Nieuws

De Heemskerkse kleurde zondag roze…

16 augustus 2022

Battle of the Sexes 2022. Gesponsord door Marquette Landgoed

Zondag 14 augustus kleurde De Heemskerkse wederom compleet roze. De dames wonnen met 2 winstpunten voorsprong van de heren. Ook dit jaar werd het weer een groot evenement op onze club, waar de dames het tegen de heren opnamen. Toen de uitslag bekend was, mocht Ladies Captain Annemieke Sauer de beker met de grote oren omhoog houden.

Eerder in de week stuurden zowel Annemieke als Charles (Gents captain) training en kleding tips aan hun deelnemers. Het verzoek van Annemieke om zoveel mogelijk roze outfits, werd opgevolgd. De heren waren dit keer niet in blauw, maar hebben goed geluisterd naar hun captain om in Tiger Woods kleuren op de baan te verschijnen. Het werd daardoor een heel feestelijk geheel.

De WeCo bleef niet achter met informatie en stuurde op zaterdag een mail aan alle deelnemers met het hitte protocol. Uiteindelijk werd, vanwege de hitte, het deelnemersaantal van 100 niet gehaald. Er startten zondag 78 deelnemers met veel water in hun tas, nat gemaakte handdoeken, hoedjes en petjes, en paraplu’s die dienden als een parasol voor schaduw.

Uiteindelijk werd de traditionele foto gemaakt van de winnaars (of liever gezegd, winnaressen) bij het terras beneden.

Na de prijsuitreiking voor de beste dame en heer (grootste verschil in matchplay uitslag) en de neary’s bleef het nog lang gezellig op het terras.

Erik Kuiper en zijn horeca team hebben er mede voor gezorgd, dat het een geweldige dag werd. Ook veel dank aan sponsor Marquette Landgoed, die prachtige prijzen voor de winnaars had en Tom Groen, die voor de Aloe Vera planten heeft gezorgd.

Uitslag speciale verrichtingen:

Beste dame: Jetty de Wit

Beste heer: Wim Leuven

Neary hole 5: Barry Gahwen – Neary hole 8: Nicky Schaap

Neary hole 13: Jetty de Wit – Neary hole 16: Alphons Beentjes

Klik hier voor alle foto’s, gemaakt door John de Graaf.

 

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Verslag Rabbitwedstrijd Par 3 inloop Golftravel 5-6-2023

6 juni 2023

Wat willen we nu nog meer? Een heerlijk zonnetje, een verkoelend windje en een prachtige baan. En niet te vergeten  (uiteindelijk) 36 enthousiaste golfers die met veel plezier hun ronde hebben gelopen. Helaas kregen we een aantal afmeldingen, waaronder één omdat de trein niet reed en men in een oord ver van hier was gestrand….. […]

Nieuws

Slagerij John de Roode zorgde voor een heerlijke Pinksterdag!

30 mei 2023

Op Tweede Pinksterdag is de 3de maandbeker wedstrijd gespeeld, die (inmiddels traditioneel) gesponsord werd door Slagerij John de Roode uit Heemskerk. Ook dit jaar hebben John en Sjaninka weer voor prachtige èn heerlijke prijzen gezorgd. Aan de wedstrijd deden 65 enthousiaste leden mee. Zij hebben kunnen genieten van het mooie weer, onze prachtige baan en […]

Nieuws

Vierde par 3 inloopwedstrijd voor de overall-prijs van Fairway Golf-Travel van 22 mei

Onder een stralende zon gingen 39 deelnemers de strijd met elkaar aan. Men had er zin, vooraf meedelend dat de “neary” dit keer al in de pocket zat. Mocht dat n iet lukken, dan moest er toch wel een birdy geslagen kunnen worden. Echter, of dat nu lag aan de hazen en eenden  op  de […]