Nieuws

De laatste Business club wedstrijd van 2022

11 november 2022

Inmiddels hebben we echt de laatste Business club wedstrijd achter de rug. Dit was de inhaalwedstrijd van de afgelaste wedstrijd in april.

Omdat alle reguliere wedstrijden gespeeld zijn en Aannemersbedrijf Putter de winnaar is geworden,  hebben we deze keer voor een andere opzet gekozen. We speelden een super gezellige funwedstrijd gebaseerd op Texas Scramble 9 Holes met duo’s.

In de baan was een blinde wijnproeverij waar je geblindeerd moest bepalen welke de witte, rode, rosé of alcoholvrije wijn was. Ik denk dat bijna iedereen dit wel goed gehad heeft.  Deze test werd verzorgd door https://wine2b.nl/ Ook in het clubhuis stonden diverse wijnen, die geproefd en besteld konden worden.

Om de inwendige mens niet te vergeten was er heerlijke soep, die door twee bekende dames uit het verleden van de 19de,  Hanna en Tjarda werd geserveerd. De soep werd gesponseerd door https://sjeff.nl/

 

Na de wedstrijd  was er weer een gezellige borrel, een heerlijk buffet en de prijsuitreiking.

De neary’s waren voor Hole 5: Jeroen Gosselink – Hole 8: Peter Zuurbier –  Hole 13: Wouter Nieuwland – Hole 3: Matthijs Staleman.

pastedGraphic_1.png

 

De netto scores van de Texas Scramble uitslagen lagen dicht bij elkaar, tussen de 40 en 34 slagen. Er waren 4 teams met 34 slagen. Zoals met de normale BC wedstijden wint het team met de laagste handicap.
en eervolle vermelding voor het team van Techresources met 34 punten en een handicap van 8,73.

 

De derde prijs ging naar het team van Adnamics met Arjen Mul en John de Groot met handicap 5,87.

 

De tweede prijs was voor Oomen & Sweep Advocaten met Marten Folkeringa en Harry Oomen, handicap 5,73.

 

De eerste prijs was voor Dutch Assest met Ivo Beernink en Wouter Nieuwland, met handicap 3,01

 

Dit was de laatste wedstrijd van dit jaar. We hebben genoten van de wedstijden, de sportiviteit en gezelligheid. Dit alles was niet mogelijk geweest zonder de inzet van het complete team:
Simon en Marijke Zonneveld, Rob en Carinda de Visser, Joost Bollen, Cees Grijzenhout en niet te vergeten de man van de foto’s en hapjes in de baan John de Graaf.

Wilt u alle foto’s, die door John de graaf gemaakt zijn zien, klik dank op onderstaande link. https://drive.google.com/drive/folders/1IKWJvkVpxzJT6rXVmxHY-ANw_3Kd3JxC?usp=sharing

Wij zijn volgend jaar weer van de partij om deze dagen tot een succes te maken. Wij gaan er vanuit, dat iedereen dan ook weer van de partij is, om te genieten van deze sportieve en gezellige dagen. 

Wij gaan de afgelopen periode evalueren en mocht u adviezen of opmerkingen hebben, dan ontvang ik deze graag op mijn mailadres rob.devisser@icloud.com. Zie jullie graag weer op de eerst Business club wedstrijd op woensdag 5 April 2023.

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Foursome during the Season 2024

24 april 2024

Dit jaar is het weer zover! De WeCo heeft de Foursome during the Season competitie op de agenda gezet. Deze matchplay competitie is voor heren, dames en mix koppels, die lid zijn van de 18 holes baan. Gedurende het seizoen, vanaf 6 mei t/m 22 september, worden deze wedstrijden gespeeld. Er wordt bij voldoende inschrijving […]

Nieuws

Op 9 mei gaat de donderdagavond competitie 2024 van start!!

17 april 2024

Op 9 mei gaat de donderdagavond competitie 2024 van start!! De commissie wil er een gezellige en sportieve avond van maken waar iedereen zich thuis voelt en lekker na een rondje golf gezellig wat blijft eten en/of drinken. We zetten hieronder de uitgangspunten voor de donderdagavond competitie, oftewel de Dozac, voor u nog eens op […]

Nieuws

Dinsdag zomeravondcompetitie (DIZAC) weer van start

DINSDAG ZOMERAVONDCOMPETITIE 2024 Op 7 mei start de dinsdag zomeravond competitie 2024,  de DIZAC. Inschrijven is mogelijk vanaf 16 april en is voor leden van de 18 holes-baan Heemskerkse Golfclub. De commissie wil er ook dit jaar weer een gezellige en sportieve avond en competitie van maken samen met jullie als deelnemers natuurlijk.  Na je […]