Business Club

Business Club 2019

De Heemskerkse is een bijzondere locatie om zaken te doen, te vergaderen, te dineren of te lunchen en te netwerken met (zaken) relaties. Dit alles in de  natuur en op slechts 25 minuten van Amsterdam en 15 minuten van Haarlem of Alkmaar.
De Business Club stelt zich ten doel zakenmensen nader tot elkaar te brengen en bestaande contacten te verstevigen.

De Business Club organiseert de IJmondiaan Bedrijvencompetitie

De IJmondiaan Bedrijvencompetitie 2019 biedt u uitstekende netwerkmogelijkheden.

Een rondje golf leidt immers tot een minder formeel en directer contact met klanten en relaties. Daarnaast biedt deelname interessante exposure mogelijkheden.

Bij de Heemskerkse heeft u als sponsor diverse communicatie mogelijkheden naar de bezoekers van de baan die jaarlijks zo’n 45.000 rondjes lopen. Daarnaast kunt u communiceren naar externen via nieuwsbrieven, social media, en het clubmagazine dat in de ruime omgeving wordt aangeboden op leestafels.

Wees welkom, ervaar onze gastvrijheid en benut uw kansen

Rob Tolhuijsen, Voorzitter Businessclub          Rens Koole, voorzitter Heemskerkse Golfclub

Bedrijvencompetitie 2019

Maximaal 80 business teams bestaande uit 2 personen (hoeven niet altijd dezelfde te zijn) gaan 7 x keer per jaar golfen. De spelvorm is Four ball better ball Stableford (18 holes). Iedere speeldag kent een winnaar en uiteraard is er een overall winnaar. De totale kosten voor deelname aan deze bedrijvencompetitie zijn beneden kostprijs gehouden om een zo groot mogelijk netwerk te bereiken: euro 950,- excl. BTW per jaar. (leden van de Heemskerkse Golfclub euro 620,- excl. btw per jaar)

Daar krijgt uw bedrijf het volgende voor:

 • Bedrijvencompetitie over 7 wedstrijden (18 holes)
 • 2 personen per bedrijf
 • Uitwisseling met Businessclub Houtrak
 • Wedstrijd met Businessclub Houtrak samen met Businessclub Hoge Dijk
 • Lunchpakket voor alle deelnemers
 • Ontvangst met koffie/thee plus iets lekkers
 • Baancatering
 • Bittergarnituur na afloop
 • Prijsuitreiking
 • Greenfee kaarten voor de thuis wedstrijden waarop u bent verhinderd.
 • Vermelding van uw logo op het businessclubbord
 • Mogelijkheid uw bedrijf te pitchen
 • Vermelding op de website + smoelenboek Businessclub

Speeldata 2019: 

Aanvang 13.00 uur

 • woensdag 3 april
 • woensdag 1 mei
 • woensdag 5 juni
 • dinsdag 18 juni zijn wij te gast bij de Hoge Dijk in Abcoude
 • woensdag 3 juli
 • woensdag 7 augustus (te gast zijn de BC Houtrak en BC Hoge Dijk)
 • woensdag 4 september
 • woensdag 2 oktober

Data dat wij bij de Houtrak spelen:

 • 12 Februari 9 holes.
 • 12 Maart     9 holes.
 • 9 April       18 holes
 • 14 Mei        18 holes
 • 11 juni        18 holes
 • 9 Juli           18 holes
 • 15 Oktober   9 holes

Tevens spelen wij op dinsdag 18 juni bij de Hoge Dijk

Businessclub trofee

Informeer mij over de Businessclub

Blog

Business Club leden Heemskerkse Golfclub

Erwin Jansen
Private Banker
ING Private Banking Rogier van der Weydestraat 2, 1817 MJ Alkmaar Postbus 9180, 1800 GD Alkmaar

Jouw doelen en behoeften staan centraal in ons advies 94% van onze klanten geeft ons een goede tot uitstekende beoordeling We voorzien je van de beste innovatieve tools, zodat je zelf controle houdt Persoonlijke aandacht Jou vooruit helpen, dat is ons doel. Wij zijn van mening dat dit alleen kan door uit te gaan van jouw behoeften en levensdoelen, op zowel persoonlijk, zakelijk als maatschappelijk vlak. Wij kijken niet alleen naar het vermogen, maar willen weten waar je over 5 of 10 jaar wilt staan. Wat zijn je grootste dromen? Dát is waar we ons advies op baseren. We hebben onze organisatie onlangs flink uitgebreid, zodat onze adviseurs je deze aandacht kunnen geven. 94% van onze klanten geeft ons al een goed tot uitstekend. Door 100 extra bankiers aan te nemen en aangezien steeds meer klanten kiezen voor ING Private Banking, groeien we hard. Blijven vernieuwen We willen je graag in staat stellen zelf de touwtjes in handen te hebben. Om dit waar te maken moeten we blijven vernieuwen en jou voorzien van de beste tools. Met Forward planning maken we inzichtelijk of jouw doelen realiseerbaar zijn door de gevolgen van keuzes inzichtelijk te maken in de tijd De online Beleggen omgeving wordt continu verbeterd zodat je meer controle en vrijheid krijgt en de ontwikkeling van jouw portefeuille beter kunt volgen We passen vernieuwende technologieën toe als stemherkenning en beveiliging via vingerafdruk in onze Mobiel Bankieren App voor extra gemak en veiligheid in je dagelijkse bankzaken Wil je hier met ons over meedenken? Graag! Door onze nieuwe agile manier van werken, betrekken we onze klanten graag bij het ontwikkelen van de beste dienstverlening. Meer weten? Maak een afspraak
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
website E-mailLinkedIn
Gert van Duin
notaris
Notariskantoor Van Duin Dorpsstraat 80 1901EN Castricum Telefoon: 0251-662277


Onze dienstverlening kenmerkt zich door een persoonlijke en informele benadering in een ongedwongen sfeer. Voor een bespreking of de ondertekening van een akte wordt doorgaans minimaal een uur in de agenda gereserveerd zodat er voldoende gelegenheid is om met elkaar van gedachten te wisselen. Niet zelden zal het immers gaan om belangrijke keuzes waarbij een advies op maat van groot belang is. Bij het ondertekenen van de akte(n) besteden wij veel aandacht aan een duidelijke uitleg van de toch vaak ingewikkelde juridische taal. Vóór het ondertekenen wordt de akte dan ook eerst in normale taal doorgenomen.
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
Website E-mailLinkedInTwitter
Marcel Veldhuis
taxateur
de Taxatieshop Zeestraat 33 1942AK Beverwijk Tel. 06-55887108

Taxaties van onroerendgoed
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
Website E-mail
Nicky Schaap
advocaat
Siebert & Becker Advocaten en Fiscalisten Florapark 7 2012HK Haarlem Tel. 023-5310060

Siebert & Becker advocaten en fiscalisten uit Haarlem Siebert & Becker Advocaten en Belastingkundigen uit Haarlem is een kantoor waar de advocaten met u meedenken. Onze advocaten en fiscalisten gaan tot het uiterste voor u. Indien noodzakelijk zullen wij voor u een procedure starten. In veel gevallen is het echter juist in uw belang om een procedure te voorkomen. Ook dan denken wij met u mee en zijn wij creatief in het zoeken van oplossingen. Vooraf maken wij duidelijke afspraken over uurtarieven. Ook het maken van vaste prijsafspraken is vaak mogelijk. Problemen met belastingdienst, bank of adviseur Siebert & Becker advocaten is een erkend kantoor op het gebied van het ondernemingsrecht, insolventierecht en het arbeidsrecht. Bij het advocatenkantoor Siebert & Becker werken ook advocaten die zich belastingkundigen mogen noemen. Daarmee onderscheidt Siebert & Becker zich van de andere kantoren in de regio. Onze advocaten zijn op de hoogte van de fiscale wetgeving en cijfermatig uitstekend onderlegd. Wij adviseren bij conflicten met de belastingdienst. Denk aan belastingcontroles, fiscale boetes, dwangbevelen en beslagleggingen. Daarnaast adviseren wij MKB bedrijven bij problemen met de bank, bijvoorbeeld indien er een onrechtmatige renteverhoging wordt doorgevoerd, een kredietovereenkomst onrechtmatig wordt beëindigd of bij problemen met rentederivaten. Wij geven accountants- en administratiekantoren fiscaal advies en staan hen bij in beroepsaansprakelijkheidsprocedures. Ook komt onze fiscale en financiële ervaring goed van pas bij echtscheidingsprocedures waarbij een ondernemer betrokken is. Welkom bij advocatenkantoor Siebert & Becker Wij zijn gevestigd in een prachtig monumentaal pand aan het Florapark te Haarlem. De ligging van ons pand in de Koninginnebuurt van Haarlem maakt ons goed bereikbaar voor de hele regio. Vanuit dit kantoor bedienen de advocaten en fiscalisten van Siebert & Becker cliënten uit Haarlem, maar ook uit omliggende plaatsen zoals Zandvoort, Bloemendaal, Aerdenhout, Heemstede, Hoofddorp en Amstelveen. Onze regionale bekendheid reikt zelfs tot voorbij Purmerend en Alkmaar. Ons kantoorpand heeft een strategische ligging, dichtbij Amsterdam en Schiphol en is goed bereikbaar vanuit de hele randstad. Ook ontvangen wij regelmatig cliënten uit de regio Utrecht en Rotterdam. Naast ons kantoorpand kunt u gratis parkeren.
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
Website E-mail
Peter Trieling
directeur
Peter Trieling Keuken Design Parallelweg 2-6 1948 NM Beverwijk Tel. 0251-213598

Peter Trieling Keuken Design is een echt familiebedrijf waarin we veel waarde hechten aan oprechte betrokkenheid met oog voor al uw keuken- en interieurwensen. Een keuken koop je niet in één dag. Onze tip voor u: kijk op uw gemak rond in meerdere showrooms, laat u informeren en inspireren. Wij halen plezier uit het elke keer weer de ideale keuken creëren. Een sfeervolle, comfortabele keuken die u nergens anders ziet en waar u tot in lengte van jaren plezier van heeft en bewondering mee oogst.
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
website emailLinkedIn
Co Limmen
directeur
Dutch Village bv Thalia 9 1906XZ Limmen Tel. 06-53420278emailLinkedIn
Rene van Voorst
.directeur
Tebulo Engineering BV. James Wattstraat 25 1817 DC Alkmaar Tel. 072-5142060


Tebulo Engineering BV, gevestigd in Noord-Holland aan de noord-westzijde van Alkmaar, is een engineeringbureau dat sinds de oprichting op 1 april 1974 haar service biedt aan de industrie. In ruim 35 jaar heeft Tebulo een internationale klantenkring opgebouwd. Circa 130 enthousiaste collega's realiseren samen multidisciplinaire projecten van formaat in de staal-, farmaceutische-, chemische-, elektronica- en food-industrie. Tebulo is gespecialiseerd in ontwerp, ontwikkeling, modificatie, inbedrijfstelling en onderhoud van productiemachines. Daarbij wordt gebruik gemaakt van moderne 2D en 3D CAD-, FEM- en ontwikkel software. Binnen Tebulo heerst een no-nonsense cultuur waarin collega's elkaar respecteren.
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
website EmailLinkedIn
Dick Burger
Directeur
Buko Velserweg 2 1940 AM Beverwijk Tel. 0251 262727

Service Om dat woord draait alles in onze dienstverlening. Service staat bij ons voor snelheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Drie begrippen die wat ons betreft altijd bij elkaar horen. Daar kunnen we kort over zijn. Jarenlange klantrelaties en een service gerichte instelling zijn kenmerkend voor onze organisatie. Onze diensten BUKO levert diensten, voorzieningen en materieel voor permanente, tijdelijke en spoedeisende situaties. Zorgen dat onze klanten verder kunnen. Goed, snel, prettig en veilig. Als onafhankelijke dienstverlener voor de bouw, industrie, offshore, onderwijs, overheid, zorginstellingen en de evenementen sector zijn wij gespecialiseerd in onder meer bouwplaatsinrichting, tijdelijke en semi permanente huisvesting, verkeersvoorzieningen, sanitaire voorzieningen en transport. Onze werkwijze. Altijd de vraag van de klant centraal zetten. Snel leveren. Absoluut veilig werken. Oog voor de omgeving houden. Afspraken nakomen. Vriendelijk met elkaar omgaan. Zo werken we bij BUKO. In onze dienstverlening is kwaliteit vanzelfsprekend. We staan in voor onze medewerkers, stuk voor stuk deskundige vakmensen die hun werk met inzet en toewijding doen. We luisteren goed naar onze klanten en staan open voor hun wensen en ideeën. Onze klantrelaties bestaan vaak al jarenlang en daar zijn we trots op.
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
Website EmailLinkedInTwitter
Frank Veldt
Directeur
Deijle& Veldt Middelweg 68 1911 EH Uitgeest Tel. 0251 320848

Welkom bij Deijle en Veldt Accountants | Adviseurs, de accountant voor het MKB Deijle en Veldt is een accountantskantoor gevestigd in Uitgeest en richt zich met haar diensten op ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf. Bij Deijle en Veldt heeft u te maken met 1 contactpersoon voor alle vragen op het gebied van accountancy, fiscale- en bedrijfseconomische kwesties. We werken met gecertificeerde accountants en belastingadviseurs aangevuld met een team enthousiaste en goed geschoolde medewerkers, waarmee wij aan de kwaliteitseisen kunnen voldoen, die brancheorganisaties en de gebruikers van de jaarstukken -zoals banken en Belastingdienst- van ons verwachten. De AA-Accountant, adviseur voor ondernemers. Wij zien het als onze taak om door middel van het onderhouden van regelmatig persoonlijk contact met u als ondernemer nauw betrokken te zijn bij uw bedrijfsvoering. Onze werkzaamheden zullen zich dan ook niet beperken tot het opstellen van uw jaarrekening. Juist door het tussentijds bespreken van de financiele informatie en het beoordelen van overige relevante factoren worden problemen tijdig gesignaleerd zodat u de juiste beslissingen kunt nemen. Naast onze eigen deskundigheid op het gebied van accountancy en fiscaliteiten werken wij - om voorkomende problemen op te lossen - samen met specialisten zoals belastingadviseurs, advocaten, organisatie- en pensioenadviseurs. Als certificerend accountant zijn wij door zowel onze praktijkervaring als de voortdurend verplichte bijscholing op tal van terreinen in staat om u op een professionele wijze van dienst te zijn
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
Website EmailLinkedIn
Rens Koole
Voorzitter
Heemskerkse Golfclub Communicatieweg 18 1967PR Heemskerk Tel. 0251-250088

De Heemskerkse In het hart van Kennemerland vindt u onze golfbaan, die een verrassende rust uitstraalt. En dat op slechts 25 minuten van Amsterdam, 15 minuten van Haarlem of Alkmaar. Vóór u gaat spelen drinkt u misschien een kopje koffie in ons gezellige restaurant. Het uitzicht verraadt direct het karakter van de baan: De Heemskerkse is een polderbaan met veel groen en veel water. Tegen de horizon steekt de kerk van Assendelft af met verspreid liggende boerderijen. En in de verte kunt u nog net de havenkranen langs het Noordzeekanaal zien. Eenmaal in de baan ontdekt u snel dat de holes uitgesproken lang zijn. Maar dat ze met de vele waterpartijen toch ook eerlijk zijn. U zou afgeleid kunnen worden door de verscheidenheid aan watervogels, waaronder de familie Buizerd, die zich op hole 6 steevast laat horen en zien. Golfarchitect Gerard Jol heeft de eerste 9 holes in de buitenring aangelegd. De Par 4 holes 11 en 17, die door hun lengte als de meest lastige worden ervaren, liggen in de binnenring. PAR 3-HOEK Deze prachtige en uitdagende 9 holes PAR 3 baan ligt naast de afslag van hole 1 van de 18-holes baan en wordt geheel omsloten door natuurlijke waterpartijen. De holes zijn sterk geonduleerd en hebben een lengte van 88 meter tot 166 meter (de totale lengte is 1078 meter). Bunkerpartijen bieden de gelegenheid ook dit onderdeel van het spel flink te oefenen. De paden zijn zodanig aangelegd dat er ook in de winter met handicarts en trolley's gereden kan worden.
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
website EmailLinkedInTwitterFacebook
Klaas Eppinga
Directeur
Meat Street Rijnland 1 1948 RLBeverwijk Tel. +31 0251 – 268 250

Meat Street is een modern, vooruitstrevend vleesproductiebedrijf met enthousiaste en klantgerichte medewerkers. De vaste slager voor vele horecabedrijven en cateraars. Dagelijks worden er in de productielocatie te Beverwijk vers en bereid vlees op maat geproduceerd voor een breed scala aan klanten in de foodservice markt. Het produceren van vers en bereid vlees gebeurt onder de meest ideale omstandigheden en onder de strengste kwaliteitsnormen (BRC A certificaat) . Wij leveren snel, flexibel met eigen koeltransport en een hoge service tot in de keuken. Samen met de specialisten Beentjes Groentebroers en ATL seafoodpartners leveren wij naast vlees ook verse groentes, fruit, vis, schaal- en schelpdieren. Dit met dezelfde flexibiliteit en service die u van ons gewend bent. Één bestelling, één levering, één kwaliteit, wel zo gemakkelijk. Bekijk onze website voor verdere informatie of neem direct contact met ons op. Wij adviseren u graag over uw mogelijkheden.
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
Website Email
Marc van Delden
Vennoot
Wea Accountants Molenwerf 48 1911 DB Uitgeest Tel. 0251 36 19 60

WEA is een organisatie van samenwerkende accountants en belastingadviseurs met in totaal acht maatschappen in Zeeland, West-Brabant, Zuid-Holland, het Westland, Gelderland en Noord-Holland. Wij verzorgen boekhouding, belastingaangifte en financieel advies voor ondernemers in het MKB en de agrarische sector, maar ook voor particulieren. Heeft u behoefte aan een persoonlijk adviseur die dicht bij u staat, uw behoeften begrijpt en met u meedenkt? Klik op de maatschap bij u in de buurt.
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
Website EmailLinkedIn
Daniel Andriessen
directeur
NetwerkBTB A. Hofmanweg 5a, 2031 BH Haarlem 06-53393940

Netwerk BtB is met bijna 500 leden één van de grootste netwerkplatforms voor het midden- en kleinbedrijf in de regio Groot-Amsterdam. Business to Business loopt als rode draad door al onze activiteiten. Wat ons zo aantrekkelijk maakt? Dat wij op een laagdrempelige manier bedrijven succesvol met elkaar in contact weten te brengen. Dat doen we door middel van meer dan 30 bijeenkomsten per jaar: van netwerkcafés en netwerklunches tot golfevenementen en tal van andere activiteiten. En altijd in een aangename omgeving die uitnodigt om succesvol contact te leggen met andere ondernemers uit de regio.
Klik hier voor een korte samenvatting over het bedrijf
website EmailFacebookTwitterLinkedIN
Erwin Bakkum
Accountant
Wea Accountants Molenwerf 48 1911 DB Uitgeest Tel. 0251 36 19 60

WEA is een organisatie van samenwerkende accountants en belastingadviseurs met in totaal acht maatschappen in Zeeland, West-Brabant, Zuid-Holland, het Westland, Gelderland en Noord-Holland. Wij verzorgen boekhouding, belastingaangifte en financieel advies voor ondernemers in het MKB en de agrarische sector, maar ook voor particulieren. Heeft u behoefte aan een persoonlijk adviseur die dicht bij u staat, uw behoeften begrijpt en met u meedenkt? Klik op de maatschap bij u in de buurt.
Klik hier voor een korte samenvatting over het bedrijf
website emailLinkedIn
Groen
Trainer/ Coach
Kuuk Academy BV Postbus 610 1940AP Beverwijk 0251-745450 06-54361513

KUUK Academy Werken aan persoonlijke ontwikkeling Een mooiere wereld begint bij jezelf. Daarom traint en coacht KUUK Academy ondernemers, managers en medewerkers van (overheids)organisaties en scholieren. Ontdekken wat je kwaliteiten zijn en persoonlijke ontwikkeling staan daarbij centraal. In 1-op-1-coaching, workshops en teambuildingsessies geven we mensen inzicht in hun passie en kwaliteiten. In een veilige setting staan we stil bij hun talenten, vaardigheden, gedrag en de communicatie met hun omgeving.
Klik hier voor een korte samenvatting over het bedrijf
webssite EmailLinkedIn
Charles Wanst
directeur/ eigenaar
Prestotype bv Schellingweg 9 1507 DR Zaandam The Netherlands Tel : 0031 (0)75 631 32 22 Fax: 0031 (0)75 617 99 65 sales@prestotype.com
Ga voor Prestotype, uw all in partner in grafische machines Wij hebben inmiddels meer dan vijftig jaar ervaring in de markt van grafische machines en we hebben daarbij een wereldwijde naam opgebouwd. Kwaliteit, service en betrouwbaarheid zijn onze kernwaarden. Op deze website ziet u een overzicht van alle machines die wij u kunnen bieden. Nieuwe gebruikte grafische machines van Prestotype Prestotype koopt alleen machines in van zeer hoge kwaliteit. Voordat wij de machines verzenden, worden ze een uitvoerig geïnspecteerd door onze specialisten. Alle machines ondergaan grondige testprocedures voordat ze verstuurd worden naar onze klanten. En daarbij, volgens vele tevreden klanten voor u, verkopen wij geen 'gebruikte' machines maar 'nieuwe gebruikte' machines. Alleen de beste merken zijn goed genoeg voor de klanten van Prestotype Wij werken alleen met topmerken zoals Heidelberg, Man-Roland, Muller Martini and Polar, om maar een paar te noemen. Uiteraard hebben wij veel van deze machines bij ons op voorraad, aangezien wij een zeer breed aanbod aan grafische machines voeren voor elke vorm van printen zonder inkt. Van off-set printen en typesetting to papiersnijders and vouwmachines. Reserve onderdelen en accessoires verkrijgbaar bij Prestotype Als onze gewaardeerde klant kunt u altijd rekenen op Prestotype. Wij voorzien u van een perfect lopende machine en u bent verzekerd van een eersteklas service en nazorg. Wij bieden ook alle nodige reserve onderdelen aan. Hoe goed onze machines ook zijn, er zal bij regelmatig gebruik toch soms iets vervangen moeten worden na enige tijd. Uiteraard hebben we gewoonlijk alles op voorraad, maar mochten we toch iets moeten bestellen, is dat dankzij ons solide netwerk geen enkel probleem. U kunt vertrouwen op Prestotype!
Klik hier voor een korte samenvatting over het bedrijf
Website E-mail
Ronald Kaasenbrood
directeur
BK groep Dokweg 17a 1970 AG IJmuiden Tel. 088-3212520

Advies- en ingenieursdiensten op maat. BK Groep is uw partne r.Verandering is in de ingenieursbranche de enige constante. Behoeften verschuiven en nieuwe wet- en regelgeving stelt strenge eisen aan bodem- en bouwprojecten. Van uw partner mag u dan ook verwachten dat deze bijblijft. Qua kennis en expertise, maar ook als het gaat om flexibel inspelen op veranderingen in de markt. BK Groep is zo’n partner. Als allround advies- en ingenieursbureau is BK Groep praktisch georganiseerd en strategisch inzetbaar. We bieden maatwerkdiensten voor al uw behoeften en uitdagingen op het vlak van milieu, infrastructuur, arbo & veiligheid, gebouwen en inrichting van de openbare ruimten.
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
Website EmailLinkedIn
Marten Folkeringa
Advocaat
Oomen & Sweep Prinsen Bolwerk 7 2011MA Haarlem Tel. 023-2010222

Vanuit een fraai, centraal gelegen kantoor in Haarlem biedt Oomen & Sweep Advocaten juridische dienstverlening op het hoogste niveau. Gericht op zowel bedrijven als particulieren en non-profitorganisaties. Betrokkenheid, inzet en teamwork hebben de medewerkers van Oomen & Sweep hoog in het vaandel. Met slechts één doel voor ogen: het succes van de cliënt. Wij houden van een persoonlijke, informele benadering en spreken heldere taal.
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
website emailLinkedIn
Cor Molenaar
directeur
M-Line Reclame Print & Sign Westerwerf 5b 1911 JA Uitgeest Tel.0251 - 314 365

M-Line Reclame, de gespecialiseerde totaal leverancier op het gebied van visuele communicatiemiddelen. M-Line reclame kan vrijwel elke behoefte aan grafische toepassingen, van visite kaartjes tot interieurdecoraties, voor u verzorgen.
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
website email
Hans Veenendaal
Directeur
Bodegas.nl -La bonne récolte Postbus 434 2100 AK Heemstede Tel.: 06-43639820

U vindt bij ons de lekkerste Spaanse en internationale wijnen en heerlijke delicatessen zoals olijfolie, kaas- en vleeswaar, olijven en verschillende wijn accessoires. Ook bent u bij Bodegas aan het juiste adres voor heerlijke wijnproeverijen. Naast onze eigen import van veel verschillende wijnen en delicatessen uit Spanje verkopen we ook veel producten uit diverse andere heerlijke wijnlanden via onze webshop. Wij kunnen voor grotere groepen ook complete catering verzorgen inclusief eten en drinken. Neem hiervoor contact met ons op via bodegas@bodegas.nl.
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
website EmailLinkedIn
Bruining Schilder
Directeur
Team Vastgoedzorg BV Strengweg 34 1969MG Heemskerk Tel. 06-54203228

Wij verzorgen onderhoud en renovatie van onroerend goed in Heemskerk en de wijde omtrek. U kunt dus bij ons terecht voor alle voorkomende schilderwerkzaamheden, houtrotsaneringswerkzaamheden, alle soorten behangwerk, betonrenovatie, gevelreiniging, woning- en projectstoffering en zelfs gedeeltelijke nieuwbouw. Doordat we een compleet scala van diensten aanbieden profiteren onze opdrachtgevers van verschilllende voordelen. Financieel voordeel, door bijvoorbeeld het schilder- en timmerwerk zodanig te plannen dat er maar één keer een steiger hoeft te komen. Of administratief voordeel, doordat alle werkzaamheden door één partij gecoördineerd worden, met één aanspreekpunt en dus ook maar één rekening. Een ander voordeel is dat al het door ons geleverde werk onder een ruim garantiepakket valt.
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
website Email
Jan de Wit
Architect
Jan de Wit Architect Ziendijk 2 1911 MX Uitgeest Nederland Tel. 0251-828341

Het bureau heeft geen vastomlijnde filosofie. Wel zijn er kenmerken van het bureau te omschrijven die ieder project terugkomen en worden doorontwikkeld. Plannen ontstaan in ieder geval binnen een intensieve samenwerking met de opdrachtgever, waarbij interieur en landschap een integraal onderdeel vormen. Een kenmerk van het bureau betreft de architectonische expressie van zorgvuldige eenvoud, waarbij verfijning in materiaaltoepassing wordt nagestreefd. Bij iedere opdracht wordt met veel zorg alle materialen verzameld en samengebracht op basis van vorm, kleur en textuur. Het bureau streeft naar een heldere toepassing van de elementen ruimte, massa en licht in combinatie met een verfijnde detaillering. Een belangrijk kenmerk is het streven naar het prikkelen van de perceptie. Architectuur is kijken, beleven, ontdekken en filosoferen en een eindresultaat oplevert dat echt voelbaar aanwezig is en tracht te ontroeren.
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
website EmailLinkedIn
Rik ter Heide
Directeur
Hollandium Daalwijkdreef 47 1103 Amsterdam Tel.020 – 820 45 18

Hollandium is uw partner op het gebied van optimaliseren, testen en beheren van de Oracle E-Business Suite en verwante applicaties zoals Peoplesoft. Daarnaast heeft Hollandium een unieke plaats veroverd in de Nederlandse Oracle community als de testspecialist, met name op het gebied van het geautomatiseerd uitvoeren van testscripts. Oplossingsgericht werken is een absolute noodzaak, de ervaring van de Hollandium consultants omvat implementaties, verbeter-trajecten, upgrades, test-trajecten en beheer. Kortom, wij kunnen u van dienst zijn op elk facet rondom de Oracle E-Business Suite.
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
Website EmailLinkedIn
Rob de Visser
Directeur
Harsveld Leeghwaterweg 3 1951 NA Velsen-Noord Tel.0251-229071

Het vervaardigen van hoogwaardige producten is vakwerk en altijd een samenspel van diverse technische disciplines zoals: Engineering Materialenkennis Specifieke vervorming en verbindings/lastechnieken. Harsveld Apparatenbouw BV beschikt over al deze vaardigheden en bewijst dit al meer dan 65 jaar. In de loop van deze jaren hebben wij ons gespecialiseerd in: Plaat-en constructiewerk Leidingwerk Drukvaten Tanks Warmtewisselaars Dit heeft ertoe geleid dat we zeer veel ervaring hebben op het gebied van de verwerking van alle roestvaste-en hittebestendige stalen, maar ook Incoloy, Inconel, Monel en Titaan. Op onze website presenteren wij een aantal rubrieken en projecten waarmee wij duidelijk laten zien dat Harsveld Apparatenbouw een perfecte partner is voor het vervaardigen, monteren en installeren van al uw procestechnische installaties.
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
Website EmailLinkedIN
Kees Huipen
directeur
Huipen BV. De Trompet 1100 1967 DA Heemskerk Tel. 0251 24 64 44

Ruim vijf en vijftig jaar geleden, in 1956, begon Huipen als schilders- en glasbedrijf. Inmiddels zijn wij in de volle breedte op de onderhouds- en renovatiemarkt actief. Vastgoedzorg is de eigentijdse naam van deze activiteit. Met een eigen aannemerij beschikt Huipen niet alleen over een eigen machinale werkplaats, maar ook over een professioneel team van volwaardige timmerlieden, om zo de flexibiliteit van haar dienstverlening verder te verbeteren. Daarnaast kan Huipen zich met Hille aannemersbedrijf erkend als hoofdaannemer met keurmerk Bouwgarant - nu nog meer dan voorheen in bouwmarkten profileren. Bovendien is Hille specialist in mutatie-onderhoud. Missie: Huipen streeft duurzame relaties met haar opdrachtgevers na. Wij zijn ervan overtuigd dat je vertrouwen niet alleen verdient door een goed product te leveren, maar ook door mee te denken en ideeën aan te dragen. Die verantwoordelijkheden nemen wij graag op basis van ervaring en deskundigheid, wat door steeds meer opdrachtgevers op prijs wordt gesteld. Voor ons zijn niet alleen de opdrachtgevers klanten, maar ook hun huurders en gebruikers. Wij informeren hen tijdig over de werkplanning, nemen maatregelen tegen onnodige overlast, wijzen voor hen een contactpersoon aan en letten op een nette uitvoering.
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
Website EmailLinkedIn
Marco Bleeker
directeur
In de Vingers Media Dorpsstraat 1068a 1566 JM Assendelft Tel. 075 642 81 14

Wij zijn een bureau voor grafische vormgeving, internet en communicatie, een creatief team dat barst van de goede ideeën. Onze handen jeuken om voor u logo’s, huisstijlen, brochures, beletteringen, leaflets, boekomslagen, direct mail, advertenties, diverse verpakkingen, magazines en jaarverslagen te ontwerpen. Ook draaien wij onze hand niet om voor vormgeving en bouw van internetsites, compleet met content management systeem, tekstschrijven, digitale fotografie en communicatieadviezen.
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
Website EmailLinkedInTwitterFacebook
Jeroen Gosselink
directeur
JG Solutions De Trompet 2284 1967 DC Heemskerk 0251 293 977

JG Solutions is een jong en dynamische ICT dienstverleningsbedrijf. Een jong team ICT-professionals zorgt ervoor dat u onbezorgd gebruik kunt maken van uw ICT netwerk binnen uw bedrijf en of organisatie. Wij bieden oplossingen aan voor IT- infrastructuur, ICT beheer en cloud computing. Mochten er problemen zijn met uw ICT netwerk, dan lossen wij dit voor u op. Wij als professionals begrijpen als geen ander dat u vele vragen, wensen of eisen heeft op het gebied van uw (huis) automatisering. Welke mogelijkheden zijn er, welke kosten brengt het met zich mee? Ons team richt zich vooral op persoonlijke aandacht en advisering, waarbij wij altijd streven naar langere termijn relatie. Vraag direct meer informatie aan!! Met de nieuwste technieken zijn ook vele mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld uw huissysteem kunnen beheren met uw smartphone en of tablet in het huis? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. En wanneer alles is geïnstalleerd en opgeleverd, houd het bij ons nog niet op. Wij houden u op de hoogte over de laatste ontwikkelingen en updates. En natuurlijk, ondanks onze geboden kwaliteit en zorgvuldigheid kan het toch gebeuren dat er problemen zijn. Dan staan wij altijd voor u klaar!
Klik hier voor korte samenvatting over het bedrijf
website E-mailLinkedIn
Anton Rutgers
partner
+Click! Trainingen Wilhelminapark 17-D 2012KB Haarlem 06-41864183

Praktijkgerichte trainingen en workshops +CLICK! is gespecialiseerd in praktijkgerichte trainingen voor inkopers en iedereen die daarmee te maken krijgt. De trainingen van CLICK kunnen zó praktijkgericht zijn omdat ze gegeven worden door trainers die al minimaal 15 jaar ervaring hebben in het vakgebied waarin ze training geven. Hierdoor zijn de trainingen en workshops ook snel aan te passen aan uw wensen, branche of inkooppakket. Wat kan +CLICK! u bieden? Verkooptrainingen: + INKOOP VOOR VERKOPERS Leer hoe een inkoper denkt en handelt Tijdens deze training kruipt u in de huid van de inkoper en ervaart u hoe een inkoper naar uw markt kijkt. In welke situatie zit hij en wat is er belangrijk? Leer hoe een inkoper zijn strategie bepaalt en hoe hij naar verkoop kijkt. Welke types verkoper passen er bij welke inkoper? Resultaat U begrijpt hoe een inkoper denkt en handelt. U weet hoe u er achter kunt komen wat hem drijft. U kunt de juiste “knoppen” vinden om aan te draaien. Dit helpt u een bredere range aan sales strategieën te ontwikkelen en uw onderhandelingsvaardigheden en tactieken te verbeteren. Met de kennis uit deze training kunt u uw organisatie onderscheidend positioneren, meer toegevoegde waarde bieden en de relatie met uw opdrachtgever verdiepen. Lead Generation; vind leads op basis van hun inkoopstrategie en maak er prospects en klanten van! Bedrijfsdetails Website http://www.CLICKtraining.nl
Klik hier voor een korte samenvatting over het bedrijf
website E-mailLinkedInTwitter
Tino Boots
directeur
A.A.Boots & znn aannemersbedrijf Wijckermeerweg 44 1948 NW Beverwijk 0251-223653

Voor veel particulieren reeds een begrip in de Regio. Vooral waar het gaat om hoge Kwaliteit en Persoonlijke begeleiding van al onze Projecten. Juist door bewust als klein aannemersbedrijf te opereren, kunnen wij U volledig begeleiden tijdens het totale Bouwproces! Met ons Glas in Lood atelier en ambachtelijke werkplaats, zijn er mogelijkheden voor zowel grote of kleine projecten. Op de website vindt U onze Gerealiseerde projecten
Klik hier voor een korte samenvatting over het bedrijf
website E-mail
Mart Hester
directeur
Megacon Witte Hekweg 88 1951 HL Velsen-Noord 0031 251 248474


MEGACON MAAKT HET… Van ontwerpfase tot eindoplevering en volgens alle veiligheidsnormen en wettelijk voorgeschreven specificaties. Onze kernactiviteiten zijn: het vervaardigen en leveren van leidingsystemen in koolstofstaal, roestvaststaal, duplex en diverse kunststoffen; het laswerk van staal, roestvaststaal en duplex; het vervaardigen en leveren van constructiewerken in staal en roestvaststaal; het fabriceren van tanks en drukvaten die aan alle keuringseisen voldoen; het repareren en aanpassen van bestaande installaties en leidingsystemen. MEGACON MAAKT HET… In speciale productiehallen, die flexibel zijn ingericht om de wensen van de klant te kunnen vertalen naar de meest uiteenlopende installaties. Omdat Megacon projectspecifieke werken uitvoert, passen we continu de beschikbare machines en gereedschappen hierop aan. Zo nodig maken we ook hulpgereedschappen voor het veilig en efficiënt uitvoeren van de werkzaamheden. Het materiaalsoort, het volume, de vloerbelasting en de transportmogelijkheden vormen de basis van het ontwerp. MEGACON MAAKT HET… Samen met andere specialisten. Voor de vaak complexe maatwerkinstallaties die wij maken pretenderen we niet alle kennis en kunde in huis te hebben. In de loop van de jaren hebben we een netwerk van betrouwbare samenwerkingspartners opgebouwd. Zo nodig kunnen wij transportbedrijven, isolatiebedrijven, steigerbouwers, conserveringsbedrijven en leveranciers voor de verhuur, verkoop en het onderhoud van industrieel materieel voor lucht-, licht- en stroomvoorzieningen inschakelen. Daarnaast hebben wij korte lijnen met specialisten op het gebied van hydrauliek, elektra, engineering en digitale technieken. Stuk voor stuk ondersteunen zij de ‘Megacon-aanpak’ waarbij kwaliteit en snelle levertijden hand in hand gaan. MEGACON MAAKT HET… Maar niet alleen dat. Wij onderhouden en modificeren de installaties ook, zodat u er zeker van bent dat uw productieproces niet verstoord wordt. Service van Megacon. Zo streven wij een duurzame relatie na met onze klanten.
Klik hier voor een korte samenvatting over het bedrijf
Website E-mailLinkedInFacebookYouTube
Laas van Eijck van Heslinga
Advocaat
van Eijck van Heslinga Advocatuur James Wattstraat 32 1817DC Alkmaar Tel. 072-5120979.

Van Eijck van Heslinga Advocatuur is een advocatenkantoor dat in mei 2003 werd opgericht. Nadat in verschillende samenstellingen is gewerkt wordt het kantoor thans nog altijd gerund en bemand door mr. drs. L.T. van Eijck van Heslinga, daarbij ondersteund door een juridisch medewerkster. Deze opzet garandeert korte lijnen, overzicht en betrokkenheid. Ons kantoor houdt zich in het bijzonder bezig met de volgende rechtsgebieden: onroerend goed, bestuursrecht, ruimtelijke ordening, arbeidsrecht en burengeschillen. Ons kantoor is gevestigd aan de James Wattstraat 32 te Alkmaar, een goed bereikbare locatie, vlakbij de ringweg en slechts enkele minuten verwijderd van de rechtbank en het NS station.
Klik hier voor een korte samenvatting over het bedrijf
Website E-mail
Ron Wolrabe
eigenaar
Sport '81 B.V. Kiotoweg 389-395 3047 BG Rotterdam T +31 (0)10 435 00 99 F +31 (0)10 435 68 21 E info@sport81.nl W www.sport81.nl
f het nou in verenigingsverband is of op school, buiten of in de sporthal. Sporten is leuk, gezond en voor iedereen. Al vijfendertig jaar biedt Sport ’81 een ruim assortiment aan sportmaterialen om uit te nodigen tot bewegen. Sport ’81 is een totaalleverancier van sport- & spelmateriaal en daarbij hebben wij de kennis en ervaring in huis om iedere verkoop -van bestelling tot levering- op maat te maken. Tijdens dit proces is ons streven om kwaliteit te combineren met klantvriendelijkheid en service. Iets wat Sport ’81 sinds jaar en dag onderscheidend maakt. Op onze webshop vindt u het meest actuele én uitgebreide assortiment. Met uw persoonlijke account kunt u eenvoudig online bestellingen plaatsen, verlanglijsten maken, een offerte aanvragen en het bestelproces volgen & beheren. Zo heeft u altijd zicht op wat u koopt.
Klik hier voor een korte samenvatting over het bedrijf
website e-mail
Ado Hartenhof
directeur
Roofmanagement Wijkermeerweg 22A 1948 NW Beverwijk Telefoon 06-30416519

Inspectie daken We brengen de actuele conditie van de daken in kaart en geven inzicht in de onderhoudskosten. Wilt u een tuindak of zonnepanelen? We kijken naar de mogelijkheden en schrijven werkomschrijvingen en bestekken. Advisering Voor een onafhankelijk advies over de staat van uw dak bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u vervolgens begeleiding voor de werkzaamheden? Roofmanagement staat voor u klaar. Wateraccumulatie Wordt regenwater op uw dak niet snel genoeg afgevoerd en blijft het op één plek staan? Dat kan een grote belasting zijn voor de dakconstructie. We adviseren u graag. Zo kan het noodzakelijk zijn noodoverlopen aan te brengen. Brandveiligheid daken Hoe veilig is uw dakconstructie? Roofmanagement inventariseert de risico’s op branddoorslag en -overslag. U krijgt een uitgebreide rapportage met foto’s, constructie-opbouwen, conclusies en adviezen.
Klik hier voor een korte samenvatting over het bedrijf
website e-mailLinkedIN
Nico Beentjes
Ondernemer
B.n.straat 34 1906CM Limmen


E-mail
ijmondiaan transparant

Businessclub leden: (klik op logo om naar website tegaan)