Nieuws

Afsluiting Winterinloop wedstrijden 2023-2024

4 maart 2024

Zondag 3 maart  werd de Winterinloop afgesloten met 32 deelnemers. De afsluiting vond plaats met een gezellig samenzijn, onder het genot van een drankje en luxe borrelhapjes èn soep met een broodje, dat gesponsord werd door de organisatie. Eén en ander werd prima verzorgd door Ralph en zijn medewerkers van Sjeff.

De afsluiting vond plaats op de warmste 3 maart ooit gemeten sinds 1930. Het was heerlijk weer in de baan met een zonnetje en vrijwel geen wind. 
Kijkend naar het afgelopen seizoen, konden er van de 16 geplande wedstrijden helaas maar 9 wedstrijden gespeeld worden. Al dan niet in aangepaste vorm. 

 

De Winnaars

De dagprijzen van de afsluitingswedstrijd waren bij de heren een prooi voor Joost de Ruijter met 38 punten en bij de dames voor Margot Kick met 37 punten. 

Het eindklassement met recht op deelname aan de MASTERS 2024 werd veroverd door Evelien Portegies bij de dames en bij de heren door Henk Wanst. 
Zij kunnen alvast zaterdag 28 september 2024 blokken in hun agenda!

De trotse winnaars: Henk en Evelien

 

De Sponsoren

Uiteraard gaat er weer een bedankje richting de sponsoren van de Winterinloop: 

VANNU Beverwijk (Piet Hoogeveen)
WIBA (Gerard en Rick Baas)
BIERWINKEL DE VERWACHTING Assendelft
PRESTOTYPE  (Charles Wanst) 
PLANTEN (Tom Groen)

 

Ook in het seizoen 2024-2025 krijgt de Winterinloop een vervolg. Als het weer en de baanconditities het toelaten, wordt er elke zondag gestart van eind oktober t/m maart 2025. (Behoudens feestdagen). De wedstrijd is NQ en staat open voor clubleden van de 18 holes baan.

De wedstrijdleiding wenst u allemaal een mooi golfseizoen voor 2024. 
Henk Wanst, Jeroen Klein en Tom Groen

 

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Op 9 mei gaat de donderdagavond competitie 2024 van start!!

17 april 2024

Op 9 mei gaat de donderdagavond competitie 2024 van start!! De commissie wil er een gezellige en sportieve avond van maken waar iedereen zich thuis voelt en lekker na een rondje golf gezellig wat blijft eten en/of drinken. We zetten hieronder de uitgangspunten voor de donderdagavond competitie, oftewel de Dozac, voor u nog eens op […]

Nieuws

Dinsdag zomeravondcompetitie (DIZAC) weer van start

DINSDAG ZOMERAVONDCOMPETITIE 2024 Op 7 mei start de dinsdag zomeravond competitie 2024,  de DIZAC. Inschrijven is mogelijk vanaf 16 april en is voor leden van de 18 holes-baan Heemskerkse Golfclub. De commissie wil er ook dit jaar weer een gezellige en sportieve avond en competitie van maken samen met jullie als deelnemers natuurlijk.  Na je […]

Nieuws

Wie wil er op onze centen letten?

15 april 2024

De financiële commissie van onze club is naarstig op zoek naar nieuwe leden. Na 6 jaar wil Piet Hoogeveen graag het stokje overdragen. Mocht u geïnteresseerd zijn, neem dan gerust contact op met Piet, hij kan u er alles over vertellen. ( piet@highveen.nl ) Heeft u geen affiniteit en ervaring met financiën? Iemand tippen mag […]