Nieuws

Verslag Maandbeker # 2.

11 april 2023

Gesponsord door Honda Welman uit Alkmaar

De voorspellingen van het weer waren tot 14.00 uur best goed. Pas daarna zou de regen uit het zuiden komen. En dat hebben de late starters geweten. Een aantal kwam vrijwel doorweekt binnen. Maar dat mocht de gezelligheid in het clubhuis niet drukken. Een aantal spelers en speelsters zijn na de prijsuitreiking blijven eten in ons restaurant om de Paasdagen gezellig af te sluiten.

De tweede maandbeker wedstrijd werd gesponsord door Honda Welman uit Alkmaar. Hun showroom en garage is gevestigd naast de A9 bij Alkmaar. Tijdens de Paasdagen heeft Jack Welman een aantal Honda’s uit zijn showroom gehaald en op onze golfclub tentoongesteld.

De winnaars van de diverse onderdelen werden verrast met prachtige prijzen (cadeaubonnen van Sportwereld Heiloo), die Jack Welman ter beschikking had gesteld.

De uitslag bij de dames:
Nr. 1: Annette Hildering met 36 punten
Nr. 2: Hennie van Schooten met 33 punten (mc)
Nr. 3: Renee Wanst met 33 punten

De uitslag bij de heren:
Nr. 1: Cees Dubbelaar met 40 punten
Nr. 2: Stephan Keizer met 38 punten*
Nr. 3: Tom Groen met 36 punten

Cees Dubbelaar werd daarmee winnaar van de Maandbeker en mag in de maand mei zijn auto parkeren op de speciale parkeerplaats. Een zeer blije Cees vertelde over zijn weg naar dit succes en dankte tijdens zijn overwinningsspeech alle deelnemers, de horeca en de wedstrijdleiding.

De speciale WeCo jubileum ballen gingen, net zoals de eerste maandbekerwedstrijd, naar de nummers 1, 2 en 3 bij de heren.

De uitslag van de speciale verrichtingen:

Neary hole 5: Co Limmen
Neary hole 8: John Zoontjes
Neary hole 13: Wim Leuven*
Neary hole 16: Patrick Snijder
Tweary hole 4: Aart Simons

 

* Zowel Stephan Keizer als Wim Leuven waren niet aanwezig bij de prijsuitreiking.
Het is de bedoeling, dat je aanwezig bent bij de prijsuitreiking. Zeker als je hoog in het klassement zit en dus kans kunt maken op een prijs. Maar zeker ook, als je een neary plaatst. Je ontneemt daarmee een ander de kans op een leuke prijs.

Nicoline en Peter van Driel hadden de wedstrijdleiding van deze wedstrijd, met de zeer gewaardeerde assistentie van Ria Vree. Ria, die trouwens heeft toegezegd om bij alle Maandbeker wedstrijden voor de WeCo de honneurs tijdens de wedstrijd waar te nemen.

Onze huisfotograaf John de Graaf was, zoals eigenlijk altijd, weer aanwezig om deze prachtige foto’s voor ons te maken. Om alle foto’s te bekijken, klikt u op onderstaande link.

Maandbeker #2: John de Graaf

 

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

25 mei Open Dag Heemskerkse Golfclub

2 mei 2024

Zaterdag 25 mei, van 10 tot 12 uur organiseren we als Heemskerkse Golfclub weer een open dag. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met deze populaire sport én deze gezellige golfclub. We maken er een leuke ochtend van! Uiteraard leren we je de beginselen van de golfsport (golfclubs en golfleraren […]

Nieuws

Vlaggenwedstrijd van 27 april

30 april 2024

Gesponsord door: Sport wereld Heiloo De dag begon met veel regen. Gelukkig brak later de zon door en werd het toch nog een heerlijke dag. Er waren 59 deelnemers en natuurlijk een sponsor flight. Helaas kon een aantal leden niet mee doen, want de buggy’s mochten door de vele regenval niet de baan in. Veel […]

Nieuws

Aanpassing Tijdelijke Plaatselijke Regels

29 april 2024

M.i.v. woensdag 1 mei 2024 vervallen de zgn. winterregels waaronder “Plaatsen “. Dus vanaf 1 mei in principe de bal spelen zoals die ligt en niet meer een mooi plekje opzoeken! Maar omdat er in de afgelopen tijd veel regen is gevallen en de baan op veel plekken erg zacht is kan er modder aan […]