Nieuws

De Heemskerkse kleurde zondag roze…

16 augustus 2022

Battle of the Sexes 2022. Gesponsord door Marquette Landgoed

Zondag 14 augustus kleurde De Heemskerkse wederom compleet roze. De dames wonnen met 2 winstpunten voorsprong van de heren. Ook dit jaar werd het weer een groot evenement op onze club, waar de dames het tegen de heren opnamen. Toen de uitslag bekend was, mocht Ladies Captain Annemieke Sauer de beker met de grote oren omhoog houden.

Eerder in de week stuurden zowel Annemieke als Charles (Gents captain) training en kleding tips aan hun deelnemers. Het verzoek van Annemieke om zoveel mogelijk roze outfits, werd opgevolgd. De heren waren dit keer niet in blauw, maar hebben goed geluisterd naar hun captain om in Tiger Woods kleuren op de baan te verschijnen. Het werd daardoor een heel feestelijk geheel.

De WeCo bleef niet achter met informatie en stuurde op zaterdag een mail aan alle deelnemers met het hitte protocol. Uiteindelijk werd, vanwege de hitte, het deelnemersaantal van 100 niet gehaald. Er startten zondag 78 deelnemers met veel water in hun tas, nat gemaakte handdoeken, hoedjes en petjes, en paraplu’s die dienden als een parasol voor schaduw.

Uiteindelijk werd de traditionele foto gemaakt van de winnaars (of liever gezegd, winnaressen) bij het terras beneden.

Na de prijsuitreiking voor de beste dame en heer (grootste verschil in matchplay uitslag) en de neary’s bleef het nog lang gezellig op het terras.

Erik Kuiper en zijn horeca team hebben er mede voor gezorgd, dat het een geweldige dag werd. Ook veel dank aan sponsor Marquette Landgoed, die prachtige prijzen voor de winnaars had en Tom Groen, die voor de Aloe Vera planten heeft gezorgd.

Uitslag speciale verrichtingen:

Beste dame: Jetty de Wit

Beste heer: Wim Leuven

Neary hole 5: Barry Gahwen – Neary hole 8: Nicky Schaap

Neary hole 13: Jetty de Wit – Neary hole 16: Alphons Beentjes

Klik hier voor alle foto’s, gemaakt door John de Graaf.

 

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Zaterdag 21 januari Nieuwjaarsreceptie!

17 januari 2023

Reminder! Dit weekend, zaterdag 21 januari van 15.00 – 17.00 uur, is onze Nieuwjaarsreceptie. Oke, het is wat aan de late kant, maar daarom niet minder gezellig! Komt allen, dan maken we er een leuke middag van. Tot dan!

Nieuws

Extra Certificaathouders vergadering

12 januari 2023

Het bestuur van de stichting Exploitatie Golfbaan IJmond-Noord nodigt de certificaathouders uit deel te nemen aan deze certificaathouders vergadering. Convocatie Certificaathouders vergadering op woensdag 25 januari 2023 in het clubhuis van de Heemskerkse Golfclub                                    Communicatieweg 18 te Heemskerk.                                                 Aanvang 19.30 uur. AGENDA certificaathouders vergadering:       1. Opening         2. Goedkeuring verslag […]

Nieuws

Verslag bridge avond van vrijdag 6 januari

10 januari 2023

Allereerst een groet aan ons commissielid Ineke Wolring, die wegens ziekte niet aanwezig kon zijn. Na een nieuwjaarswens van de wedstrijdleider kon de competitie starten. Deze avond speelden wij met 32 paren, die er in het nieuwe jaar fanatiek voor gingen. De prijzen waren weer zorgvuldig uitgekozen door de dames en namen vast een voorschot […]