Nieuws

Business Clubdag weer groot succes!

7 augustus 2023

De BC van juli kon op het laatste moment niet door gaan omdat de storm Poly, een van de zwaarste  zomerstormen in de afgelopen 50 jaar, genadeloos tekeerging in onze regio en op onze baan, waardoor de baan gesloten was.

De voorspelling voor het weer op 2 augustus was niet al te best, veel regen en wind. Ondanks deze slechte vooruitzichten hadden zich 38 bedrijven ingeschreven.  In de ochtend viel veel regen maar gelukkig werd het om 12:30 uur droog, wel was er veel wind; kracht 6.  De zon scheen volop en het bleef de gehele middag droog. Het was goed en mooi golfweer, de best heftige wind gaf een extra uitdaging aan het golfspel en was een belangrijke factor om rekening meer te houden.

Deze keer was er een extra wedstrijd element toegevoegd aan de wedstrijd. De “Putting Challenge”, gesponsord door – hoe kan het ook anders – Jan Putter van Aannemersbedrijf Putter.

Jan Putter gaat zelf ook de uitdaging aan.

Op hole 18 werd de challenge gehouden, een lange put van ca 20 meter. Wie het dichts bij de hole kwam was de winnaar. Ook een uitgeholede put was natuurlijk een winnaar. We hadden er wel op gerekend dat er ook “hole in one” put zou zijn, maar helaas heeft niemand dit kunnen realiseren. De “neary” ging naar Ron Wallrabe met ca. 1 meter voorbij de hole. Proficiat!

Vóór de prijsuitreiking werd stilgestaan bij het overlijden van Marijke Zonneveld, het was voor ons BC-team de eerste BC-wedstrijd waarbij wij haar moeten missen.

Vele bleven eten en het was ook deze keer weer goed geregeld door de 19de; er was uitgepakt met een heerlijke Côte de boeuf van de BBQ.

 

Voor een overzicht van de foto’s zie bijgaande link, met dank aan John de Graaf;

Kijk hier voor de foto’s.

Onderstaande het overzicht van de prijzen en de winnaars.

De Neary winnaars: Hole 13; Bert Krom,  Hole 5; Britt Timmerman, Hole 16; Jan de Wit,  Hole 8;  Tim Keulen.

De derde prijs ging naar Sport81 met Ron Walrabe en Annelies Bouwma, (helaas kon Annelies niet blijven).

De tweede prijs was voor Afvalzorg met Bert Krom en Clement Lourens

De eerste prijs winners: Desko met Harold Westerman en Tim Keuler

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Zaterdag 20 juli Open Dag Heemskerkse Golfclub

10 juli 2024

Zaterdag 20 juli, van 10 tot 12 uur bent u weer van harte welkom op de Open Dag van de Heemskerkse Golfclub. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met deze populaire sport én onze gezellige golfclub. We maken er een leuke ochtend van! Uiteraard leren we je de beginselen van […]

Nieuws

Verslag Maandbeker nr. 5, gesponsord door The Spirit of Wine

9 juli 2024

De 5de maandbeker wedstrijd was net als voorgaande jaren weer een populaire wedstrijd. Vanaf 9.30 uur speelden 69 deelnemers  onder redelijk goede omstandigheden de 18 holes wedstrijd, gesponsord door The Spirit of Wine. Het waaide hard, maar mocht geen naam hebben als je het vergeleek met de eerste zomerstorm van zaterdag. De takken en bladeren […]

Nieuws

Clubkampioenschappen Matchplay 2024

2 juli 2024

In het weekend van zaterdag 29 juni en zondag 30 juni werden de finales van de Clubkampioenschappen Matchplay 2024 gespeeld. In drie categorieën werd gestreden om de beste speler van onze club: Heren (<50 jaar), Heren Senioren en Dames. De weergoden waren ons eindelijk goed gezind. Het was heerlijk weer in het finale weekend. Al […]