Nieuws

Clubmagazine van de Heemskerkse Golfclub staat weer online

18 mei 2023

Zaterdag 13 mei hebben de leden van de Heemskerkse Golfclub het Clubmagazine van de maand mei via hun e-mail ontvangen. Het magazine staat boordevol interessante informatie voor de leden van de club.

Nieuws van het bestuur, de redactie en het management., bird watching day, PAR 3 informatie, hoe ging het met de NGF competitie, laatste nieuws, robotmaaiers, de golfschool enzovoort enzovoort.. Uiteraard ontbreekt Hein zijn column niet.

De link naar het magazine vind u in de laatste nieuwsbrief of onder het leden gedeelte van deze site onder het kopje nieuws, Clubmagazine mei.

Veel leesplezier.

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Golfless is more!!

29 februari 2024

Ook in 2024 staat uw pro-team van de Heemskerkse Golfschool weer 7 dagen per week voor u klaar. Naast de reguliere privé lessen van 1 t/m 4 personen hebben wij uiteraard een uitgebreid aanbod zodat als lid van de club meerdere opties heeft om uw spel via uw PGA Holland Golfprofessionals te verbeteren. Inlooplessen Uiteraard […]

Nieuws

Regelsessies voor leden

Wanneer Zaterdag 16 maart 10.30-12.30 voor competitiespelers met nadruk op Matchplay 13.30-15.30 voor alle leden met nadruk op Strokeplay/Stableford Waar Presentatieruimte (oude shop) Meedoen? Aanmelden via Egolf4U op (“wedstrijd”) evenement op 16 maart.

Nieuws

Zaterdag 30 maart Open Dag Heemskerkse Golfclub

27 februari 2024

Op zaterdag 30 maart, van 10 tot 12 uur organiseren we op de Heemskerkse Golfclub weer een open dag. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met de golfsport en onze gezellige golfclub. Uiteraard leren we iedereen de beginselen van de golfsport (golfclubs en golfleraar staan klaar) en vertellen we van […]