Business Club

 • Heemskerkse Businessclub

  Buiten gewoon zaken doen!

Business Club 2021

De Heemskerkse is een bijzondere locatie om zaken te doen, te vergaderen, te dineren of te lunchen en te netwerken met (zaken) relaties. Dit alles in de  natuur en op slechts 25 minuten van Amsterdam en 15 minuten van Haarlem of Alkmaar.
De Business Club stelt zich ten doel zakenmensen nader tot elkaar te brengen en bestaande contacten te verstevigen.

De Business Club organiseert de IJmondiaan Bedrijvencompetitie

De IJmondiaan Bedrijvencompetitie 2021 biedt u uitstekende netwerkmogelijkheden. Door de frequente uitwisselingen met de businessclubs van de Houtrak en de Hoge Dijk heeft u meer dan 20 netwerkdagen en speelmogelijkheden.

Een rondje golf leidt immers tot een minder formeel en directer contact met klanten en relaties. Daarnaast biedt deelname interessante exposure mogelijkheden.

Bij de Heemskerkse heeft u als sponsor diverse communicatie mogelijkheden naar de bezoekers van de baan die jaarlijks zo’n 45.000 rondjes lopen. Daarnaast kunt u communiceren naar externen via nieuwsbrieven, social media, en het digitale clubmagazine dat naar leden, businessclubleden, greenfeespelers en golfschool cursisten wordt verstuurd.

Wees welkom, ervaar onze gastvrijheid en benut uw kansen

Rob Tolhuijsen, Voorzitter Businessclub          Rens Koole, voorzitter Heemskerkse Golfclub

Bedrijvencompetitie 2021

Maximaal 80 business teams bestaande uit 2 personen (hoeven niet altijd dezelfde te zijn) gaan 7 x keer per jaar golfen. De spelvorm is Four ball better ball Stableford (18 holes). Iedere speeldag kent een winnaar en uiteraard is er een overall winnaar. De totale kosten voor deelname aan deze bedrijvencompetitie zijn zeer aantrekkelijk gehouden om een zo groot mogelijk netwerk te bereiken: euro 950,- excl. BTW per jaar. (leden van de Heemskerkse Golfclub euro 620,- excl. btw per jaar)

Daar krijgt uw bedrijf het volgende voor:

 • Bedrijvencompetitie over 7 wedstrijden (18 holes)
 • 2 personen per bedrijf
 • 13 extra uitwisselingen met Businessclub Houtrak (Halfweg) en de Hoge Dijk (Abcoude)
 • Lunchpakket voor alle deelnemers
 • Ontvangst met koffie/thee plus iets lekkers
 • Baancatering
 • Bittergarnituur na afloop
 • Prijsuitreiking
 • Greenfee kaarten voor de thuis wedstrijden waarop u bent verhinderd.
 • Vermelding van uw logo op het businessclub bord
 • Mogelijkheid uw bedrijf te pitchen
 • Vermelding op de website + smoelenboek Businessclub

Speeldata 2021:

Aanvang 13.00 uur. wedstrijden:

( dit jaar geen all-tee i.v.m. corona)

 • woensdag 7 april
 • woensdag 5 mei
 • woensdag 2 juni
 • woensdag 7 juli
 • woensdag 4 augustus
 • woensdag 1 september (sponsordag)
 • woensdag 6 oktober

Data dat wij bij de Houtrak spelen:

 • dinsdag 9 maart 14.00 uur 9 holes
 • dinsdag 20 april 13.00 uur 18 holes
 • dinsdag 11 mei 13.00 uur 18 holes
 • dinsdag 8 juni 13.00 uur 18 holes
 • dinsdag 20 juli 13.00 uur 18 holes
 • dinsdag 12 oktober 14.00 9 holes

Data dat wij bij de Hoge Dijk spelen:

 • dinsdag 13 april 16.00 uur 9 holes

 • dinsdag 11 mei 16.00 uur 9 holes

 • dinsdag 15 juni 13.00 uur 18 holes

 • dinsdag 13 juli 13.00 uur 18 holes

 • dinsdag 17 augustus 13.00 uur 18 holes

 • dinsdag 7 september  16.00 uur 9 holes

Businessclub trofee

Informeer mij over de Businessclub

Blog

Business Club leden Heemskerkse Golfclub

Martijn Reijman Hinze
directeur
Narbutas Benelux Himalaya 3 1567KS Assendelft tel. 06-81867221

NARBUTAS is a Lithuanian-based company with a global outlook. We design and create furniture for the modern workspace, with the needs of the 21st-century employee in mind. We offer a variety of solutions and a dynamic approach to each individual customer. We are proud to call ourselves a company manufacturing modern, durable and functional furniture.
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
website E-mailLinkedIn
Gert van Duin
notaris
Notariskantoor Van Duin Dorpsstraat 80 1901EN Castricum Telefoon: 0251-662277


Onze dienstverlening kenmerkt zich door een persoonlijke en informele benadering in een ongedwongen sfeer. Voor een bespreking of de ondertekening van een akte wordt doorgaans minimaal een uur in de agenda gereserveerd zodat er voldoende gelegenheid is om met elkaar van gedachten te wisselen. Niet zelden zal het immers gaan om belangrijke keuzes waarbij een advies op maat van groot belang is. Bij het ondertekenen van de akte(n) besteden wij veel aandacht aan een duidelijke uitleg van de toch vaak ingewikkelde juridische taal. Vóór het ondertekenen wordt de akte dan ook eerst in normale taal doorgenomen.
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
Website E-mailLinkedInTwitter
Marcel Veldhuis
taxateur
de Taxatieshop Zeestraat 33 1942AK Beverwijk Tel. 06-55887108

Taxaties van onroerendgoed
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
Website E-mail
André Dijkman
Directeur
Dijkman Carbaatbouw B.V Flevoland 13 1948 RH Beverwijk 0251-222043

Wij zijn vooral gespecialiseerd in het renoveren, onderhoud en inrichting van bedrijfsmatig onroerend goed zoals kantoren, bedrijfsgebouwen en scholen, maar ook voor de nieuwbouw of verbouwing van uw woning zijn wij een uitstekende partner.
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
Website Email
Hanneke Lewin
Advocaat
Advocatenkantoor Lewin Anna van Renesseplein 8 1911 KN Uitgeest Tel. 0251-362022

Advocatenkantoor Lewin is gevestigd in Uitgeest, centraal gelegen in de driehoek Alkmaar – Haarlem – Amsterdam, recht tegenover station Uitgeest. In overleg kunnen besprekingen ook plaatsvinden op locatie. Advocatenkantoor Lewin hecht veel waarde aan goede en heldere communicatie met haar cliënten. Het motto van het kantoor is dan ook Duidelijk, Deskundig en Daadkrachtig. Het kantoor levert hoogwaardige juridische bijstand en gaat met de grootst mogelijke zorgvuldigheid oplossingsgericht te werk. Tot haar cliëntenkring rekent Advocatenkantoor Lewin ondernemers, stichtingen, ondernemingsraden, werknemers, bestuurders en particulieren. Advocatenkantoor Lewin is in 2012 opgericht door mr. Hanneke Lewin. WAAROM KIEST U ONS? Duidelijk: Open, toegankelijk, direct en efficiënt Deskundig: Combinatie van kennis en 20 jaar proceservaring Daadkrachtig: Sterk in onderhandelen én procederen
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
website EmailLinkedIn
Jan Boudesteijn
Directeur
Buro Boudesteijn BV Flevoland 1 1948RH Beverwijk Tel 0653246858

Duurzaam ondernemen Ondernemen is niet alleen goed zijn in je vak. De markt kennen, durven investeren en je financiën op orde hebben zijn net zulke belangrijke factoren. Door samen de mouwen op te stropen stap je een stuk makkelijker over de hobbels die je als start-up gegarandeerd tegenkomt. Wij helpen je om een goede organisatie op te bouwen, optimaal gebruik te maken van het ondernemersnetwerk en (start)kapitaal te verwerven. Ook vertellen wij je hoe je een solide bedrijfsadministratie opzet en wat er nodig is om tot goede resultaten te komen. Tijdens het proces zijn wij de coach waarmee je kunt sparren over de ingeslagen route naar een succesvolle onderneming. Maar dat gaat wel op de Boudesteijn-manier: geen dik businessplan, maar een pragmatische aanpak vanuit een heldere visie.
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
Website EmailLinkedIN
Bart Bos
directeur
Bart Bos Consultancy Fred Waltonlaan 13 1561EC Krommenie 06-22907972

Met zowel nationale als internationale fiscale en bestuurlijke ervaring ben ik een ervaren, betrouwbare, kundige en goed geïnformeerde sparringpartner voor mijn klanten. Door mee te denken en pro actief te adviseren ben ik in staat voor klanten geld te besparen en ze te ondersteunen bij complexe fiscale, juridische en financiële vraagstukken. Specialisaties: herstructureringen, overnames, vastgoed, tax planning, opvolgingsproblematiek familiebedrijven en pensioenen. Bij Bart Bos Consultancy vindt u een zeer ervaren adviseur met een goed netwerk én persoonlijke betrokkenheid. Meer weten? Nem contact op.
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
Website EmailLinkedIN
Carly de Boer
directeur
C.K Administratiekantoor Krayenhofflaan 23 1965AD Heemskerk Tel. 0251-216610

Heemskerk – CK Administratiekantoor, gevestigd aan de Krayenhofflaan 23, eigenaar Carly de Boer – Klein. Doelgroep is het MKB (midden en klein bedrijf) maar ook particulieren en verenigingen/instellingen zijn welkom. Van jaarrekeningen tot salarisadministratie. CK Administratiekantoor regelt het. Voor de particulier verzorgt Carly snel en vakkundig de jaarlijkse belastingaangifte, aanvragen en/of wijzigen van alle toeslagen. “Het leuke van een eigen kantoor is dat ik alle administratieve zaken behandel. Toen ik in loondienst werkte mocht ik maar een gedeelte doen. De rest werd door collega’s gedaan. Sinds 1 april 1994 begon ik mijn eigen bedrijf. De kick is dat ik weet dat ik dit werk echt goed kan. Het “zit erin”. Dat blijkt uit de positieve reacties van mijn klanten. Ik ben altijd cijfermatig geweest. Het moet kloppen. Ik hou van lekker recht toe recht aan boekhouden. Duidelijk maken aan mijn klanten: dit zijn de kosten, dat de inkomsten”.
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
Website Email
Richard Overdevest
Directeur
Bouwbedrijf R.J.L. Overdevest B.V. Koudenhorn 50 2011 JD 023-5312248

Voor al uw restauratie-, verbouw-, of onderhoudswerkzaamheden kunt u bij ons terecht. In samenwerking met een vast bestand van loodgieters, elektriciens en stukadoors nemen wij uw gehele verbouwing aan. Tevens werken wij nauw samen met een bouwkundig bureau en diverse architecten die uw tekening en vergunning kunnen regelen. Wij zijn lid van BouwGarant. Alleen klanten van een BouwGarant-aannemer kunnen de VerBOUWgarantie® aanvragen. Daarmee bent u beschermd tegen de financiële risico’s van uw verbouwing. Meer informatie over BouwGarant en de VerBOUWgarantie® vindt u op www.bouwgarant.nl.
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
Website Email
John Groot
directeur
John Groot Reclamestudio De Trompet 1724 1969LE Heemskerk 06-53745813

John Groot Reclame is een reclamebedrijf met 20 jaar ervaring in autobelettering en reclameborden. Wij beschikken over een groot formaat full-color printer waarmee diverse materialen zijn te bedrukken voor buiten gebruik. U kunt bij ons terecht voor: - Autoreclame - Reclameborden - Lichtbakken / Gevelbelettering - Reclamezuilen / Banners - Drukwerk - Vinyl Stickers - Stoepborden - Full-color printen op bisonyl / canvas / vinyl / papier - Huisstijl Ontwerp - Bedrijfs- en Promotiekleding - Werkkleding
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
Website Email
Jan Willem Spanjer
Advocaat
Advocatenkantoor Mr J.W Spanjer Herenweg 115 2105 MG Heemstede

Mr Jan Willem Spanjer is advocaat in Heemstede met meer dan 25 jarige ervaring met procederen en adviseren op het gebied van bestuursrecht, waaronder omgevingsrecht, huurrecht, arbeidsrecht en strafrecht. Zowel particulieren als ondernemers zijn cliënt. Tegen zeer concurrerende tarieven en ook met gesubsidieerde rechtsbijstand. Direct contact staat voorop. Maak geheel vrijblijvend een afspraak. Elke dag van 17.00 tot 18.00 uur is er een inloopspreekuur op het kantoor in Heemstede, na afspraak.
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
Website EmailLinkedIN
Jeroen Smit
Vestigingsmanager
TES Industrial Systems Beverwijk B.V. Postbus 55 1950AB Velsen-Noord Tel. 0251-221801

TES Industrial Systems staat voor duurzame oplossingen van industriële aandrijfconcepten en industriële automatisering. Alles draait om continuïteit van uw onderneming. Om dat te garanderen ontwikkelen en produceren we aandrijfconcepten en automatiseringsoplossingen die internationaal worden toegepast in onder andere containerkranen, industriële kranen, transportbandsystemen, maritieme installaties en attractieparken. Wij doen er alles aan om onnodige stilstanden te voorkomen en zo nodig op te lossen. TES Industrial Systems. Dat werkt.
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
Website EmailLinkedIn
Peter Trieling
directeur
Peter Trieling Keuken Design Parallelweg 2-6 1948 NM Beverwijk Tel. 0251-213598

Peter Trieling Keuken Design is een echt familiebedrijf waarin we veel waarde hechten aan oprechte betrokkenheid met oog voor al uw keuken- en interieurwensen. Een keuken koop je niet in één dag. Onze tip voor u: kijk op uw gemak rond in meerdere showrooms, laat u informeren en inspireren. Wij halen plezier uit het elke keer weer de ideale keuken creëren. Een sfeervolle, comfortabele keuken die u nergens anders ziet en waar u tot in lengte van jaren plezier van heeft en bewondering mee oogst.
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
website emailLinkedIn
Co Limmen
directeur
Dutch Village bv Thalia 9 1906XZ Limmen Tel. 06-53420278emailLinkedIn
Rene van Voorst
.directeur
Tebulo Engineering BV. James Wattstraat 25 1817 DC Alkmaar Tel. 072-5142060


Tebulo Engineering BV, gevestigd in Noord-Holland aan de noord-westzijde van Alkmaar, is een engineeringbureau dat sinds de oprichting op 1 april 1974 haar service biedt aan de industrie. In ruim 35 jaar heeft Tebulo een internationale klantenkring opgebouwd. Circa 130 enthousiaste collega's realiseren samen multidisciplinaire projecten van formaat in de staal-, farmaceutische-, chemische-, elektronica- en food-industrie. Tebulo is gespecialiseerd in ontwerp, ontwikkeling, modificatie, inbedrijfstelling en onderhoud van productiemachines. Daarbij wordt gebruik gemaakt van moderne 2D en 3D CAD-, FEM- en ontwikkel software. Binnen Tebulo heerst een no-nonsense cultuur waarin collega's elkaar respecteren.
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
website EmailLinkedIn
Dick Burger
Directeur
Buko Velserweg 2 1940 AM Beverwijk Tel. 0251 262727

Service Om dat woord draait alles in onze dienstverlening. Service staat bij ons voor snelheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Drie begrippen die wat ons betreft altijd bij elkaar horen. Daar kunnen we kort over zijn. Jarenlange klantrelaties en een service gerichte instelling zijn kenmerkend voor onze organisatie. Onze diensten BUKO levert diensten, voorzieningen en materieel voor permanente, tijdelijke en spoedeisende situaties. Zorgen dat onze klanten verder kunnen. Goed, snel, prettig en veilig. Als onafhankelijke dienstverlener voor de bouw, industrie, offshore, onderwijs, overheid, zorginstellingen en de evenementen sector zijn wij gespecialiseerd in onder meer bouwplaatsinrichting, tijdelijke en semi permanente huisvesting, verkeersvoorzieningen, sanitaire voorzieningen en transport. Onze werkwijze. Altijd de vraag van de klant centraal zetten. Snel leveren. Absoluut veilig werken. Oog voor de omgeving houden. Afspraken nakomen. Vriendelijk met elkaar omgaan. Zo werken we bij BUKO. In onze dienstverlening is kwaliteit vanzelfsprekend. We staan in voor onze medewerkers, stuk voor stuk deskundige vakmensen die hun werk met inzet en toewijding doen. We luisteren goed naar onze klanten en staan open voor hun wensen en ideeën. Onze klantrelaties bestaan vaak al jarenlang en daar zijn we trots op.
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
Website EmailLinkedInTwitter
Frank Veldt
Directeur
Deijle& Veldt Middelweg 68 1911 EH Uitgeest Tel. 0251 320848

Welkom bij Deijle en Veldt Accountants | Adviseurs, de accountant voor het MKB Deijle en Veldt is een accountantskantoor gevestigd in Uitgeest en richt zich met haar diensten op ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf. Bij Deijle en Veldt heeft u te maken met 1 contactpersoon voor alle vragen op het gebied van accountancy, fiscale- en bedrijfseconomische kwesties. We werken met gecertificeerde accountants en belastingadviseurs aangevuld met een team enthousiaste en goed geschoolde medewerkers, waarmee wij aan de kwaliteitseisen kunnen voldoen, die brancheorganisaties en de gebruikers van de jaarstukken -zoals banken en Belastingdienst- van ons verwachten. De AA-Accountant, adviseur voor ondernemers. Wij zien het als onze taak om door middel van het onderhouden van regelmatig persoonlijk contact met u als ondernemer nauw betrokken te zijn bij uw bedrijfsvoering. Onze werkzaamheden zullen zich dan ook niet beperken tot het opstellen van uw jaarrekening. Juist door het tussentijds bespreken van de financiele informatie en het beoordelen van overige relevante factoren worden problemen tijdig gesignaleerd zodat u de juiste beslissingen kunt nemen. Naast onze eigen deskundigheid op het gebied van accountancy en fiscaliteiten werken wij - om voorkomende problemen op te lossen - samen met specialisten zoals belastingadviseurs, advocaten, organisatie- en pensioenadviseurs. Als certificerend accountant zijn wij door zowel onze praktijkervaring als de voortdurend verplichte bijscholing op tal van terreinen in staat om u op een professionele wijze van dienst te zijn
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
Website EmailLinkedIn
Rens Koole
Voorzitter
Heemskerkse Golfclub Communicatieweg 18 1967PR Heemskerk Tel. 0251-250088

De Heemskerkse In het hart van Kennemerland vindt u onze golfbaan, die een verrassende rust uitstraalt. En dat op slechts 25 minuten van Amsterdam, 15 minuten van Haarlem of Alkmaar. Vóór u gaat spelen drinkt u misschien een kopje koffie in ons gezellige restaurant. Het uitzicht verraadt direct het karakter van de baan: De Heemskerkse is een polderbaan met veel groen en veel water. Tegen de horizon steekt de kerk van Assendelft af met verspreid liggende boerderijen. En in de verte kunt u nog net de havenkranen langs het Noordzeekanaal zien. Eenmaal in de baan ontdekt u snel dat de holes uitgesproken lang zijn. Maar dat ze met de vele waterpartijen toch ook eerlijk zijn. U zou afgeleid kunnen worden door de verscheidenheid aan watervogels, waaronder de familie Buizerd, die zich op hole 6 steevast laat horen en zien. Golfarchitect Gerard Jol heeft de eerste 9 holes in de buitenring aangelegd. De Par 4 holes 11 en 17, die door hun lengte als de meest lastige worden ervaren, liggen in de binnenring. PAR 3-HOEK Deze prachtige en uitdagende 9 holes PAR 3 baan ligt naast de afslag van hole 1 van de 18-holes baan en wordt geheel omsloten door natuurlijke waterpartijen. De holes zijn sterk geonduleerd en hebben een lengte van 88 meter tot 166 meter (de totale lengte is 1078 meter). Bunkerpartijen bieden de gelegenheid ook dit onderdeel van het spel flink te oefenen. De paden zijn zodanig aangelegd dat er ook in de winter met handicarts en trolley's gereden kan worden.
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
website EmailLinkedInTwitterFacebook
Klaas Eppinga
Directeur
Meat Street Rijnland 1 1948 RLBeverwijk Tel. +31 0251 – 268 250

Meat Street is een modern, vooruitstrevend vleesproductiebedrijf met enthousiaste en klantgerichte medewerkers. De vaste slager voor vele horecabedrijven en cateraars. Dagelijks worden er in de productielocatie te Beverwijk vers en bereid vlees op maat geproduceerd voor een breed scala aan klanten in de foodservice markt. Het produceren van vers en bereid vlees gebeurt onder de meest ideale omstandigheden en onder de strengste kwaliteitsnormen (BRC A certificaat) . Wij leveren snel, flexibel met eigen koeltransport en een hoge service tot in de keuken. Samen met de specialisten Beentjes Groentebroers en ATL seafoodpartners leveren wij naast vlees ook verse groentes, fruit, vis, schaal- en schelpdieren. Dit met dezelfde flexibiliteit en service die u van ons gewend bent. Één bestelling, één levering, één kwaliteit, wel zo gemakkelijk. Bekijk onze website voor verdere informatie of neem direct contact met ons op. Wij adviseren u graag over uw mogelijkheden.
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
Website Email
Marc van Delden
Vennoot
Wea Accountants Molenwerf 48 1911 DB Uitgeest Tel. 0251 36 19 60

WEA is een organisatie van samenwerkende accountants en belastingadviseurs met in totaal acht maatschappen in Zeeland, West-Brabant, Zuid-Holland, het Westland, Gelderland en Noord-Holland. Wij verzorgen boekhouding, belastingaangifte en financieel advies voor ondernemers in het MKB en de agrarische sector, maar ook voor particulieren. Heeft u behoefte aan een persoonlijk adviseur die dicht bij u staat, uw behoeften begrijpt en met u meedenkt? Klik op de maatschap bij u in de buurt.
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
Website EmailLinkedIn
Britt van Waarde- Timmerman
Oranje Leeuw Ronsseweg 92, Gouda, 2803 ZN 31(0)6 20 73 12 95 ,

De personeelsvereniging van ING - De Oranje Leeuw
Klik hier voor een korte samenvatting over het bedrijf
website Email
Erwin Bakkum
Accountant
Wea Accountants Molenwerf 48 1911 DB Uitgeest Tel. 0251 36 19 60

WEA is een organisatie van samenwerkende accountants en belastingadviseurs met in totaal acht maatschappen in Zeeland, West-Brabant, Zuid-Holland, het Westland, Gelderland en Noord-Holland. Wij verzorgen boekhouding, belastingaangifte en financieel advies voor ondernemers in het MKB en de agrarische sector, maar ook voor particulieren. Heeft u behoefte aan een persoonlijk adviseur die dicht bij u staat, uw behoeften begrijpt en met u meedenkt? Klik op de maatschap bij u in de buurt.
Klik hier voor een korte samenvatting over het bedrijf
website emailLinkedIn
Groen
Chef Welzijn
Kuuk Concordiastraat 18 1951 AS Velsen-Noord Tel: 0251 - 745400 06-54361513

KUUK "Als Chef Welzijn bij KUUK zorg ik ervoor dat de medewerkers blijven groeien op het gebied van zelfontwikkeling, ambities en persoonlijkheid. KUUK is een ambitieus bedrijf en we willen de wereld met elkaar mooier maken. Iedere medewerker draagt hier zijn of haar steentje aan bij, met eventueel mijn hulp als dat nodig is. We geloven in eigen verantwoordelijkheid, in gedrevenheid en in de kracht van samenwerken."
Klik hier voor een korte samenvatting over het bedrijf
webssite EmailLinkedIn
Charles Wanst
directeur/ eigenaar
Prestotype bv Schellingweg 9 1507 DR Zaandam The Netherlands Tel : 0031 (0)75 631 32 22 Fax: 0031 (0)75 617 99 65 sales@prestotype.com
Ga voor Prestotype, uw all in partner in grafische machines Wij hebben inmiddels meer dan vijftig jaar ervaring in de markt van grafische machines en we hebben daarbij een wereldwijde naam opgebouwd. Kwaliteit, service en betrouwbaarheid zijn onze kernwaarden. Op deze website ziet u een overzicht van alle machines die wij u kunnen bieden. Nieuwe gebruikte grafische machines van Prestotype Prestotype koopt alleen machines in van zeer hoge kwaliteit. Voordat wij de machines verzenden, worden ze een uitvoerig geïnspecteerd door onze specialisten. Alle machines ondergaan grondige testprocedures voordat ze verstuurd worden naar onze klanten. En daarbij, volgens vele tevreden klanten voor u, verkopen wij geen 'gebruikte' machines maar 'nieuwe gebruikte' machines. Alleen de beste merken zijn goed genoeg voor de klanten van Prestotype Wij werken alleen met topmerken zoals Heidelberg, Man-Roland, Muller Martini and Polar, om maar een paar te noemen. Uiteraard hebben wij veel van deze machines bij ons op voorraad, aangezien wij een zeer breed aanbod aan grafische machines voeren voor elke vorm van printen zonder inkt. Van off-set printen en typesetting to papiersnijders and vouwmachines. Reserve onderdelen en accessoires verkrijgbaar bij Prestotype Als onze gewaardeerde klant kunt u altijd rekenen op Prestotype. Wij voorzien u van een perfect lopende machine en u bent verzekerd van een eersteklas service en nazorg. Wij bieden ook alle nodige reserve onderdelen aan. Hoe goed onze machines ook zijn, er zal bij regelmatig gebruik toch soms iets vervangen moeten worden na enige tijd. Uiteraard hebben we gewoonlijk alles op voorraad, maar mochten we toch iets moeten bestellen, is dat dankzij ons solide netwerk geen enkel probleem. U kunt vertrouwen op Prestotype!
Klik hier voor een korte samenvatting over het bedrijf
Website E-mail
Laurens Noortman
Sales manager
Hitachi Capital Mobility Netherlands BV M. de Klerkweg 1 1703DK Heerhugowaard Telefoon 088-28228400

5 redenen om voor ons te kiezen 1 Eigentijdse mobiliteitsoplossingen waar u echt wat aan hebt. 2 Concurrerende leaseaanbiedingen; de beste kwaliteit voor de beste prijs. 3 Een ervaren team van deskundige leasespecialisten. 4 Alles tot in detail geregeld. Duidelijk, praktisch, zonder poeha. 5 ​Onze dienstverlening draait om u.
Klik hier voor een korte samenvatting over het bedrijf
website emailLinkedIn
Raimond Takkenberg
Overname Experts
Overname Experts Rode Ring 47H 1566 HR Assendelft 06-26174857


Overname-Experts: Experts in bedrijfsovername Heeft uw klant een vraag over bedrijfsovername? Wilt u zelf een bedrijf kopen of verkopen? Wilt u de waarde van een onderneming bepalen? Of heeft u een andere vraag op gebied van bedrijfsoverdracht? Overname-Experts is een groep overnamespecialisten die uw traject van begin tot eind begeleiden.
Klik hier voor een korte samenvatting over het bedrijf
Website EmailLinkedIN
Wil Boots
Directeur
Patina Dakdenkers Duiveland 2b 1948 RB Beverwijk Postbus 152 1940 AD Beverwijk 088 2257218


Een dak moet goed zijn. Betrouwbaar. Comfortabel. En zo lang mogelijk meegaan. Maar een dak moet ook duurzaam zijn. Zodat u optimaal profiteert van warmte en kou. Een dak dat energie bespaart en de CO₂-uitstoot vermindert. Met innovatieve toepassingen zetten we al die vierkante meters zo goed en duurzaam mogelijk in. En met goed beheer en onderhoud verlengen we de levensduur van uw dak.
Klik hier voor een korte samenvatting over het bedrijf
Website EmailLinkedIN
Sander van Kaam
directeur
SAMA Bouwservice bv Lijnbaan 75 1969ND Heemskerk 0251-236846


Onderhoud en renovatie. Vroeg of laat, het komt op ons pad. De vraag is dan: Aan wie vertrouwen we ons kostbare bezit toe? Bij Sama bent u hiervoor al sinds 1981 aan het juiste adres. Of het nu gaat om het vervangen van uw oude houten kozijnen voor nieuwe kunststof kozijnen, renovatie van de dakkapel of een nieuw dakkapel enz. het is te veel om op te noemen, maar zeker weten dat u het bij ons vindt. Wij zorgen er in ieder geval ervoor dat uw huis weer in topconditie komt en uw woongenot toeneemt. Denkt u ook eens aan meer comfort? Mooie tuindeuren, schuifpui of een vouwwand. U betrekt u tuin hiermee bij uw woning. Meer licht, betere isolatie. U leest het goed mogelijkheden genoeg
Klik hier voor een korte samenvatting over het bedrijf
website emailLinkedIN
Arjan Mul
directeur
Adnamics BV De Trompet 1730 1967 DB Heemskerk Tel. 0251-203000


Of u nu een snackbar, hotel of nachtclub exploiteert, wij kunnen uw horecaonderneming optimaliseren. Al onze medewerkers hebben ruime horeca-ervaring. We weten hoe u denkt, opereert, hoe u de klanttevredenheid omhoog brengt en tegelijkertijd uw processen optimaliseert. Of het nu gaat om het verkorten van wachtrijen, het op orde brengen van uw administratie, correcte registratie of verantwoording van uw gegevens. We zorgen ervoor dat u kunt inspelen op ontwikkelingen en trends. En de service en kwaliteit nóg verder kunt verbeteren.
Klik hier voor een korte samenvatting over het bedrijf
Website EmailLinkedIn
Jan Putter
directeur
Aannemersbedrijf J.M. Putter VOF Molenwerf 12A 1911DB Uitgeest Tel. 0251-312500


In 1966 gestart als gespecialiseerd bedrijf in timmerwerken, heeft Aannemersbedrijf J.M. Putter zich een vaste plek veroverd in de bouwwereld. Geen doorsnee bouwer, maar onderscheidend in aanpak en projecten. Oog voor detail en vakmanschap heeft geleid tot een breed scala aan opdrachten van zowel particulieren en professionele opdrachtgevers, als vanuit de overheid en het bedrijfsleven. In de afgelopen 50 jaar heeft Putter veel bijzondere projecten gerealiseerd. Van prachtig gerestaureerde grachtenpanden in Amsterdam tot luxe woningbouw en aansprekende utiliteitsprojecten. Het bouwen van scholen is inmiddels tot een specialisme uitgegroeid.
Klik hier voor een korte samenvatting over het bedrijf
Website Email
Lars Bakker
Accountmanager
Hiltermann Lease BV Diamantlaan 6 2132WV Hoofddorp Tel. 088-5543900


Bij Hiltermann Lease willen we élke ondernemer de beste leaseoplossing bieden. Wij weten dat persoonlijke aandacht, naast onze expertise, cruciaal is om dit waar te maken. Beheert u een wagenpark van 25 auto's, of wilt u juist enkele bedrijfswagens of een heftruck leasen? Elke situatie is anders en vraagt om een eigen, ideale oplossing. Daarom kijken wij niet alleen naar het product of de leasevorm, maar vooral ook naar de mate van service die het beste bij uw onderneming past.
Klik hier voor een korte samenvatting over het bedrijf
Website EmailLinkedIN
Nicky Schaap
Advocaat
SVZ Advocaten Florapark 7 2012HK Haarlem 023-3034318


SVZ advocaten is in 2020 opgericht door Nicky Schaap en Marinus van Zijtveld. SVZ advocaten verwijst naar de achternamen van haar oprichters. Wij zijn gevestigd in Haarlem aan het adres Florapark 7. Vanwege onze juridische, financiële en fiscale kennis kunnen wij u uitstekend bijstaan bij het voeren van juridische procedures. Daarnaast staan wij ondernemers bij als partner in de reguliere bedrijfsvoering. Dit betekent dat wij juridische adviezen geven, meedenken als belangrijke beslissingen genomen moeten worden en overeenkomsten en brieven opstellen. Het bijhouden van juridische kennis en het volgen van specialistische opleidingen vinden wij belangrijk. Onze advocaten hebben jarenlange ervaring als advocaat en naast de reguliere opleidingen ook postacademische specialisatieopleidingen van de Grotius Academie met succes afgrond. Daarnaast zijn onze advocaten aangesloten bij specialistenverenigingen. Bij SVZ advocaten zijn wij op de hoogte van de ontwikkelingen in de rechtspraak. De naam SVZ advocaten verwijst dan ook naar onze actuele kennis van de laatste Stand Van Zaken. Als partner van uw onderneming zullen wij waar mogelijk proactief kansen en bedreigingen signaleren op juridisch en fiscaal gebied. Daarnaast ondersteunen wij uw onderneming om juridische problemen te voorkomen door op voorhand mogelijke problemen en geschillen op te lossen. Mocht u toch in juridische conflicten terecht komen dan nemen wij zoveel mogelijk uw zorgen uit handen. In dat geval zullen wij namens u onderhandelen of procederen. Neem contact op met SVZ advocaten voor meer informatie en bekijk de profielen van onze specialisten.
Klik hier voor een korte samenvatting over het bedrijf
website EmailLinkedIn
Ronald Kaasenbrood
directeur
BK groep Dokweg 17a 1970 AG IJmuiden Tel. 088-3212520

Advies- en ingenieursdiensten op maat. BK Groep is uw partne r.Verandering is in de ingenieursbranche de enige constante. Behoeften verschuiven en nieuwe wet- en regelgeving stelt strenge eisen aan bodem- en bouwprojecten. Van uw partner mag u dan ook verwachten dat deze bijblijft. Qua kennis en expertise, maar ook als het gaat om flexibel inspelen op veranderingen in de markt. BK Groep is zo’n partner. Als allround advies- en ingenieursbureau is BK Groep praktisch georganiseerd en strategisch inzetbaar. We bieden maatwerkdiensten voor al uw behoeften en uitdagingen op het vlak van milieu, infrastructuur, arbo & veiligheid, gebouwen en inrichting van de openbare ruimten.
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
Website EmailLinkedIn
Marten Folkeringa
Advocaat
Oomen & Sweep Prinsen Bolwerk 7 2011MA Haarlem Tel. 023-2010222

Vanuit een fraai, centraal gelegen kantoor in Haarlem biedt Oomen & Sweep Advocaten juridische dienstverlening op het hoogste niveau. Gericht op zowel bedrijven als particulieren en non-profitorganisaties. Betrokkenheid, inzet en teamwork hebben de medewerkers van Oomen & Sweep hoog in het vaandel. Met slechts één doel voor ogen: het succes van de cliënt. Wij houden van een persoonlijke, informele benadering en spreken heldere taal.
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
website emailLinkedIn
Cor Molenaar
directeur
M-Line Reclame Print & Sign Westerwerf 5b 1911 JA Uitgeest Tel.0251 - 314 365

M-Line Reclame, de gespecialiseerde totaal leverancier op het gebied van visuele communicatiemiddelen. M-Line reclame kan vrijwel elke behoefte aan grafische toepassingen, van visite kaartjes tot interieurdecoraties, voor u verzorgen.
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
website email
Peter Visser
Directeur
VSR Advies Havenstraat 9 1948NP Beverwijk Tel.: 06-51613609

VSR Advies is in 2008 opgericht door Peter Visser en heeft zich in de loop van de jaren ontwikkeld tot een administratiekantoor met een grote nadruk op advies. Doelgroep is de ZZP-er en het kleinbedrijf. De administratie wordt uitgevoerd op het softwareplatform van yuki. U kunt altijd de actuele stand van uw administratie inzien met uw eigen inlogcode (eventueel ook via een app op uw mobiele telefoon of tablet). Alle documenten worden gescand en digitaal opgeslagen, uw archief is dus direct digitaal georganiseerd. Uiteraard wordt er ieder jaar een jaarrekening opgesteld en worden de fiscale aangiften verzorgd. Over de kosten geen frustraties en onduidelijkheden; we maken een prijsafspraak voor uw vaste jaarwerk. Uiteraard is dit een scherp tarief wat past in deze markt. VSR werkt samen met strategische partners op diverse vakgebieden zoals fiscalisten, notarissen, advocaten en financiële planners. Maar ook voor praktische zaken zoals verzekeringen en automatisering werkt VSR samen met diverse partners. Zo krijgt u als ondernemer de juiste aandacht en producten waar u behoefte aan heeft. Een specialistische activiteit van VSR is credit management. Dit houdt o.a. in het opstellen van een debiteurenbeleid en een strak beheer van uw debiteurenportefeuille. Gezien de huidige slechte betalingsmoraal is het noodzakelijk om dit goed binnen uw bedrijf te organiseren. U ziet dat VSR u op een breed gebied kan adviseren en doet meer dan alleen het verzorgen van uw administratie.
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
website EmailLinkedIn
Bruining Schilder
Directeur
Team Vastgoedzorg BV Strengweg 34 1969MG Heemskerk Tel. 06-54203228

Wij verzorgen onderhoud en renovatie van onroerend goed in Heemskerk en de wijde omtrek. U kunt dus bij ons terecht voor alle voorkomende schilderwerkzaamheden, houtrotsaneringswerkzaamheden, alle soorten behangwerk, betonrenovatie, gevelreiniging, woning- en projectstoffering en zelfs gedeeltelijke nieuwbouw. Doordat we een compleet scala van diensten aanbieden profiteren onze opdrachtgevers van verschilllende voordelen. Financieel voordeel, door bijvoorbeeld het schilder- en timmerwerk zodanig te plannen dat er maar één keer een steiger hoeft te komen. Of administratief voordeel, doordat alle werkzaamheden door één partij gecoördineerd worden, met één aanspreekpunt en dus ook maar één rekening. Een ander voordeel is dat al het door ons geleverde werk onder een ruim garantiepakket valt.
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
website Email
Jan de Wit
Architect
Jan de Wit Architect Ziendijk 2 1911 MX Uitgeest Nederland Tel. 0251-828341

Het bureau heeft geen vastomlijnde filosofie. Wel zijn er kenmerken van het bureau te omschrijven die ieder project terugkomen en worden doorontwikkeld. Plannen ontstaan in ieder geval binnen een intensieve samenwerking met de opdrachtgever, waarbij interieur en landschap een integraal onderdeel vormen. Een kenmerk van het bureau betreft de architectonische expressie van zorgvuldige eenvoud, waarbij verfijning in materiaaltoepassing wordt nagestreefd. Bij iedere opdracht wordt met veel zorg alle materialen verzameld en samengebracht op basis van vorm, kleur en textuur. Het bureau streeft naar een heldere toepassing van de elementen ruimte, massa en licht in combinatie met een verfijnde detaillering. Een belangrijk kenmerk is het streven naar het prikkelen van de perceptie. Architectuur is kijken, beleven, ontdekken en filosoferen en een eindresultaat oplevert dat echt voelbaar aanwezig is en tracht te ontroeren.
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
website EmailLinkedIn
Johan Garrelfs
Salesmanager
Persoonality payroll Kennemerplein 8 2011MJ Haarlem Tel. 023-5746060
Op zoek naar nieuwe kansen, briljante ideeën, leiderschap, groei. Had een dag maar meer dan 24 uur. Persoonality helpt u graag om deze ambities te realiseren. Door de administratieve, financiële en juridische lasten en risico’s van uw personeel over te nemen. Zodat u weer door kunt met ondernemen.
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
Website EmailLinkedIn
Rob de Visser
Directeur
Harsveld Leeghwaterweg 3 1951 NA Velsen-Noord Tel.0251-229071

Het vervaardigen van hoogwaardige producten is vakwerk en altijd een samenspel van diverse technische disciplines zoals: Engineering Materialenkennis Specifieke vervorming en verbindings/lastechnieken. Harsveld Apparatenbouw BV beschikt over al deze vaardigheden en bewijst dit al meer dan 65 jaar. In de loop van deze jaren hebben wij ons gespecialiseerd in: Plaat-en constructiewerk Leidingwerk Drukvaten Tanks Warmtewisselaars Dit heeft ertoe geleid dat we zeer veel ervaring hebben op het gebied van de verwerking van alle roestvaste-en hittebestendige stalen, maar ook Incoloy, Inconel, Monel en Titaan. Op onze website presenteren wij een aantal rubrieken en projecten waarmee wij duidelijk laten zien dat Harsveld Apparatenbouw een perfecte partner is voor het vervaardigen, monteren en installeren van al uw procestechnische installaties.
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
Website EmailLinkedIN
Kees Huipen
directeur
Huipen BV. De Trompet 1100 1967 DA Heemskerk Tel. 0251 24 64 44


Ruim vijf en vijftig jaar geleden, in 1956, begon Huipen als schilders- en glasbedrijf. Inmiddels zijn wij in de volle breedte op de onderhouds- en renovatiemarkt actief. Vastgoedzorg is de eigentijdse naam van deze activiteit. Met een eigen aannemerij beschikt Huipen niet alleen over een eigen machinale werkplaats, maar ook over een professioneel team van volwaardige timmerlieden, om zo de flexibiliteit van haar dienstverlening verder te verbeteren. Daarnaast kan Huipen zich met Hille aannemersbedrijf erkend als hoofdaannemer met keurmerk Bouwgarant - nu nog meer dan voorheen in bouwmarkten profileren. Bovendien is Hille specialist in mutatie-onderhoud. Missie: Huipen streeft duurzame relaties met haar opdrachtgevers na. Wij zijn ervan overtuigd dat je vertrouwen niet alleen verdient door een goed product te leveren, maar ook door mee te denken en ideeën aan te dragen. Die verantwoordelijkheden nemen wij graag op basis van ervaring en deskundigheid, wat door steeds meer opdrachtgevers op prijs wordt gesteld. Voor ons zijn niet alleen de opdrachtgevers klanten, maar ook hun huurders en gebruikers. Wij informeren hen tijdig over de werkplanning, nemen maatregelen tegen onnodige overlast, wijzen voor hen een contactpersoon aan en letten op een nette uitvoering.
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
Website EmailLinkedIn
Marco Bleeker
directeur
IDV creative company Witte Vlinderweg 11 1521 PS Wormerveer (Bedrijventerrein Noorderveld II) Tel. 075 642 81 14

IDV IN 50 WOORDEN Wij zijn sinds de oprichting in 1994 uitgegroeid tot een bureau dat een compleet pakket diensten biedt; van webdesign & development, video’s en animaties tot online marketing en grafische vormgeving. Al 25 jaar bewijzen we een betrouwbaar, creatief marketing & communicatiebureau te zijn. No-nonsense, met korte lijnen en een can-do-mentaliteit.
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
Website EmailLinkedInTwitterFacebook
Jeroen Gosselink
directeur
JG Solutions De Trompet 2284 1967 DC Heemskerk 0251 293 977


JG Solutions is een jong en dynamische ICT dienstverleningsbedrijf. Een jong team ICT-professionals zorgt ervoor dat u onbezorgd gebruik kunt maken van uw ICT netwerk binnen uw bedrijf en of organisatie. Wij bieden oplossingen aan voor IT- infrastructuur, ICT beheer en cloud computing. Mochten er problemen zijn met uw ICT netwerk, dan lossen wij dit voor u op. Wij als professionals begrijpen als geen ander dat u vele vragen, wensen of eisen heeft op het gebied van uw (huis) automatisering. Welke mogelijkheden zijn er, welke kosten brengt het met zich mee? Ons team richt zich vooral op persoonlijke aandacht en advisering, waarbij wij altijd streven naar langere termijn relatie. Vraag direct meer informatie aan!! Met de nieuwste technieken zijn ook vele mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld uw huissysteem kunnen beheren met uw smartphone en of tablet in het huis? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. En wanneer alles is geïnstalleerd en opgeleverd, houd het bij ons nog niet op. Wij houden u op de hoogte over de laatste ontwikkelingen en updates. En natuurlijk, ondanks onze geboden kwaliteit en zorgvuldigheid kan het toch gebeuren dat er problemen zijn. Dan staan wij altijd voor u klaar!
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
website E-mailLinkedIn
Freek Poldervaart
Branch manager
Mammoet Nederland B.V. Witte Hekweg 4 1951 HL Velsen The Netherlands Telefoon +31 88 65 02 293

Mammoet is the global market leader in engineered heavy lifting and transport. Our services help clients improve their construction efficiency and optimize the uptime of their plants and installations.
Klik hier voor een korte samenvatting over het bedrijf
website E-mailLinkedIn
Tino Boots
directeur
A.A.Boots & znn aannemersbedrijf Wijckermeerweg 44 1948 NW Beverwijk 0251-223653

Voor veel particulieren reeds een begrip in de Regio. Vooral waar het gaat om hoge Kwaliteit en Persoonlijke begeleiding van al onze Projecten. Juist door bewust als klein aannemersbedrijf te opereren, kunnen wij U volledig begeleiden tijdens het totale Bouwproces! Met ons Glas in Lood atelier en ambachtelijke werkplaats, zijn er mogelijkheden voor zowel grote of kleine projecten. Op de website vindt U onze Gerealiseerde projecten
Klik hier voor een korte samenvatting over het bedrijf
website E-mail
Nick Van Tunen
Adjunct-Directeur
Administratiekantoor van Tunen & Partners B.V. Ambachtsring 20 1969NH Heemskerk 0251-257800


Van Tunen en Partners heeft sinds 1992 ervaring met het verzorgen van administraties voor en het geven van (fiscale) adviezen aan diverse organisaties. Door een kwalitatief goede dienstverlening tegen de juiste prijs te leveren zijn wij door de jaren heen uitgegroeid tot een administratiekantoor met 20 medewerkers. Deze groei wordt niet gerealiseerd door een agressieve marktbenadering, maar gebeurt op natuurlijke wijze. Wij mogen zowel profit als not-for-profit organisaties tot onze klantenkring rekenen. In de relatie met onze klanten hechten wij veel belang aan persoonlijk contact. Daarom koppelen wij in principe één vast contactpersoon aan elke relatie. Deze medewerker kent alle ins en outs van u en uw onderneming en van de ondernemer. Tevens voelen wij ons als kantoor betrokken bij de initiatieven en activiteiten in onze omgeving, zoals Street Golf Zaandam, 1001 Nacht en Racing Beverwijk. Bij iedere opdracht stelt Van Tunen en Partners na een vrijblijvende oriëntatie een kostenloze en individuele opdrachtformulering voor. Pas na acceptatie door de potentiële opdrachtgever is de opdrachtformulering bindend. Op alle opdrachten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
Klik hier voor een korte samenvatting over het bedrijf
Website E-mailLinkedIn
Laas van Eijck van Heslinga
Advocaat
van Eijck van Heslinga Advocatuur Rogier van der Weydestraat 2 1817 MJ Alkmaar Tel. 072-5120979.

Van Eijck van Heslinga Advocatuur is een onafhankelijk gespecialiseerd advocatenkantoor, gevestigd in Alkmaar. Er is bewust gekozen voor een aantal specifieke rechtsgebieden, waardoor de kwaliteit van die rechtsgebieden wordt gewaarborgd. De vakinhoudelijke kennis die inmiddels is opgebouwd op het gebied van bestuursrecht, ruimtelijke ordening, onroerend goed en burenrecht is dusdanig dat mr. Van Eijck van Heslinga hierin als een vis in het water is. Voor strafrecht, familierecht, sociaal zekerheidsrecht en letselschade verwijzen wij u graag naar een ander advocatenkantoor. Onze cliënten bevinden zich vooral in Noord-Holland, in het bijzonder in de regio Alkmaar. Inmiddels hebben wij ook daarbuiten, bijvoorbeeld in de regio Rotterdam, Amsterdam en Groningen, de nodige vaste relaties. Ons kantoor staat voor kwaliteit, kent korte lijnen en is zeer betrokken. Waar mogelijk wordt gezocht naar een minnelijke oplossing in plaats van het voeren van procedures. Indien nodig wordt een procedure echter niet uit de weg gegaan! Van Eijck van Heslinga Advocatuur is gevestigd in een kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw aan de Rogier van der Weydestraat 2 te Alkmaar, waar meerdere juristen en een collega advocatenkantoor gevestigd is. De intervisie en laagdrempelig overleg met vakgenoten zorgt voor cohesie en geeft een prettige werkomgeving.
Klik hier voor een korte samenvatting over het bedrijf
Website E-mail
Ron Wolrabe
eigenaar
Sport '81 B.V. Kiotoweg 389-395 3047 BG Rotterdam T +31 (0)10 435 00 99 F +31 (0)10 435 68 21 E info@sport81.nl W www.sport81.nl
f het nou in verenigingsverband is of op school, buiten of in de sporthal. Sporten is leuk, gezond en voor iedereen. Al vijfendertig jaar biedt Sport ’81 een ruim assortiment aan sportmaterialen om uit te nodigen tot bewegen. Sport ’81 is een totaalleverancier van sport- & spelmateriaal en daarbij hebben wij de kennis en ervaring in huis om iedere verkoop -van bestelling tot levering- op maat te maken. Tijdens dit proces is ons streven om kwaliteit te combineren met klantvriendelijkheid en service. Iets wat Sport ’81 sinds jaar en dag onderscheidend maakt. Op onze webshop vindt u het meest actuele én uitgebreide assortiment. Met uw persoonlijke account kunt u eenvoudig online bestellingen plaatsen, verlanglijsten maken, een offerte aanvragen en het bestelproces volgen & beheren. Zo heeft u altijd zicht op wat u koopt.
Klik hier voor een korte samenvatting over het bedrijf
website e-mail
Mark Moelee
vestigingsdirecteur
Broekhuis Rijksstraatweg 36 1964LJ Heemskerk Telefoon 0251-278430


Welkom op de pagina van Broekhuis Volkswagen Heemskerk. Broekhuis Heemskerk is de officiële Volkswagen dealer voor de regio Heemskerk. Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte Volkswagen of is uw auto toe aan onderhoud of reparatie? Broekhuis Volkswagen is dé Volkswagen specialist in de regio Heemskerk. Naast onderhoud/reparatie en het kopen van een Volkswagen kunt u bij ons ook terecht voor het (private) leasen van een auto. Wij werken nauw samen met het universele leasebedrijf Broekhuis Lease.
Klik hier voor een korte samenvatting over het bedrijf
website emailLinkedIN
Ado Hartenhof
directeur
Roofmanagement Wijkermeerweg 22A 1948 NW Beverwijk Telefoon 06-30416519

Inspectie daken We brengen de actuele conditie van de daken in kaart en geven inzicht in de onderhoudskosten. Wilt u een tuindak of zonnepanelen? We kijken naar de mogelijkheden en schrijven werkomschrijvingen en bestekken. Advisering Voor een onafhankelijk advies over de staat van uw dak bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u vervolgens begeleiding voor de werkzaamheden? Roofmanagement staat voor u klaar. Wateraccumulatie Wordt regenwater op uw dak niet snel genoeg afgevoerd en blijft het op één plek staan? Dat kan een grote belasting zijn voor de dakconstructie. We adviseren u graag. Zo kan het noodzakelijk zijn noodoverlopen aan te brengen. Brandveiligheid daken Hoe veilig is uw dakconstructie? Roofmanagement inventariseert de risico’s op branddoorslag en -overslag. U krijgt een uitgebreide rapportage met foto’s, constructie-opbouwen, conclusies en adviezen.
Klik hier voor een korte samenvatting over het bedrijf
website e-mailLinkedIN
Jan Stravers
directeur
Techresources BV De Trompet 1840 1967DB Heemskerk telefoon 0251-223801

Als technisch detacheringsbureau plaatsen wij middelbaar en hoogopgeleid technisch personeel bij opdrachtgevers en op projecten in heel Nederland. Het verschil met andere bureaus? Dat zit ‘m in hoe we plaatsen. Wij gaan telkens voor de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever. Want niemand heeft iets aan een onsuccesvolle plaatsing.
Klik hier voor een korte samenvatting over het bedrijf
website EmailLinkedIN
Clement Kieftenbeld
directeur
Microtechniek Groep B.V. Lijndenweg 9-15 1948ND Beverwijk Tel. 0251-229222
Microtechniek Groep is een groeiende machinefabriek en serviceorganisatie die zich richt op de fabricage van machines en machineonderdelen. Tevens zijn we gespecialiseerd in revisie, reparatie, onderhoud en beheer van werktuigbouwkundige installaties. Daarnaast zijn wij toeleverancier voor de lucht- en ruimtevaartindustrie.
Klik hier voor een korte samenvatting over het bedrijf
Website EmailLinkedIN
Danielle Rumping
directeur
Sawa BV Pastoorsacker 53 1965RW Hemskerk 06-31766568
“SAWA BV is een consulting en participatie maatschappij voor ICT bedrijven ter ondersteuning en bevordering van verkoopactiviteiten in Europe, Middle East en Africa.”
Lees hier voor meer informatie over het bedrijf
Email
Nico Beentjes
ondernemer
B.n.straat 34 1506CM Limmen
Email
ijmondiaan transparant

Businessclub leden: (klik op logo om naar website tegaan)