Nieuws

De Heemskerkse kleurt oranje tijdens Koningsdag

28 april 2023

27 april 2023: Koningsdag Vlaggenwedstrijd

Gesponsord door Sportwereld Heiloo

Voor deze wedstrijd hadden 82 leden zich ingeschreven. Een mooi resultaat, maar bij 76 inschrijvingen was de limiet bereikt. En toch konden er, wegens enkele afzeggingen, nog een aantal reserves indelen voor deze traditionele Koningsdag Vlaggenwedstrijd op onze club.

De weersvoorspellingen waren niet al te gunstig, het zou een zeer koude, beetje sombere dag worden. Maar, zoals vaker op Koninginnedag en Koningsdag, waren de weergoden ons gunstig gezind en werd het heerlijk weer met veel zon. Na 9 holes werd er geproost op de koning met een oranje bittertje bij ons Holland House (versierd door Weco-lid Roel van Daalen).

 

Iedereen werd door dit drankje wat soepeler en de 2e 9 holes verliepen daardoor veel beter. Bij deze wedstrijd is het de bedoeling dat je, je vlag zolang mogelijk bij je houdt. Als je geen slagen meer had, moest je je vlag plaatsen. De eerste vlag kwamen we tegen op hole 15. Er waren twee deelnemers die hun vlag het clubhuis in wisten te brengen en nog slagen over hadden.

DE UITSLAG
1e Peter Dieben – hcp 29.3 – 3 slagen over
2e Bart Willem Hofman – hcp 17.2 – 2 slagen over
3e Kees Balm – hcp 17.0 – hole 18
4e Guido Zentveldt – hcp 18.6 – green hole 18
5e Alex Been – hcp 3.4 – green hole 18

Neary hole 8 Rene ten Berge*
Tweary hole 4 Tom Groen

 

 

 

 

 

 

 

 

Winnaar Peter Dieben

 

 

 

 

 

 

Kees Balm, Alex Been, Bart Hofman, Guido Zentveldt, Peter Dieben

 

 

 

 

 

 

*Rene ten Berge was niet aanwezig bij de prijsuitreiking om zijn prijs in ontvangst te nemen. Ab van Schooten kon aan Nicoline melden, dat Tom Groen op ongeveer 5 cm van Rene lag. Maar kon zijn neary niet plaatsen. Dus, als je wilt meedoen aan de speciale verrichtingen, zorg er dan voor dat je bij de prijsuitreiking aanwezig bent.

 

Het bleef nog lang gezellig druk in het clubhuis. En net zoals veel voorgaande jaren, kunnen we weer zeggen, dat het een zeer geslaagde Koningsdag Vlaggenwedstrijd was.

John de Graaf heeft weer veel foto’s gemaakt van deze Koningsdag Vlaggenwedstrijd. Klik op onderstaande link voor alle foto’s.

https://drive.google.com/drive/folders/1UFxlLKvsqldPR89xL76B8LPvM2RU_XPa

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Schone schoenen, schone trolleys.

13 juni 2024

In de week van 17-6 gaan de zeer gewaardeerde klussers van deze club weer iets moois realiseren. Bij de locker ruimte gaan zij een grote nieuwe afspuitplaats maken, waar iedereen zijn schoenen en trolleys schoon kan spuiten. De huidige afspuitplaats bij de lockerruimte verdwijnt. Houd hier wel rekening mee. Om u een idee te geven, […]

Nieuws

29 juni Open Dag Heemskerkse Golfclub

12 juni 2024

Zaterdag 29 juni, van 10 tot 12 uur organiseren we als Heemskerkse Golfclub weer een open dag. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met deze populaire sport én deze gezellige golfclub. We maken er een leuke ochtend van! Uiteraard leren we je de beginselen van de golfsport (golfclubs en golfleraren […]

Nieuws

Tweede rabbitwedstrijd seizoen 2024 van de par 3 Weidelus

5 juni 2024

Onder begeleiding van 6 rabbits , op deze avond waren dat: Jan Kallenbach, Theo Koot, Frans Wortel, Marjolein van Geene, Bart van Etten en Mieke Cordez, sloegen 28 deelnemers vanaf de oranje T-box de grote baan af. Namens de Par3 commissie, dank aan deze rabbits! Wilt u ook een keer rabbit zijn geef u op […]