Nieuws

Laatste BC wedstrijd voor de IJmondiaan bokaal van 2022

13 oktober 2022

Terugkijkend over het afgelopen Businessclub-seizoen is er een aantal wijzigingen doorgevoerd. Van de zeven te spelen wedstrijden tellen nu de beste 5 scores mee voor de IJmond Bokaal.  Er is keuze uit een lunch  of  zelf een lunchpakket samenstellen.  De lunch is een gezellige netwerk toevoeging aan deze dag. Iets dat zeker blijft in het programma. Het budget voor het diner is verhoogd. Dit om meer ruimte te geven om een mooi product neer te zetten.

Binnen de leden van de golfclub en de Businessclubleden was er ongenoegen over de kwaliteit van de horeca van Mr. T Bistrobar. Uiteindelijk heeft dat geleid tot het einde van de overeenkomst met Mr.T Bistrobar. Dit gebeurde vlak voor de laatste Businessclub wedstrijd.

Onze managers Cees Grijzenhout en Joost Bollen hebben dit uitstekend opgelost door hun inzet en om het cateringbedrijf Sjeff  (van Rick Lauffer, oud Businessclub-lid) in te schakelen voor de lunch en het diner. Met Cees en Joost in de bediening is een en ander vlekkeloos verlopen. Er waren veel complimenten voor deze heren, die hard hebben gewerkt.
Deze laatste dag deden ook twee bekende gasten mee. De “oud” organisatoren Rob en Willy Tolhuijsen. Zij werden met luid applaus hartelijk welkom geheten.

De wedstrijd van 7 oktober:

Het was de laatste reguliere wedstrijd voor de IJmond Bokaal. Helaas kon de eerste wedstrijd in april niet doorgaan. Ook is besloten om de inhaalwedstrijd, die gepland staat voor november, niet mee te laten tellen voor de Bokaal. Op de wedstrijd in november komen we nog terug en zijn aan het kijken hoe we hier invulling aan kunnen geven.

In het totaal hebben we zes wedstrijden kunnen spelen, waarvan er vijf tellen voor de bokaalscore. Heb je zes wedstrijden gespeeld dan valt de slechtste score af.

Het was een spannende wedstrijd vandaag, De eerste keer dat de scores echt verbetert konden worden.

De uitslag van de wedstrijd van vandaag is als volgt:

Neary’s:  Hole 5; Jan Putter, Hole 8; Rob de Visser, Hole 13;  Bruining Schilder, Hole 16; Peter Slegtenhorst.

De derde prijs; Full of Life met Robert Walpot en Eric v Bree met 39 punten

De tweede prijs: Mammoet Nederland BV met Freek Poldervaart en Peter Slegtenhorst met 39 punten, maar met een betere gemiddelde handicap

.

De eerste prijs ging naar: Lewin Advocatenkantoor met Hanneke Lewin en Patrick Rood met 40 punten.

De uitslag voor de IJmondiaan bokaal:

Gezien het puntenaantal waren er nog drie bedrijven die in de strijd waren voor de bokaal.
Aannemersbedrijf J M Putter,  Van Eijck van Heslinga Advocatuur en  Mammoet Nederland BV.
De score van Van Eijck van Heslinga Advocatuur was onvoldoende om nog in aanmerking te komen voor de bokaal.

Putter en Mammoet eindigden met een gelijke totaalscore over de 5 beste wedstrijden van 32 wedstrijdpunten. Er moest een winnaar bepaald worden! Beide partijen hebben alle 6 wedstrijden gespeeld. Putter had over deze 6 wedstrijden 36 punten en Mammoet 33, Waardoor Putter met de beste score over alle wedstrijden en winnaar is geworden van de IJmondiaan bokaal.

        

Hartelijk gefeliciteerd met dit resultaat.

In zijn winnaarsspeech werd het team van de wedstrijdleiding bedankt voor hun inzet. Maar ook de inzet van Cees , Joost en Sjeff werd geroemd.  Hij was zeer tevreden over het verloop van de dag en hoopt dat we binnenkort weer een goede horeca hebben.

De foto’s zijn deze keer verzorgd door Simon Zonneveld ………….

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Verslag bridgeavond van vrijdag 2 december

9 december 2022

Als vanouds bracht de maandelijkse bridgeavond weer veel spanning, vooral omdat dit keer promotie en degradatie op het spel stond. Onder leiding van de wedstrijdleider Ben was alles prima onder controle. Er werden goede resultaten behaald en teleurstellingen menshaftig ondergaan. Uiteindelijk werd het aan het einde van de avond duidelijk hoe vreugde en verdriet waren […]

Nieuws

Sinterklaas damesochtend

6 december 2022

Op deze speciale Sinterklaas editie van de damesochtend ging ik heerlijk op mijn fiets naar de golfbaan, ik had er veel zin in. Het was prachtig weer, eerst nog een beetje mist en later een heerlijk zonnetje. Wij speelden met drie clubs en een putter; ik had geen hoge verwachtingen, maar  speelde direct niet slecht. Het […]

Nieuws

Par 3 soepwedstrijd november

18 november 2022

En wederom was het heerlijk weer, het zonnetje scheen uitbundig en alle deelnemers hadden er zin in.  In totaal hebben er 42 golfers mee gedaan aan de soepwedstrijd. Iedereen was keurig op tijd en vooraf is er gezellig koffie of thee gedronken met wat lekkers. Dit lekkers was een heerlijke peren slof van bakker Siets […]