Nieuws

De laatste Business club wedstrijd van 2022

11 november 2022

Inmiddels hebben we echt de laatste Business club wedstrijd achter de rug. Dit was de inhaalwedstrijd van de afgelaste wedstrijd in april.

Omdat alle reguliere wedstrijden gespeeld zijn en Aannemersbedrijf Putter de winnaar is geworden,  hebben we deze keer voor een andere opzet gekozen. We speelden een super gezellige funwedstrijd gebaseerd op Texas Scramble 9 Holes met duo’s.

In de baan was een blinde wijnproeverij waar je geblindeerd moest bepalen welke de witte, rode, rosé of alcoholvrije wijn was. Ik denk dat bijna iedereen dit wel goed gehad heeft.  Deze test werd verzorgd door https://wine2b.nl/ Ook in het clubhuis stonden diverse wijnen, die geproefd en besteld konden worden.

Om de inwendige mens niet te vergeten was er heerlijke soep, die door twee bekende dames uit het verleden van de 19de,  Hanna en Tjarda werd geserveerd. De soep werd gesponseerd door https://sjeff.nl/

 

Na de wedstrijd  was er weer een gezellige borrel, een heerlijk buffet en de prijsuitreiking.

De neary’s waren voor Hole 5: Jeroen Gosselink – Hole 8: Peter Zuurbier –  Hole 13: Wouter Nieuwland – Hole 3: Matthijs Staleman.

pastedGraphic_1.png

 

De netto scores van de Texas Scramble uitslagen lagen dicht bij elkaar, tussen de 40 en 34 slagen. Er waren 4 teams met 34 slagen. Zoals met de normale BC wedstijden wint het team met de laagste handicap.
en eervolle vermelding voor het team van Techresources met 34 punten en een handicap van 8,73.

 

De derde prijs ging naar het team van Adnamics met Arjen Mul en John de Groot met handicap 5,87.

 

De tweede prijs was voor Oomen & Sweep Advocaten met Marten Folkeringa en Harry Oomen, handicap 5,73.

 

De eerste prijs was voor Dutch Assest met Ivo Beernink en Wouter Nieuwland, met handicap 3,01

 

Dit was de laatste wedstrijd van dit jaar. We hebben genoten van de wedstijden, de sportiviteit en gezelligheid. Dit alles was niet mogelijk geweest zonder de inzet van het complete team:
Simon en Marijke Zonneveld, Rob en Carinda de Visser, Joost Bollen, Cees Grijzenhout en niet te vergeten de man van de foto’s en hapjes in de baan John de Graaf.

Wilt u alle foto’s, die door John de graaf gemaakt zijn zien, klik dank op onderstaande link. https://drive.google.com/drive/folders/1IKWJvkVpxzJT6rXVmxHY-ANw_3Kd3JxC?usp=sharing

Wij zijn volgend jaar weer van de partij om deze dagen tot een succes te maken. Wij gaan er vanuit, dat iedereen dan ook weer van de partij is, om te genieten van deze sportieve en gezellige dagen. 

Wij gaan de afgelopen periode evalueren en mocht u adviezen of opmerkingen hebben, dan ontvang ik deze graag op mijn mailadres rob.devisser@icloud.com. Zie jullie graag weer op de eerst Business club wedstrijd op woensdag 5 April 2023.

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Bridge avond 1 december

6 december 2023

Beste bridgers, Ondanks de vele afzeggingen en zelfs een no show, was het op 1 december weer een gezellig samenzijn. Buiten vroor het, maar binnen ontdooide iedereen! Het was extra spannend, omdat deze avond de promotie/degradatie op het spel stond.   Het was fijn om te zien dat meer deelnemers vooraf kwamen eten. Het aanbod […]

Nieuws

Invoering Winterregels en Aanpassing Plaatselijke Regels

23 november 2023

M.i.v. woensdag 1 november 2023 worden zgn. Tijdelijke Winterregels Regels “Plaatsen” en “Bal Schoonmaken” van kracht. Wat houdt dat in: Plaatsen Een bal die op een kort gemaaid gedeelte door de baan ligt, mag zonder straf worden geplaatst binnen 15 cm van de plaats waar hij oorspronkelijk lag, maar niet dichter bij de hole. De […]

Nieuws

Heemskerkse klaverjas drive

21 november 2023

Vandaag deelnemer geweest van de eerste Klaverjas Drive op de maandag. Initiatiefnemer Ralph heeft er voor gezorgd dat wij op de golfloze maandag wat om handen kregen. Vanwege de lage opkomst was het voor een ieder waarschijnlijk natte voeten vrees. Mogelijk met de vraag of het wel gezellig zou zijn. Maar gelukkig waren er doorzetters […]