Nieuws

Clubmagazine februari is uit

16 februari 2023

Op zaterdag 11 februari hebben de leden het Clubmagazine van februari ontvangen in hun mailbox. Het magazine is ook te vinden op het ledengedeelte van onze website.

In het magazine staan de rubrieken: Van het bestuur, de nieuwjaarsspeech van de voorzitter, Van de redactie, de nieuwe horeca van start, de column van Hein, Extra  certificaathoudersvergadering Stegijn, ontwikkelingen Golfschool, wedstrijdinformatie Par 3, Baanonderhoud, Hareco nieuws, Golfreisjes en het laatste nieuws.

Clubmagazine februari

Veel leesplezier.

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Golfless is more!!

29 februari 2024

Ook in 2024 staat uw pro-team van de Heemskerkse Golfschool weer 7 dagen per week voor u klaar. Naast de reguliere privé lessen van 1 t/m 4 personen hebben wij uiteraard een uitgebreid aanbod zodat als lid van de club meerdere opties heeft om uw spel via uw PGA Holland Golfprofessionals te verbeteren. Inlooplessen Uiteraard […]

Nieuws

Regelsessies voor leden

Wanneer Zaterdag 16 maart 10.30-12.30 voor competitiespelers met nadruk op Matchplay 13.30-15.30 voor alle leden met nadruk op Strokeplay/Stableford Waar Presentatieruimte (oude shop) Meedoen? Aanmelden via Egolf4U op (“wedstrijd”) evenement op 16 maart.

Nieuws

Zaterdag 30 maart Open Dag Heemskerkse Golfclub

27 februari 2024

Op zaterdag 30 maart, van 10 tot 12 uur organiseren we op de Heemskerkse Golfclub weer een open dag. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met de golfsport en onze gezellige golfclub. Uiteraard leren we iedereen de beginselen van de golfsport (golfclubs en golfleraar staan klaar) en vertellen we van […]