Nieuws

Weidelus PAR 3

26 maart 2024

De openingswedstrijd Par3 Weidelus op maandag 8 april zal weer in het teken staan van gezelligheid, nieuwe en/of oude par3 golfers ontmoeten en vooral de bekende golf lentekriebels testen in de zo bekende maandagavondcompetitie.

Mede dankzij sponsors kan de par3 cie leuke prijzen uitreiken aan de diverse winnaars gedurende de 20 wedstrijden die in het verschiet liggen.

De overallprijs van Fairway Golftravel laat nog even op zich wachten, maar zodra deze bekend is bij de commissie zal “de prijs” bekend worden gemaakt.

Dit seizoen wordt er op een leuke manier door onze pro Jos Douma van de golfschool advies en ondersteuning gegeven aan de deelnemers par3 MAC.

Op de openingsdag zal hij bij de afslag van hole 1 staan en aldaar kunt u kennis met “onze” Jos maken, daar kunt u, voordat er afgeslagen wordt, nog goede tips ontvangen.

De par3 commissie hoopt ook dit jaar weer dat u staat te dringen om in te schrijven voor de MAC (maandagavondcompetitie).

De commissie heeft dit seizoen het inschrijfgeld verhoogd naar 5 euro. Dit om de beroemde bitterbal te kunnen blijven geven en om ons 10-jarig bestaan te vieren.

Alvast bedankt en tot ziens op 8 april 2024 in het clubhuis van de HGC.

De par3 commissie

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Indeling Foursome during the Season 2024

9 mei 2024

Het is zover! Na een aantal jaar wordt dit jaar weer de Foursome during the Season gespeeld. De indeling is gemaakt. In tegenstelling tot voorgaande jaren worden de voorrondes dit jaar gespeeld in poules van 3 tot 4 koppels. Na de poule fase volgt er een kwartfinale, halve finale en de finale. De nummers 1 […]

Nieuws

Clubkampioenschappen Matchplay 2024

Op zaterdag 29 en zondag 30 juni 2024 vindt het het finale weekend plaats van onze Clubkampioenschappen Matchplay.  U kunt zich vanaf vandaag t/m 25 mei inschrijven via E-Golf4U.  De wedstrijd kunt u vinden onder de speeldatum 29 juni.  Elk lid van de 18 holes baan van de Heemskerkse Golfclub met een exact handicap t/m […]

Nieuws

25 mei Open Dag Heemskerkse Golfclub

8 mei 2024

Zaterdag 25 mei, van 10 tot 12 uur organiseren we als Heemskerkse Golfclub weer een open dag. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met deze populaire sport én deze gezellige golfclub. We maken er een leuke ochtend van! Uiteraard leren we je de beginselen van de golfsport (golfclubs en golfleraren […]