Nieuws

Business Clubdag weer groot succes!

7 augustus 2023

De BC van juli kon op het laatste moment niet door gaan omdat de storm Poly, een van de zwaarste  zomerstormen in de afgelopen 50 jaar, genadeloos tekeerging in onze regio en op onze baan, waardoor de baan gesloten was.

De voorspelling voor het weer op 2 augustus was niet al te best, veel regen en wind. Ondanks deze slechte vooruitzichten hadden zich 38 bedrijven ingeschreven.  In de ochtend viel veel regen maar gelukkig werd het om 12:30 uur droog, wel was er veel wind; kracht 6.  De zon scheen volop en het bleef de gehele middag droog. Het was goed en mooi golfweer, de best heftige wind gaf een extra uitdaging aan het golfspel en was een belangrijke factor om rekening meer te houden.

Deze keer was er een extra wedstrijd element toegevoegd aan de wedstrijd. De “Putting Challenge”, gesponsord door – hoe kan het ook anders – Jan Putter van Aannemersbedrijf Putter.

Jan Putter gaat zelf ook de uitdaging aan.

Op hole 18 werd de challenge gehouden, een lange put van ca 20 meter. Wie het dichts bij de hole kwam was de winnaar. Ook een uitgeholede put was natuurlijk een winnaar. We hadden er wel op gerekend dat er ook “hole in one” put zou zijn, maar helaas heeft niemand dit kunnen realiseren. De “neary” ging naar Ron Wallrabe met ca. 1 meter voorbij de hole. Proficiat!

Vóór de prijsuitreiking werd stilgestaan bij het overlijden van Marijke Zonneveld, het was voor ons BC-team de eerste BC-wedstrijd waarbij wij haar moeten missen.

Vele bleven eten en het was ook deze keer weer goed geregeld door de 19de; er was uitgepakt met een heerlijke Côte de boeuf van de BBQ.

 

Voor een overzicht van de foto’s zie bijgaande link, met dank aan John de Graaf;

Kijk hier voor de foto’s.

Onderstaande het overzicht van de prijzen en de winnaars.

De Neary winnaars: Hole 13; Bert Krom,  Hole 5; Britt Timmerman, Hole 16; Jan de Wit,  Hole 8;  Tim Keulen.

De derde prijs ging naar Sport81 met Ron Walrabe en Annelies Bouwma, (helaas kon Annelies niet blijven).

De tweede prijs was voor Afvalzorg met Bert Krom en Clement Lourens

De eerste prijs winners: Desko met Harold Westerman en Tim Keuler

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Golfless is more!!

29 februari 2024

Ook in 2024 staat uw pro-team van de Heemskerkse Golfschool weer 7 dagen per week voor u klaar. Naast de reguliere privé lessen van 1 t/m 4 personen hebben wij uiteraard een uitgebreid aanbod zodat als lid van de club meerdere opties heeft om uw spel via uw PGA Holland Golfprofessionals te verbeteren. Inlooplessen Uiteraard […]

Nieuws

Regelsessies voor leden

Wanneer Zaterdag 16 maart 10.30-12.30 voor competitiespelers met nadruk op Matchplay 13.30-15.30 voor alle leden met nadruk op Strokeplay/Stableford Waar Presentatieruimte (oude shop) Meedoen? Aanmelden via Egolf4U op (“wedstrijd”) evenement op 16 maart.

Nieuws

Zaterdag 30 maart Open Dag Heemskerkse Golfclub

27 februari 2024

Op zaterdag 30 maart, van 10 tot 12 uur organiseren we op de Heemskerkse Golfclub weer een open dag. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met de golfsport en onze gezellige golfclub. Uiteraard leren we iedereen de beginselen van de golfsport (golfclubs en golfleraar staan klaar) en vertellen we van […]