Nieuws

De Heemskerkse kleurde zondag roze…

16 augustus 2022

Battle of the Sexes 2022. Gesponsord door Marquette Landgoed

Zondag 14 augustus kleurde De Heemskerkse wederom compleet roze. De dames wonnen met 2 winstpunten voorsprong van de heren. Ook dit jaar werd het weer een groot evenement op onze club, waar de dames het tegen de heren opnamen. Toen de uitslag bekend was, mocht Ladies Captain Annemieke Sauer de beker met de grote oren omhoog houden.

Eerder in de week stuurden zowel Annemieke als Charles (Gents captain) training en kleding tips aan hun deelnemers. Het verzoek van Annemieke om zoveel mogelijk roze outfits, werd opgevolgd. De heren waren dit keer niet in blauw, maar hebben goed geluisterd naar hun captain om in Tiger Woods kleuren op de baan te verschijnen. Het werd daardoor een heel feestelijk geheel.

De WeCo bleef niet achter met informatie en stuurde op zaterdag een mail aan alle deelnemers met het hitte protocol. Uiteindelijk werd, vanwege de hitte, het deelnemersaantal van 100 niet gehaald. Er startten zondag 78 deelnemers met veel water in hun tas, nat gemaakte handdoeken, hoedjes en petjes, en paraplu’s die dienden als een parasol voor schaduw.

Uiteindelijk werd de traditionele foto gemaakt van de winnaars (of liever gezegd, winnaressen) bij het terras beneden.

Na de prijsuitreiking voor de beste dame en heer (grootste verschil in matchplay uitslag) en de neary’s bleef het nog lang gezellig op het terras.

Erik Kuiper en zijn horeca team hebben er mede voor gezorgd, dat het een geweldige dag werd. Ook veel dank aan sponsor Marquette Landgoed, die prachtige prijzen voor de winnaars had en Tom Groen, die voor de Aloe Vera planten heeft gezorgd.

Uitslag speciale verrichtingen:

Beste dame: Jetty de Wit

Beste heer: Wim Leuven

Neary hole 5: Barry Gahwen – Neary hole 8: Nicky Schaap

Neary hole 13: Jetty de Wit – Neary hole 16: Alphons Beentjes

Klik hier voor alle foto’s, gemaakt door John de Graaf.

 

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

25 mei Open Dag Heemskerkse Golfclub

2 mei 2024

Zaterdag 25 mei, van 10 tot 12 uur organiseren we als Heemskerkse Golfclub weer een open dag. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met deze populaire sport én deze gezellige golfclub. We maken er een leuke ochtend van! Uiteraard leren we je de beginselen van de golfsport (golfclubs en golfleraren […]

Nieuws

Vlaggenwedstrijd van 27 april

30 april 2024

Gesponsord door: Sport wereld Heiloo De dag begon met veel regen. Gelukkig brak later de zon door en werd het toch nog een heerlijke dag. Er waren 59 deelnemers en natuurlijk een sponsor flight. Helaas kon een aantal leden niet mee doen, want de buggy’s mochten door de vele regenval niet de baan in. Veel […]

Nieuws

Aanpassing Tijdelijke Plaatselijke Regels

29 april 2024

M.i.v. woensdag 1 mei 2024 vervallen de zgn. winterregels waaronder “Plaatsen “. Dus vanaf 1 mei in principe de bal spelen zoals die ligt en niet meer een mooi plekje opzoeken! Maar omdat er in de afgelopen tijd veel regen is gevallen en de baan op veel plekken erg zacht is kan er modder aan […]