Nieuws

Afsluiting Winterinloop wedstrijden 2023-2024

4 maart 2024

Zondag 3 maart  werd de Winterinloop afgesloten met 32 deelnemers. De afsluiting vond plaats met een gezellig samenzijn, onder het genot van een drankje en luxe borrelhapjes èn soep met een broodje, dat gesponsord werd door de organisatie. Eén en ander werd prima verzorgd door Ralph en zijn medewerkers van Sjeff.

De afsluiting vond plaats op de warmste 3 maart ooit gemeten sinds 1930. Het was heerlijk weer in de baan met een zonnetje en vrijwel geen wind. 
Kijkend naar het afgelopen seizoen, konden er van de 16 geplande wedstrijden helaas maar 9 wedstrijden gespeeld worden. Al dan niet in aangepaste vorm. 

 

De Winnaars

De dagprijzen van de afsluitingswedstrijd waren bij de heren een prooi voor Joost de Ruijter met 38 punten en bij de dames voor Margot Kick met 37 punten. 

Het eindklassement met recht op deelname aan de MASTERS 2024 werd veroverd door Evelien Portegies bij de dames en bij de heren door Henk Wanst. 
Zij kunnen alvast zaterdag 28 september 2024 blokken in hun agenda!

De trotse winnaars: Henk en Evelien

 

De Sponsoren

Uiteraard gaat er weer een bedankje richting de sponsoren van de Winterinloop: 

VANNU Beverwijk (Piet Hoogeveen)
WIBA (Gerard en Rick Baas)
BIERWINKEL DE VERWACHTING Assendelft
PRESTOTYPE  (Charles Wanst) 
PLANTEN (Tom Groen)

 

Ook in het seizoen 2024-2025 krijgt de Winterinloop een vervolg. Als het weer en de baanconditities het toelaten, wordt er elke zondag gestart van eind oktober t/m maart 2025. (Behoudens feestdagen). De wedstrijd is NQ en staat open voor clubleden van de 18 holes baan.

De wedstrijdleiding wenst u allemaal een mooi golfseizoen voor 2024. 
Henk Wanst, Jeroen Klein en Tom Groen

 

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Zaterdag 20 juli Open Dag Heemskerkse Golfclub

10 juli 2024

Zaterdag 20 juli, van 10 tot 12 uur bent u weer van harte welkom op de Open Dag van de Heemskerkse Golfclub. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met deze populaire sport én onze gezellige golfclub. We maken er een leuke ochtend van! Uiteraard leren we je de beginselen van […]

Nieuws

Verslag Maandbeker nr. 5, gesponsord door The Spirit of Wine

9 juli 2024

De 5de maandbeker wedstrijd was net als voorgaande jaren weer een populaire wedstrijd. Vanaf 9.30 uur speelden 69 deelnemers  onder redelijk goede omstandigheden de 18 holes wedstrijd, gesponsord door The Spirit of Wine. Het waaide hard, maar mocht geen naam hebben als je het vergeleek met de eerste zomerstorm van zaterdag. De takken en bladeren […]

Nieuws

Clubkampioenschappen Matchplay 2024

2 juli 2024

In het weekend van zaterdag 29 juni en zondag 30 juni werden de finales van de Clubkampioenschappen Matchplay 2024 gespeeld. In drie categorieën werd gestreden om de beste speler van onze club: Heren (<50 jaar), Heren Senioren en Dames. De weergoden waren ons eindelijk goed gezind. Het was heerlijk weer in het finale weekend. Al […]