Nieuws

De Heemskerkse kleurde zondag roze…

16 augustus 2022

Battle of the Sexes 2022. Gesponsord door Marquette Landgoed

Zondag 14 augustus kleurde De Heemskerkse wederom compleet roze. De dames wonnen met 2 winstpunten voorsprong van de heren. Ook dit jaar werd het weer een groot evenement op onze club, waar de dames het tegen de heren opnamen. Toen de uitslag bekend was, mocht Ladies Captain Annemieke Sauer de beker met de grote oren omhoog houden.

Eerder in de week stuurden zowel Annemieke als Charles (Gents captain) training en kleding tips aan hun deelnemers. Het verzoek van Annemieke om zoveel mogelijk roze outfits, werd opgevolgd. De heren waren dit keer niet in blauw, maar hebben goed geluisterd naar hun captain om in Tiger Woods kleuren op de baan te verschijnen. Het werd daardoor een heel feestelijk geheel.

De WeCo bleef niet achter met informatie en stuurde op zaterdag een mail aan alle deelnemers met het hitte protocol. Uiteindelijk werd, vanwege de hitte, het deelnemersaantal van 100 niet gehaald. Er startten zondag 78 deelnemers met veel water in hun tas, nat gemaakte handdoeken, hoedjes en petjes, en paraplu’s die dienden als een parasol voor schaduw.

Uiteindelijk werd de traditionele foto gemaakt van de winnaars (of liever gezegd, winnaressen) bij het terras beneden.

Na de prijsuitreiking voor de beste dame en heer (grootste verschil in matchplay uitslag) en de neary’s bleef het nog lang gezellig op het terras.

Erik Kuiper en zijn horeca team hebben er mede voor gezorgd, dat het een geweldige dag werd. Ook veel dank aan sponsor Marquette Landgoed, die prachtige prijzen voor de winnaars had en Tom Groen, die voor de Aloe Vera planten heeft gezorgd.

Uitslag speciale verrichtingen:

Beste dame: Jetty de Wit

Beste heer: Wim Leuven

Neary hole 5: Barry Gahwen – Neary hole 8: Nicky Schaap

Neary hole 13: Jetty de Wit – Neary hole 16: Alphons Beentjes

Klik hier voor alle foto’s, gemaakt door John de Graaf.

 

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Laatste Maandbeker wedstrijd onder prima omstandigheden

3 oktober 2022

Het weer was heerlijk, de golfbaan prachtig en de horeca uitstekend! Zondag 2 oktober is de 8ste en laatste Maandbekerwedstrijd gespeeld. Deze werd, net als in 2021, gesponsord door Broekhuis Heemskerk. Broekhuis had weer voor mooie prijzen gezorgd voor de winnaar. De weersomstandigheden waren buitengewoon goed. In tegenstelling tot eerdere voorspellingen in de voorafgaande weken. […]

Nieuws

De 7e maandbeker wedstrijd zondag 18 september 2022

23 september 2022

Deze maandbeker wedstrijd werd gesponsord door WIBA schilderwerken BV. Wiba heeft er ook voor gezorgd dat ons clubhuis weer mooi in de verf zit Het weer zat niet erg mee, er waren wat flinke buien, gelukkig was er geen wind, dus onder je paraplu bleef je nog enigszins droog. Regen kleding had je die dag […]

Nieuws

Indeling NGF competitie 2023

Beste competitie spelers, Hierbij de indeling voor het komende competitie seizoen van 2023. Veel succes samen met je team, veel plezier en geniet ervan. HGC NGF comp 2023