kunt nu al inschrijven voor deze wedstrijd, wij hopen dat het weer een  gezellige afsluiting wordt van het “soepseizoen”.

Ook wordt er bij de laatste wedstrijd de overall winnaar bekend gemaakt, deze prijs is door Maaike Boots van Travel Counsellors ter beschikking gesteld.

De Par3 commissie

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Zaterdag 20 juli Open Dag Heemskerkse Golfclub

10 juli 2024

Zaterdag 20 juli, van 10 tot 12 uur bent u weer van harte welkom op de Open Dag van de Heemskerkse Golfclub. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met deze populaire sport én onze gezellige golfclub. We maken er een leuke ochtend van! Uiteraard leren we je de beginselen van […]

Nieuws

Verslag Maandbeker nr. 5, gesponsord door The Spirit of Wine

9 juli 2024

De 5de maandbeker wedstrijd was net als voorgaande jaren weer een populaire wedstrijd. Vanaf 9.30 uur speelden 69 deelnemers  onder redelijk goede omstandigheden de 18 holes wedstrijd, gesponsord door The Spirit of Wine. Het waaide hard, maar mocht geen naam hebben als je het vergeleek met de eerste zomerstorm van zaterdag. De takken en bladeren […]

Nieuws

Clubkampioenschappen Matchplay 2024

2 juli 2024

In het weekend van zaterdag 29 juni en zondag 30 juni werden de finales van de Clubkampioenschappen Matchplay 2024 gespeeld. In drie categorieën werd gestreden om de beste speler van onze club: Heren (<50 jaar), Heren Senioren en Dames. De weergoden waren ons eindelijk goed gezind. Het was heerlijk weer in het finale weekend. Al […]