Nieuws

3de PAR 3 soepwedstrijd

25 januari 2024

Wat gebeurde er op 21 Januari

1643 – Abel Tasman ontdekt Tonga.

1799 – Introductie van het vaccin tegen pokken door Edward Jenner.

1997 – Dries van Kuijk (87) overleden.
Hij was manager van Elvis Presley onder het pseudoniem Colonel (Tom) Parker.

2024 – HGC 3e. soepwedstrijd Weidelus

Frisse wind maar GEEN regen, dat was wat de 30 deelnemers aan de soepwedstrijd meekregen van de weergoden. Bijna een kwart van het deelnemersveld wist zijn of haar handicap te spelen, bravo voor al die soepspelers.

Voor de wedstrijd even een lekker bakkie met een plak cake en na de wedstrijd aan tafel voor de soep, deze keer was het mosterdsoep of erwtensoep en stokbrood met kruidenboter. Dit alles vond op gepaste wijze zijn weg naar de inwendige mens.

De prijzenkast, die gevuld is door de HGC met een 9holes kaart grote baan, slagerij Brantjes uit Beverwijk met het worstenpakket en Sportwereld Heiloo met de golfschotel, deze golfschotel is door de winna(a)r(es) te vullen in de winkel in Heiloo, dus NIET op de golfbaan.

Deze prijzen werden uitgereikt aan:

  1. Eerste prijs met 23 punten Mira Koepon
  2. Tweede prijs met 20 punten Marco Broekhuizen
  3. Derde prijs met 19 punten Dea Mink

De laatste soepwedstrijd is op 18 februari, u kunt nu al inschrijven voor deze wedstrijd, wij hopen dat het weer een  gezellige afsluiting wordt van het “soepseizoen”.

Ook wordt er bij de laatste wedstrijd de overall winnaar bekend gemaakt, deze prijs is door Maaike Boots van Travel Counsellors ter beschikking gesteld.

De Par3 commissie

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Golfless is more!!

29 februari 2024

Ook in 2024 staat uw pro-team van de Heemskerkse Golfschool weer 7 dagen per week voor u klaar. Naast de reguliere privé lessen van 1 t/m 4 personen hebben wij uiteraard een uitgebreid aanbod zodat als lid van de club meerdere opties heeft om uw spel via uw PGA Holland Golfprofessionals te verbeteren. Inlooplessen Uiteraard […]

Nieuws

Regelsessies voor leden

Wanneer Zaterdag 16 maart 10.30-12.30 voor competitiespelers met nadruk op Matchplay 13.30-15.30 voor alle leden met nadruk op Strokeplay/Stableford Waar Presentatieruimte (oude shop) Meedoen? Aanmelden via Egolf4U op (“wedstrijd”) evenement op 16 maart.

Nieuws

Zaterdag 30 maart Open Dag Heemskerkse Golfclub

27 februari 2024

Op zaterdag 30 maart, van 10 tot 12 uur organiseren we op de Heemskerkse Golfclub weer een open dag. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met de golfsport en onze gezellige golfclub. Uiteraard leren we iedereen de beginselen van de golfsport (golfclubs en golfleraar staan klaar) en vertellen we van […]