Nieuws

De laatste Business club wedstrijd van 2022

11 november 2022

Inmiddels hebben we echt de laatste Business club wedstrijd achter de rug. Dit was de inhaalwedstrijd van de afgelaste wedstrijd in april.

Omdat alle reguliere wedstrijden gespeeld zijn en Aannemersbedrijf Putter de winnaar is geworden,  hebben we deze keer voor een andere opzet gekozen. We speelden een super gezellige funwedstrijd gebaseerd op Texas Scramble 9 Holes met duo’s.

In de baan was een blinde wijnproeverij waar je geblindeerd moest bepalen welke de witte, rode, rosé of alcoholvrije wijn was. Ik denk dat bijna iedereen dit wel goed gehad heeft.  Deze test werd verzorgd door https://wine2b.nl/ Ook in het clubhuis stonden diverse wijnen, die geproefd en besteld konden worden.

Om de inwendige mens niet te vergeten was er heerlijke soep, die door twee bekende dames uit het verleden van de 19de,  Hanna en Tjarda werd geserveerd. De soep werd gesponseerd door https://sjeff.nl/

 

Na de wedstrijd  was er weer een gezellige borrel, een heerlijk buffet en de prijsuitreiking.

De neary’s waren voor Hole 5: Jeroen Gosselink – Hole 8: Peter Zuurbier –  Hole 13: Wouter Nieuwland – Hole 3: Matthijs Staleman.

pastedGraphic_1.png

 

De netto scores van de Texas Scramble uitslagen lagen dicht bij elkaar, tussen de 40 en 34 slagen. Er waren 4 teams met 34 slagen. Zoals met de normale BC wedstijden wint het team met de laagste handicap.
en eervolle vermelding voor het team van Techresources met 34 punten en een handicap van 8,73.

 

De derde prijs ging naar het team van Adnamics met Arjen Mul en John de Groot met handicap 5,87.

 

De tweede prijs was voor Oomen & Sweep Advocaten met Marten Folkeringa en Harry Oomen, handicap 5,73.

 

De eerste prijs was voor Dutch Assest met Ivo Beernink en Wouter Nieuwland, met handicap 3,01

 

Dit was de laatste wedstrijd van dit jaar. We hebben genoten van de wedstijden, de sportiviteit en gezelligheid. Dit alles was niet mogelijk geweest zonder de inzet van het complete team:
Simon en Marijke Zonneveld, Rob en Carinda de Visser, Joost Bollen, Cees Grijzenhout en niet te vergeten de man van de foto’s en hapjes in de baan John de Graaf.

Wilt u alle foto’s, die door John de graaf gemaakt zijn zien, klik dank op onderstaande link. https://drive.google.com/drive/folders/1IKWJvkVpxzJT6rXVmxHY-ANw_3Kd3JxC?usp=sharing

Wij zijn volgend jaar weer van de partij om deze dagen tot een succes te maken. Wij gaan er vanuit, dat iedereen dan ook weer van de partij is, om te genieten van deze sportieve en gezellige dagen. 

Wij gaan de afgelopen periode evalueren en mocht u adviezen of opmerkingen hebben, dan ontvang ik deze graag op mijn mailadres rob.devisser@icloud.com. Zie jullie graag weer op de eerst Business club wedstrijd op woensdag 5 April 2023.

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Verslag Rabbitwedstrijd Par 3 inloop Golftravel 5-6-2023

6 juni 2023

Wat willen we nu nog meer? Een heerlijk zonnetje, een verkoelend windje en een prachtige baan. En niet te vergeten  (uiteindelijk) 36 enthousiaste golfers die met veel plezier hun ronde hebben gelopen. Helaas kregen we een aantal afmeldingen, waaronder één omdat de trein niet reed en men in een oord ver van hier was gestrand….. […]

Nieuws

Slagerij John de Roode zorgde voor een heerlijke Pinksterdag!

30 mei 2023

Op Tweede Pinksterdag is de 3de maandbeker wedstrijd gespeeld, die (inmiddels traditioneel) gesponsord werd door Slagerij John de Roode uit Heemskerk. Ook dit jaar hebben John en Sjaninka weer voor prachtige èn heerlijke prijzen gezorgd. Aan de wedstrijd deden 65 enthousiaste leden mee. Zij hebben kunnen genieten van het mooie weer, onze prachtige baan en […]

Nieuws

Vierde par 3 inloopwedstrijd voor de overall-prijs van Fairway Golf-Travel van 22 mei

Onder een stralende zon gingen 39 deelnemers de strijd met elkaar aan. Men had er zin, vooraf meedelend dat de “neary” dit keer al in de pocket zat. Mocht dat n iet lukken, dan moest er toch wel een birdy geslagen kunnen worden. Echter, of dat nu lag aan de hazen en eenden  op  de […]