Nieuws

De laatste Business club wedstrijd van 2022

11 november 2022

Inmiddels hebben we echt de laatste Business club wedstrijd achter de rug. Dit was de inhaalwedstrijd van de afgelaste wedstrijd in april.

Omdat alle reguliere wedstrijden gespeeld zijn en Aannemersbedrijf Putter de winnaar is geworden,  hebben we deze keer voor een andere opzet gekozen. We speelden een super gezellige funwedstrijd gebaseerd op Texas Scramble 9 Holes met duo’s.

In de baan was een blinde wijnproeverij waar je geblindeerd moest bepalen welke de witte, rode, rosé of alcoholvrije wijn was. Ik denk dat bijna iedereen dit wel goed gehad heeft.  Deze test werd verzorgd door https://wine2b.nl/ Ook in het clubhuis stonden diverse wijnen, die geproefd en besteld konden worden.

Om de inwendige mens niet te vergeten was er heerlijke soep, die door twee bekende dames uit het verleden van de 19de,  Hanna en Tjarda werd geserveerd. De soep werd gesponseerd door https://sjeff.nl/

 

Na de wedstrijd  was er weer een gezellige borrel, een heerlijk buffet en de prijsuitreiking.

De neary’s waren voor Hole 5: Jeroen Gosselink – Hole 8: Peter Zuurbier –  Hole 13: Wouter Nieuwland – Hole 3: Matthijs Staleman.

pastedGraphic_1.png

 

De netto scores van de Texas Scramble uitslagen lagen dicht bij elkaar, tussen de 40 en 34 slagen. Er waren 4 teams met 34 slagen. Zoals met de normale BC wedstijden wint het team met de laagste handicap.
en eervolle vermelding voor het team van Techresources met 34 punten en een handicap van 8,73.

 

De derde prijs ging naar het team van Adnamics met Arjen Mul en John de Groot met handicap 5,87.

 

De tweede prijs was voor Oomen & Sweep Advocaten met Marten Folkeringa en Harry Oomen, handicap 5,73.

 

De eerste prijs was voor Dutch Assest met Ivo Beernink en Wouter Nieuwland, met handicap 3,01

 

Dit was de laatste wedstrijd van dit jaar. We hebben genoten van de wedstijden, de sportiviteit en gezelligheid. Dit alles was niet mogelijk geweest zonder de inzet van het complete team:
Simon en Marijke Zonneveld, Rob en Carinda de Visser, Joost Bollen, Cees Grijzenhout en niet te vergeten de man van de foto’s en hapjes in de baan John de Graaf.

Wilt u alle foto’s, die door John de graaf gemaakt zijn zien, klik dank op onderstaande link. https://drive.google.com/drive/folders/1IKWJvkVpxzJT6rXVmxHY-ANw_3Kd3JxC?usp=sharing

Wij zijn volgend jaar weer van de partij om deze dagen tot een succes te maken. Wij gaan er vanuit, dat iedereen dan ook weer van de partij is, om te genieten van deze sportieve en gezellige dagen. 

Wij gaan de afgelopen periode evalueren en mocht u adviezen of opmerkingen hebben, dan ontvang ik deze graag op mijn mailadres rob.devisser@icloud.com. Zie jullie graag weer op de eerst Business club wedstrijd op woensdag 5 April 2023.

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Verslag bridgeavond van vrijdag 2 december

9 december 2022

Als vanouds bracht de maandelijkse bridgeavond weer veel spanning, vooral omdat dit keer promotie en degradatie op het spel stond. Onder leiding van de wedstrijdleider Ben was alles prima onder controle. Er werden goede resultaten behaald en teleurstellingen menshaftig ondergaan. Uiteindelijk werd het aan het einde van de avond duidelijk hoe vreugde en verdriet waren […]

Nieuws

Sinterklaas damesochtend

6 december 2022

Op deze speciale Sinterklaas editie van de damesochtend ging ik heerlijk op mijn fiets naar de golfbaan, ik had er veel zin in. Het was prachtig weer, eerst nog een beetje mist en later een heerlijk zonnetje. Wij speelden met drie clubs en een putter; ik had geen hoge verwachtingen, maar  speelde direct niet slecht. Het […]

Nieuws

Par 3 soepwedstrijd november

18 november 2022

En wederom was het heerlijk weer, het zonnetje scheen uitbundig en alle deelnemers hadden er zin in.  In totaal hebben er 42 golfers mee gedaan aan de soepwedstrijd. Iedereen was keurig op tijd en vooraf is er gezellig koffie of thee gedronken met wat lekkers. Dit lekkers was een heerlijke peren slof van bakker Siets […]