Nieuws

Business Clubdag weer groot succes!

7 augustus 2023

De BC van juli kon op het laatste moment niet door gaan omdat de storm Poly, een van de zwaarste  zomerstormen in de afgelopen 50 jaar, genadeloos tekeerging in onze regio en op onze baan, waardoor de baan gesloten was.

De voorspelling voor het weer op 2 augustus was niet al te best, veel regen en wind. Ondanks deze slechte vooruitzichten hadden zich 38 bedrijven ingeschreven.  In de ochtend viel veel regen maar gelukkig werd het om 12:30 uur droog, wel was er veel wind; kracht 6.  De zon scheen volop en het bleef de gehele middag droog. Het was goed en mooi golfweer, de best heftige wind gaf een extra uitdaging aan het golfspel en was een belangrijke factor om rekening meer te houden.

Deze keer was er een extra wedstrijd element toegevoegd aan de wedstrijd. De “Putting Challenge”, gesponsord door – hoe kan het ook anders – Jan Putter van Aannemersbedrijf Putter.

Jan Putter gaat zelf ook de uitdaging aan.

Op hole 18 werd de challenge gehouden, een lange put van ca 20 meter. Wie het dichts bij de hole kwam was de winnaar. Ook een uitgeholede put was natuurlijk een winnaar. We hadden er wel op gerekend dat er ook “hole in one” put zou zijn, maar helaas heeft niemand dit kunnen realiseren. De “neary” ging naar Ron Wallrabe met ca. 1 meter voorbij de hole. Proficiat!

Vóór de prijsuitreiking werd stilgestaan bij het overlijden van Marijke Zonneveld, het was voor ons BC-team de eerste BC-wedstrijd waarbij wij haar moeten missen.

Vele bleven eten en het was ook deze keer weer goed geregeld door de 19de; er was uitgepakt met een heerlijke Côte de boeuf van de BBQ.

 

Voor een overzicht van de foto’s zie bijgaande link, met dank aan John de Graaf;

Kijk hier voor de foto’s.

Onderstaande het overzicht van de prijzen en de winnaars.

De Neary winnaars: Hole 13; Bert Krom,  Hole 5; Britt Timmerman, Hole 16; Jan de Wit,  Hole 8;  Tim Keulen.

De derde prijs ging naar Sport81 met Ron Walrabe en Annelies Bouwma, (helaas kon Annelies niet blijven).

De tweede prijs was voor Afvalzorg met Bert Krom en Clement Lourens

De eerste prijs winners: Desko met Harold Westerman en Tim Keuler

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Heemskerkse Masters 2023

1 oktober 2023

Afgelopen zaterdag 30 september namen 32 genodigden deel aan de Heemskerkse Masters 2023. Zij waren uitgenodigd, omdat zij door hun commissie waren opgegeven als kampioen van een clubwedstrijd of winnaar van een qualifying wedstrijd. Het weer was geweldig op deze laatste zaterdag van september en de baan lag er prachtig bij. In het clubhuis kon […]

Nieuws

U kunt weer scoren!

28 september 2023

Wat wordt hole 12 prachtig hè?! Wat een uitdagende hole gaat dit worden. Helaas houden wij de hole in overleg met de baancommissie, HARECO en de manager nog gesloten om beschadiging te voorkomen. Toch qualifying! De NGF heeft dispensatie verleend aan de Heemskerkse om Qualifying ronden te spelen over 18 holes onder de volgende voorwaarden: […]

Nieuws

Nieuwe driving range ballen, dankzij TechResources.

27 september 2023

Afgelopen dinsdag hebben we alle driving range ballen vervangen voor nieuwe Nassau Range two ballen; kwalitatief hoogwaardige ballen waarmee we weer jaren vooruit kunnen.  Cyril Swart en Jan Stravers van TechResources hadden als sponsor uiteraard de primeur om de eerste ballen van de afslagmat te laten vertrekken. En dat ging ze, als ervaren golfers, vanzelfsprekend […]