Nieuws

Broekhuis Heemskerk pakte uit dit weekend!

19 september 2023

Op vrijdag 15 september parkeerde Broekhuis Heemskerk twee auto’s op ons terrein. Een stoere Volkswagen ID5 stond bij de ingang en de Volkswagen ID Buzz stond op het gras richting hole 1. Prachtig beschilderd, je kon er gewoon niet omheen! Broekhuis was ook dit jaar sponsor van het klassement Golfer en Golfster van het Jaar en de Maandbeker wedstrijd.

De dag na de Young Golfers wedstrijd werd de laatste Maandbeker wedstrijd gespeeld.
Het begon met wat motregen, dus de paraplu’s moesten weer op na een lange periode van prachtig weer. Bijna 60 enthousiaste deelnemers startten vanaf 9.30 uur voor hun 18 holes wedstrijd. Zo ook de kanshebbers op het eindklassement van de Golfer en Golfster van het Jaar. Er waren meerdere kanshebbers voor de titel, wat de wedstrijd extra spannend maakte. Ook de uitgestalde prijzen van sponsor Broekhuis uit Heemskerk zorgde ervoor, dat menigeen gebrand was op een overwinning!
Gelukkig werd het rond 12.00 uur droog en konden de plu’s weer opgeborgen worden. De baan was in goede conditie en hole 12 ziet er nu al geweldig uit. Eén en ander resulteerde in goede resultaten.

De uitslagen van de laatste Maandbeker wedstrijd:


De heren:

Aydin Kumas: met 41 punten winnaar Maandbeker september & oktober
Henk Hildering: 39 punten 2de plaats
Ab van Schooten: 38 punten 3de plaats

In de uitslag staat Pedro Bellod met 39 punten (mc). Hij was niet bij de prijsuitreiking, en staat niet bij de uitslag.

De dames:

Britt Spaan: 40 punten 1ste plaats
Annette Hildering: 39 punten 2de plaats
Nicoline van Driel: 38 punten 3de plaats

 

De neary’s:

Mart Rietjens: hole 5
Cees Dubbelaar: hole 8
Charles Wanst: hole 13
Tom Groen: hole 16

Zij ontvingen van Alphons de Volkswagen T1 Bulli spaarpot, die dankbaar in ontvangst werd genomen!

Voor de kanshebbers van het Golfer van het Jaar klassement  bleef het toch nog even spannend.
Want de koplopers van de wedstrijd zaten niet in de top 3 van de uitslag.

Met hulp van Nicoline van Driel “achter de coulissen” kon er uiteindelijk toch snel bekend gemaakt
worden wie vereeuwigd wordt op onze Wall of Fame.

Ondanks dat hij 5 punten voor de dag kreeg, bleef Cees Dubbelaar koploper in 2023, op de voet gevolgd door Henk Hildering. Het scheelde slechts 1 punt.
Annemieke Sauer scoorde deze dag 8 punten voor het klassement, waardoor ze Hennie, Thew en Mieke voorbij streefde.
Een groot applaus volgde voor beiden. Zij mochten een prachtige Volkswagen weekendtas van Broekhuis mee op vakantie nemen.

Alphons had van Broekhuis extra prijzen  in de vorm van Volkswagen ID Buzz pasta, dus kon er nog een trekking gedaan worden onder de aanwezigen uit de doos met scorekaarten.

Het bleef nog lang gezellig in het clubhuis. En dat na een sportief en feestelijk weekend op onze mooie golfbaan.

Inmiddels heeft Broekhuis toegezegd, om volgend jaar ook weer een wedstrijd en het klassement golfer en golfster van het jaar te sponsoren.

Als u alle, door John de Graaf gemaakte, foto’s wilt bekijken, klik dan op deze link: https://drive.google.com/drive/folders/1hODJxODB1bQ3eVDryxmVnr67Fug8A3bf?usp=sharing

 

 

 

 

 

 

 

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Heemskerkse Masters 2023

1 oktober 2023

Afgelopen zaterdag 30 september namen 32 genodigden deel aan de Heemskerkse Masters 2023. Zij waren uitgenodigd, omdat zij door hun commissie waren opgegeven als kampioen van een clubwedstrijd of winnaar van een qualifying wedstrijd. Het weer was geweldig op deze laatste zaterdag van september en de baan lag er prachtig bij. In het clubhuis kon […]

Nieuws

U kunt weer scoren!

28 september 2023

Wat wordt hole 12 prachtig hè?! Wat een uitdagende hole gaat dit worden. Helaas houden wij de hole in overleg met de baancommissie, HARECO en de manager nog gesloten om beschadiging te voorkomen. Toch qualifying! De NGF heeft dispensatie verleend aan de Heemskerkse om Qualifying ronden te spelen over 18 holes onder de volgende voorwaarden: […]

Nieuws

Nieuwe driving range ballen, dankzij TechResources.

27 september 2023

Afgelopen dinsdag hebben we alle driving range ballen vervangen voor nieuwe Nassau Range two ballen; kwalitatief hoogwaardige ballen waarmee we weer jaren vooruit kunnen.  Cyril Swart en Jan Stravers van TechResources hadden als sponsor uiteraard de primeur om de eerste ballen van de afslagmat te laten vertrekken. En dat ging ze, als ervaren golfers, vanzelfsprekend […]