Nieuws

De Heemskerkse kleurt oranje tijdens Koningsdag

28 april 2023

27 april 2023: Koningsdag Vlaggenwedstrijd

Gesponsord door Sportwereld Heiloo

Voor deze wedstrijd hadden 82 leden zich ingeschreven. Een mooi resultaat, maar bij 76 inschrijvingen was de limiet bereikt. En toch konden er, wegens enkele afzeggingen, nog een aantal reserves indelen voor deze traditionele Koningsdag Vlaggenwedstrijd op onze club.

De weersvoorspellingen waren niet al te gunstig, het zou een zeer koude, beetje sombere dag worden. Maar, zoals vaker op Koninginnedag en Koningsdag, waren de weergoden ons gunstig gezind en werd het heerlijk weer met veel zon. Na 9 holes werd er geproost op de koning met een oranje bittertje bij ons Holland House (versierd door Weco-lid Roel van Daalen).

 

Iedereen werd door dit drankje wat soepeler en de 2e 9 holes verliepen daardoor veel beter. Bij deze wedstrijd is het de bedoeling dat je, je vlag zolang mogelijk bij je houdt. Als je geen slagen meer had, moest je je vlag plaatsen. De eerste vlag kwamen we tegen op hole 15. Er waren twee deelnemers die hun vlag het clubhuis in wisten te brengen en nog slagen over hadden.

DE UITSLAG
1e Peter Dieben – hcp 29.3 – 3 slagen over
2e Bart Willem Hofman – hcp 17.2 – 2 slagen over
3e Kees Balm – hcp 17.0 – hole 18
4e Guido Zentveldt – hcp 18.6 – green hole 18
5e Alex Been – hcp 3.4 – green hole 18

Neary hole 8 Rene ten Berge*
Tweary hole 4 Tom Groen

 

 

 

 

 

 

 

 

Winnaar Peter Dieben

 

 

 

 

 

 

Kees Balm, Alex Been, Bart Hofman, Guido Zentveldt, Peter Dieben

 

 

 

 

 

 

*Rene ten Berge was niet aanwezig bij de prijsuitreiking om zijn prijs in ontvangst te nemen. Ab van Schooten kon aan Nicoline melden, dat Tom Groen op ongeveer 5 cm van Rene lag. Maar kon zijn neary niet plaatsen. Dus, als je wilt meedoen aan de speciale verrichtingen, zorg er dan voor dat je bij de prijsuitreiking aanwezig bent.

 

Het bleef nog lang gezellig druk in het clubhuis. En net zoals veel voorgaande jaren, kunnen we weer zeggen, dat het een zeer geslaagde Koningsdag Vlaggenwedstrijd was.

John de Graaf heeft weer veel foto’s gemaakt van deze Koningsdag Vlaggenwedstrijd. Klik op onderstaande link voor alle foto’s.

https://drive.google.com/drive/folders/1UFxlLKvsqldPR89xL76B8LPvM2RU_XPa

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Verslag Rabbitwedstrijd Par 3 inloop Golftravel 5-6-2023

6 juni 2023

Wat willen we nu nog meer? Een heerlijk zonnetje, een verkoelend windje en een prachtige baan. En niet te vergeten  (uiteindelijk) 36 enthousiaste golfers die met veel plezier hun ronde hebben gelopen. Helaas kregen we een aantal afmeldingen, waaronder één omdat de trein niet reed en men in een oord ver van hier was gestrand….. […]

Nieuws

Slagerij John de Roode zorgde voor een heerlijke Pinksterdag!

30 mei 2023

Op Tweede Pinksterdag is de 3de maandbeker wedstrijd gespeeld, die (inmiddels traditioneel) gesponsord werd door Slagerij John de Roode uit Heemskerk. Ook dit jaar hebben John en Sjaninka weer voor prachtige èn heerlijke prijzen gezorgd. Aan de wedstrijd deden 65 enthousiaste leden mee. Zij hebben kunnen genieten van het mooie weer, onze prachtige baan en […]

Nieuws

Vierde par 3 inloopwedstrijd voor de overall-prijs van Fairway Golf-Travel van 22 mei

Onder een stralende zon gingen 39 deelnemers de strijd met elkaar aan. Men had er zin, vooraf meedelend dat de “neary” dit keer al in de pocket zat. Mocht dat n iet lukken, dan moest er toch wel een birdy geslagen kunnen worden. Echter, of dat nu lag aan de hazen en eenden  op  de […]