Nieuws

De Heemskerkse kleurt oranje tijdens Koningsdag

28 april 2023

27 april 2023: Koningsdag Vlaggenwedstrijd

Gesponsord door Sportwereld Heiloo

Voor deze wedstrijd hadden 82 leden zich ingeschreven. Een mooi resultaat, maar bij 76 inschrijvingen was de limiet bereikt. En toch konden er, wegens enkele afzeggingen, nog een aantal reserves indelen voor deze traditionele Koningsdag Vlaggenwedstrijd op onze club.

De weersvoorspellingen waren niet al te gunstig, het zou een zeer koude, beetje sombere dag worden. Maar, zoals vaker op Koninginnedag en Koningsdag, waren de weergoden ons gunstig gezind en werd het heerlijk weer met veel zon. Na 9 holes werd er geproost op de koning met een oranje bittertje bij ons Holland House (versierd door Weco-lid Roel van Daalen).

 

Iedereen werd door dit drankje wat soepeler en de 2e 9 holes verliepen daardoor veel beter. Bij deze wedstrijd is het de bedoeling dat je, je vlag zolang mogelijk bij je houdt. Als je geen slagen meer had, moest je je vlag plaatsen. De eerste vlag kwamen we tegen op hole 15. Er waren twee deelnemers die hun vlag het clubhuis in wisten te brengen en nog slagen over hadden.

DE UITSLAG
1e Peter Dieben – hcp 29.3 – 3 slagen over
2e Bart Willem Hofman – hcp 17.2 – 2 slagen over
3e Kees Balm – hcp 17.0 – hole 18
4e Guido Zentveldt – hcp 18.6 – green hole 18
5e Alex Been – hcp 3.4 – green hole 18

Neary hole 8 Rene ten Berge*
Tweary hole 4 Tom Groen

 

 

 

 

 

 

 

 

Winnaar Peter Dieben

 

 

 

 

 

 

Kees Balm, Alex Been, Bart Hofman, Guido Zentveldt, Peter Dieben

 

 

 

 

 

 

*Rene ten Berge was niet aanwezig bij de prijsuitreiking om zijn prijs in ontvangst te nemen. Ab van Schooten kon aan Nicoline melden, dat Tom Groen op ongeveer 5 cm van Rene lag. Maar kon zijn neary niet plaatsen. Dus, als je wilt meedoen aan de speciale verrichtingen, zorg er dan voor dat je bij de prijsuitreiking aanwezig bent.

 

Het bleef nog lang gezellig druk in het clubhuis. En net zoals veel voorgaande jaren, kunnen we weer zeggen, dat het een zeer geslaagde Koningsdag Vlaggenwedstrijd was.

John de Graaf heeft weer veel foto’s gemaakt van deze Koningsdag Vlaggenwedstrijd. Klik op onderstaande link voor alle foto’s.

https://drive.google.com/drive/folders/1UFxlLKvsqldPR89xL76B8LPvM2RU_XPa

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Golfless is more!!

29 februari 2024

Ook in 2024 staat uw pro-team van de Heemskerkse Golfschool weer 7 dagen per week voor u klaar. Naast de reguliere privé lessen van 1 t/m 4 personen hebben wij uiteraard een uitgebreid aanbod zodat als lid van de club meerdere opties heeft om uw spel via uw PGA Holland Golfprofessionals te verbeteren. Inlooplessen Uiteraard […]

Nieuws

Regelsessies voor leden

Wanneer Zaterdag 16 maart 10.30-12.30 voor competitiespelers met nadruk op Matchplay 13.30-15.30 voor alle leden met nadruk op Strokeplay/Stableford Waar Presentatieruimte (oude shop) Meedoen? Aanmelden via Egolf4U op (“wedstrijd”) evenement op 16 maart.

Nieuws

Zaterdag 30 maart Open Dag Heemskerkse Golfclub

27 februari 2024

Op zaterdag 30 maart, van 10 tot 12 uur organiseren we op de Heemskerkse Golfclub weer een open dag. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met de golfsport en onze gezellige golfclub. Uiteraard leren we iedereen de beginselen van de golfsport (golfclubs en golfleraar staan klaar) en vertellen we van […]