Nieuws

Derde wedstrijd voor de overallprijs van Fairway Golf Travel

25 mei 2023

15 mei wat gebeurde er op deze datum

 

De wedstrijd, veel wind, naderhand nog een vervelende miezerige regen erbij maar door vastberadenheid en doorzetting kwamen de deelnemers “verkleumd” aan bij de wedstrijdtafel en was de score als volgt.

Winnaar werd met 20 punten Jan Willem Tuinman en ontving de 9 holeskaart grote baan van de HGC, tweede werd Erwin Wit met 20 punten en hij gaat bij slager Brantjes het worstenpakket testen , de derde prijs ging naar Willem Jaspers met 19 punten, hij moet voor zijn prijs naar bakker Klees.

De neary stond deze keer op hole 6 en werd, zoals ik beloofd had in het vorige verslag, door zowel de dames als de heren geslagen.

Carla de Boer was bij de dames de gelukkige en Chris Jobse bij de heren.

De aanmoedigingsprijs ging deze keer naar Dyon Dijkstra hij ontvangt het potje vitaminepillen en komt in aanmerking voor de clinic van de golfschool.

Na de wedstrijd nog een bitterballetje en de pubquiz,

Wederom een super uitslag, het werpt zijn vruchten af om iedere week de deelnemers te testen op de golfregels “PROFICIAT ALLEMAAL.”

Tot volgende week,

De par3 commissie.

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

25 mei Open Dag Heemskerkse Golfclub

2 mei 2024

Zaterdag 25 mei, van 10 tot 12 uur organiseren we als Heemskerkse Golfclub weer een open dag. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met deze populaire sport én deze gezellige golfclub. We maken er een leuke ochtend van! Uiteraard leren we je de beginselen van de golfsport (golfclubs en golfleraren […]

Nieuws

Vlaggenwedstrijd van 27 april

30 april 2024

Gesponsord door: Sport wereld Heiloo De dag begon met veel regen. Gelukkig brak later de zon door en werd het toch nog een heerlijke dag. Er waren 59 deelnemers en natuurlijk een sponsor flight. Helaas kon een aantal leden niet mee doen, want de buggy’s mochten door de vele regenval niet de baan in. Veel […]

Nieuws

Aanpassing Tijdelijke Plaatselijke Regels

29 april 2024

M.i.v. woensdag 1 mei 2024 vervallen de zgn. winterregels waaronder “Plaatsen “. Dus vanaf 1 mei in principe de bal spelen zoals die ligt en niet meer een mooi plekje opzoeken! Maar omdat er in de afgelopen tijd veel regen is gevallen en de baan op veel plekken erg zacht is kan er modder aan […]