Nieuws

Broekhuis Heemskerk pakte uit dit weekend!

19 september 2023

Op vrijdag 15 september parkeerde Broekhuis Heemskerk twee auto’s op ons terrein. Een stoere Volkswagen ID5 stond bij de ingang en de Volkswagen ID Buzz stond op het gras richting hole 1. Prachtig beschilderd, je kon er gewoon niet omheen! Broekhuis was ook dit jaar sponsor van het klassement Golfer en Golfster van het Jaar en de Maandbeker wedstrijd.

De dag na de Young Golfers wedstrijd werd de laatste Maandbeker wedstrijd gespeeld.
Het begon met wat motregen, dus de paraplu’s moesten weer op na een lange periode van prachtig weer. Bijna 60 enthousiaste deelnemers startten vanaf 9.30 uur voor hun 18 holes wedstrijd. Zo ook de kanshebbers op het eindklassement van de Golfer en Golfster van het Jaar. Er waren meerdere kanshebbers voor de titel, wat de wedstrijd extra spannend maakte. Ook de uitgestalde prijzen van sponsor Broekhuis uit Heemskerk zorgde ervoor, dat menigeen gebrand was op een overwinning!
Gelukkig werd het rond 12.00 uur droog en konden de plu’s weer opgeborgen worden. De baan was in goede conditie en hole 12 ziet er nu al geweldig uit. Eén en ander resulteerde in goede resultaten.

De uitslagen van de laatste Maandbeker wedstrijd:


De heren:

Aydin Kumas: met 41 punten winnaar Maandbeker september & oktober
Henk Hildering: 39 punten 2de plaats
Ab van Schooten: 38 punten 3de plaats

In de uitslag staat Pedro Bellod met 39 punten (mc). Hij was niet bij de prijsuitreiking, en staat niet bij de uitslag.

De dames:

Britt Spaan: 40 punten 1ste plaats
Annette Hildering: 39 punten 2de plaats
Nicoline van Driel: 38 punten 3de plaats

 

De neary’s:

Mart Rietjens: hole 5
Cees Dubbelaar: hole 8
Charles Wanst: hole 13
Tom Groen: hole 16

Zij ontvingen van Alphons de Volkswagen T1 Bulli spaarpot, die dankbaar in ontvangst werd genomen!

Voor de kanshebbers van het Golfer van het Jaar klassement  bleef het toch nog even spannend.
Want de koplopers van de wedstrijd zaten niet in de top 3 van de uitslag.

Met hulp van Nicoline van Driel “achter de coulissen” kon er uiteindelijk toch snel bekend gemaakt
worden wie vereeuwigd wordt op onze Wall of Fame.

Ondanks dat hij 5 punten voor de dag kreeg, bleef Cees Dubbelaar koploper in 2023, op de voet gevolgd door Henk Hildering. Het scheelde slechts 1 punt.
Annemieke Sauer scoorde deze dag 8 punten voor het klassement, waardoor ze Hennie, Thew en Mieke voorbij streefde.
Een groot applaus volgde voor beiden. Zij mochten een prachtige Volkswagen weekendtas van Broekhuis mee op vakantie nemen.

Alphons had van Broekhuis extra prijzen  in de vorm van Volkswagen ID Buzz pasta, dus kon er nog een trekking gedaan worden onder de aanwezigen uit de doos met scorekaarten.

Het bleef nog lang gezellig in het clubhuis. En dat na een sportief en feestelijk weekend op onze mooie golfbaan.

Inmiddels heeft Broekhuis toegezegd, om volgend jaar ook weer een wedstrijd en het klassement golfer en golfster van het jaar te sponsoren.

Als u alle, door John de Graaf gemaakte, foto’s wilt bekijken, klik dan op deze link: https://drive.google.com/drive/folders/1hODJxODB1bQ3eVDryxmVnr67Fug8A3bf?usp=sharing

 

 

 

 

 

 

 

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Schone schoenen, schone trolleys.

13 juni 2024

In de week van 17-6 gaan de zeer gewaardeerde klussers van deze club weer iets moois realiseren. Bij de locker ruimte gaan zij een grote nieuwe afspuitplaats maken, waar iedereen zijn schoenen en trolleys schoon kan spuiten. De huidige afspuitplaats bij de lockerruimte verdwijnt. Houd hier wel rekening mee. Om u een idee te geven, […]

Nieuws

29 juni Open Dag Heemskerkse Golfclub

12 juni 2024

Zaterdag 29 juni, van 10 tot 12 uur organiseren we als Heemskerkse Golfclub weer een open dag. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met deze populaire sport én deze gezellige golfclub. We maken er een leuke ochtend van! Uiteraard leren we je de beginselen van de golfsport (golfclubs en golfleraren […]

Nieuws

Tweede rabbitwedstrijd seizoen 2024 van de par 3 Weidelus

5 juni 2024

Onder begeleiding van 6 rabbits , op deze avond waren dat: Jan Kallenbach, Theo Koot, Frans Wortel, Marjolein van Geene, Bart van Etten en Mieke Cordez, sloegen 28 deelnemers vanaf de oranje T-box de grote baan af. Namens de Par3 commissie, dank aan deze rabbits! Wilt u ook een keer rabbit zijn geef u op […]