Laagdrempelig competitie spelen

Heemskerkse Clubladder competitie

Of je nu net begint, of regelmatig par speelt: De Heemskerkse Clubladder competitie is een leuke en snelle manier om nieuwe golfmaatjes van jouw niveau te ontmoeten. En het mooie is: deze competitie wordt zowel op de Par 3 als 18 holes baan georganiseerd.

Meld je aan en binnen 2 weken speel je je eerste leuke wedstrijd. Te druk of geblesseerd? Dan sla je gewoon een ronde over.

Hoe werkt het?

  • Je meld je natuurlijk eerst aan via de onderstaande Par 3 of 18 holes Clubladder competities
  • De eerste wedstrijd word je ingedeeld op basis van je speelniveau
  • Elke 2 weken start een nieuwe ronde en ontvang je een e-mail met informatie over de volgende wedstrijd. De hoogst genoteerde speler maakt een afspraak om de wedstrijd te spelen.
  • De winnaar registreert de wedstrijduitslag. De uitslag wordt aan het einde van de ronde verwerkt. Je kunt rondes overslaan door je instellingen aan te passen.
  • Je kunt je het hele seizoen aanmelden voor de ladder. En je kunt rondes overslaan, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat.
  • Aan het einde van het seizoen huldigen wij de spelers met de meeste wedstrijden, de snelste stijgers, en de top 3.
  • Je wordt vanzelf ingedeeld voor het volgend seizoen, totdat je je afmeldt.

Lijkt het jou ook leuk om onderling wedstrijden te spelen tegen andere leden met jouw niveau van de Heemskerkse Golfclub? Geef je dan snel op via de onderstaande Par 3 of 18 holes aanmeldpagina’s.

Of download de gratis app: ‘clubladder‘ van Sportconnexions.

AppStore sportconnexions Google Play

Veel competitie plezier gewenst!

Online aanmelden

Heemskerkse Clubladder

Recent

Nieuws

Nieuws

Indeling Foursome during the Season 2024

9 mei 2024

Het is zover! Na een aantal jaar wordt dit jaar weer de Foursome during the Season gespeeld. De indeling is gemaakt. In tegenstelling tot voorgaande jaren worden de voorrondes dit jaar gespeeld in poules van 3 tot 4 koppels. Na de poule fase volgt er een kwartfinale, halve finale en de finale. De nummers 1 […]

Nieuws

Clubkampioenschappen Matchplay 2024

Op zaterdag 29 en zondag 30 juni 2024 vindt het het finale weekend plaats van onze Clubkampioenschappen Matchplay.  U kunt zich vanaf vandaag t/m 25 mei inschrijven via E-Golf4U.  De wedstrijd kunt u vinden onder de speeldatum 29 juni.  Elk lid van de 18 holes baan van de Heemskerkse Golfclub met een exact handicap t/m […]

Nieuws

25 mei Open Dag Heemskerkse Golfclub

8 mei 2024

Zaterdag 25 mei, van 10 tot 12 uur organiseren we als Heemskerkse Golfclub weer een open dag. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met deze populaire sport én deze gezellige golfclub. We maken er een leuke ochtend van! Uiteraard leren we je de beginselen van de golfsport (golfclubs en golfleraren […]