Nieuws

Een vrolijke dag met monster scores

11 juli 2022

Business Club woensdag 6 juli

De gastvrouwen Marijke en Carinda startten de ochtend o.a. met het voorbereiden van de kaarten voor de deelnemers. En dan is het wachten tot de eerste vrolijke Business Club leden zich melden om vervolgens van de nu heerlijke lunch te genieten.

Gezellig met elkaar aan tafel of als je wat laat bent nog snel iets meenemen voor in de baan.

Wat de gastvrouwen opviel, was dat de heren en dames niet alleen goed gemutst, maar ook veelal goed gekleed waren. Zo zie je:  “Leuke kleding zorgt voor goede scores”.

In de baan waren het de altijd vrolijke mannen Simon en John, die iedereen voorzagen van een lekker drankje en een gezonde, heerlijk frisse fruitspies.

En als je dan terugkomt,  is het weer melden bij de dames van de inschrijving. Want de kaarten moeten worden ingeleverd en gecontroleerd. Dat laatste valt niet altijd mee. Het is soms een puzzel, welke score is van wie. Maar met hun ervaring komen ze er altijd weer uit.

Er werd zeer, zeer goed gescoord. Een score van 49 punten, hoe doe je dat?

De winnaars hebben het goed verwoord: “Gewoon! Alles zat enorm mee, we vulden elkaar goed aan en we hadden natuurlijk (zoals altijd) weer leuke flight”.

Maar dat kan ook niet anders want dat kwam omdat iedereen goed gemutst en gekleed was.

De dag werd afgesloten met een heerlijke BBQ met ruim voldoende voor iedereen.  Helaas was het weer niet zo mooi, dat we buiten konden eten, maar binnen was het erg gezellig en we konden terugkijken op een zeer geslaagde dag.

Carinda de Visser

Simon Zonneveld en John de Graaf hebben ook deze keer de baancatering verzorgd en John weer mooie foto’s gemaakt.

https://drive.google.com/drive/folders/1i0RFAzYydtNuFDndCM_hQ4saHOx2X5qC?usp=sharing

Er waren neary’s voor Marten Folkering, Frans Bijsterveld, Ronald Kaasenbrood, en Gert van Duin.

De derde prijs ging met 42 punten naar Techresources; Jan Stravers en Frans Noorderbos

De tweede prijs met 44 punten was voor JG Solutions; Jeroen Gosselink en Roemer Arentsen.

De eerste prijs met 49 punten ging naar Van Eijck van Heslinga Advocatuur; Laas van Eijck van Heslinga en Tom Admiraal.

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

25 mei Open Dag Heemskerkse Golfclub

2 mei 2024

Zaterdag 25 mei, van 10 tot 12 uur organiseren we als Heemskerkse Golfclub weer een open dag. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met deze populaire sport én deze gezellige golfclub. We maken er een leuke ochtend van! Uiteraard leren we je de beginselen van de golfsport (golfclubs en golfleraren […]

Nieuws

Vlaggenwedstrijd van 27 april

30 april 2024

Gesponsord door: Sport wereld Heiloo De dag begon met veel regen. Gelukkig brak later de zon door en werd het toch nog een heerlijke dag. Er waren 59 deelnemers en natuurlijk een sponsor flight. Helaas kon een aantal leden niet mee doen, want de buggy’s mochten door de vele regenval niet de baan in. Veel […]

Nieuws

Aanpassing Tijdelijke Plaatselijke Regels

29 april 2024

M.i.v. woensdag 1 mei 2024 vervallen de zgn. winterregels waaronder “Plaatsen “. Dus vanaf 1 mei in principe de bal spelen zoals die ligt en niet meer een mooi plekje opzoeken! Maar omdat er in de afgelopen tijd veel regen is gevallen en de baan op veel plekken erg zacht is kan er modder aan […]