Nieuws

’t Is weer voorbij die mooie zomer(avonden)

26 augustus 2022

Donderdag 25 augustus was de laatste wedstrijd voor de Donderdag ZomerAvond Competitie (DoZac).
Er is dit jaar een spannende en sportieve strijd geleverd om de strokeplay bokaal (netto klassement/stableford) en de felbegeerde Kees Zwaan trofee (bruto klassement). De weergoden waren de deelnemers dit seizoen heel goed gezind. Slechts één donderdag waren er zeer weinig deelnemers, vanwege veel regenval. Dat betekent, dat de overige 16 wedstrijddagen onder perfecte omstandigheden gespeeld konden worden.

Met slechts één slag verschil (best of 7) over het gehele seizoen kon Ellen Crabbendam de felbegeerde Kees Zwaan trofee in ontvangst nemen.
Zij had 544 slagen nodig.

Tom Groen eindigde als tweede met 545 slagen.
(Tom werd bruto dagwinnaar, met een score van 78 slagen).

Patricia Hogerheijde werd derde in het klassement met 552 slagen.

Het hele seizoen werd het netto klassement (stableford) beheerst door Margot Kick. Een nieuwkomer bij de DoZac, die zich vanaf moment één thuis voelde en geweldig mooie scores neerzette. Margot mocht de strokeplay bokaal in ontvangst nemen met een totaal score (best of 7) van 261 punten.

De tweede plaats werd gedeeld door Ellen Crabbendam en Willy Tolhuijsen met 259 punten.

De DoZac werd afgesloten met een gezamenlijk diner op het terras, waar het nog lang heel gezellig bleef. Tom Groen werd door Patricia nog in het zonnetje gezet, omdat hij vooral de kartrekker is geweest binnen de wedstrijdorganisatie en elke donderdag mooie planten uitdeelde aan de winnaars.

Uiteraard werden alle sponsoren hartelijk bedankt voor hun bijdrage aan het slagen van de DoZac: (vlnr)
Wim Tigelaar, Barry Gahwen, Henk van Tunen, Charles Wanst, Ado Hartenhof, René Limmen, Tom Groen.


Met  ingang van het nieuwe seizoen wordt een nieuwe sponsor aan de DoZac toegevoegd: René Limmen van Bonbon Atelier Limmen.

Hij werd trouwens winnaar van de dag met een netto score van 63 slagen.

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

25 mei Open Dag Heemskerkse Golfclub

2 mei 2024

Zaterdag 25 mei, van 10 tot 12 uur organiseren we als Heemskerkse Golfclub weer een open dag. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met deze populaire sport én deze gezellige golfclub. We maken er een leuke ochtend van! Uiteraard leren we je de beginselen van de golfsport (golfclubs en golfleraren […]

Nieuws

Vlaggenwedstrijd van 27 april

30 april 2024

Gesponsord door: Sport wereld Heiloo De dag begon met veel regen. Gelukkig brak later de zon door en werd het toch nog een heerlijke dag. Er waren 59 deelnemers en natuurlijk een sponsor flight. Helaas kon een aantal leden niet mee doen, want de buggy’s mochten door de vele regenval niet de baan in. Veel […]

Nieuws

Aanpassing Tijdelijke Plaatselijke Regels

29 april 2024

M.i.v. woensdag 1 mei 2024 vervallen de zgn. winterregels waaronder “Plaatsen “. Dus vanaf 1 mei in principe de bal spelen zoals die ligt en niet meer een mooi plekje opzoeken! Maar omdat er in de afgelopen tijd veel regen is gevallen en de baan op veel plekken erg zacht is kan er modder aan […]