Nieuws

De openingswedstrijd werd een geweldige start van het seizoen!

18 maart 2024

 

Zondag 17 maart is het WeCo seizoen geopend met de wedstrijd, gesponsord door Gejoma Schoonmaakartikelen uit Beverwijk.
De weerberichten waren behoorlijk slecht te noemen. Dus de wedstrijdleiding was heel voorzichtig al bezig met een alternatieve datum.
Maar afzeggingen kwamen er niet. En gelukkig maar, want alle Apps over het weer hadden het compleet fout. In plaats van de hele dag veel regen, werd het een heerlijke dag, waarbij alleen de laatste drie flights in een beetje regen hun ronde moesten afsluiten.
De baan lag er prima bij en voor het eerst in maanden konden de spelers weer op hole 12 spelen, weliswaar als een Par 3 maar dat mocht de pret zeker niet drukken.

Gejoma Schoonmaakartikelen had mooie prijzen gekocht bij Spirit of Wine uit Heemskerk. Dus de deelnemers keken reikhalzend uit naar de uitslag.
De neary’s waren als eerste aan bod, die door Annemieke en Jetty uitgereikt werden.

 

Hole 5 werd een prooi voor Bob Gerritse.

Hole 8 was voor Paul Brand. Paul werd helaas ziek en moest zich daardoor afmelden voor de prijsuitreiking. Zijn prijs heeft hij nog tegoed en hopelijk zien we Paul weer snel op de baan.

Voor Hole 13 kon Britt de prachtige rosé uit de Provence in ontvangst nemen.

De neary op Hole 16 werd in de laatste flight geslagen door Annelies Nieuwveld.

 

De uitslag van de stableford wedstrijd was:

Bij de heren:

Olaf Herben, 41 punten
Gerard Baas, 41 punten (MC)
Cees Dubbelaar, 35 punten
Michel Molenaar had 38 punten gescoord, maar was helaas niet aanwezig bij de prijsuitreiking.

Dames:

Willy Tolhuijsen, 40 punten
Evelien Portegies, 36 punten
Annelies Bouma, 34 punten (MC)

Op de foto: de winnaars en de heren van Gejoma

Na afloop konden de deelnemers van de openingswedstrijd gebruik maken van het Diner voor 2, dat voor de maand maart van maandag t/m vrijdag georganiseerd wordt door Sjeff. Er werd enthousiast gebruik van gemaakt. Het 3 gangen keuzemenu werd op mooie borden opgediend en smaakte uitstekend. Het bleef nog lang gezellig in het clubhuis!
Het was een geweldige afsluiting van deze dag, die veel belooft voor de rest van het seizoen.

 

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Foursome during the Season 2024

24 april 2024

Dit jaar is het weer zover! De WeCo heeft de Foursome during the Season competitie op de agenda gezet. Deze matchplay competitie is voor heren, dames en mix koppels, die lid zijn van de 18 holes baan. Gedurende het seizoen, vanaf 6 mei t/m 22 september, worden deze wedstrijden gespeeld. Er wordt bij voldoende inschrijving […]

Nieuws

Op 9 mei gaat de donderdagavond competitie 2024 van start!!

17 april 2024

Op 9 mei gaat de donderdagavond competitie 2024 van start!! De commissie wil er een gezellige en sportieve avond van maken waar iedereen zich thuis voelt en lekker na een rondje golf gezellig wat blijft eten en/of drinken. We zetten hieronder de uitgangspunten voor de donderdagavond competitie, oftewel de Dozac, voor u nog eens op […]

Nieuws

Dinsdag zomeravondcompetitie (DIZAC) weer van start

DINSDAG ZOMERAVONDCOMPETITIE 2024 Op 7 mei start de dinsdag zomeravond competitie 2024,  de DIZAC. Inschrijven is mogelijk vanaf 16 april en is voor leden van de 18 holes-baan Heemskerkse Golfclub. De commissie wil er ook dit jaar weer een gezellige en sportieve avond en competitie van maken samen met jullie als deelnemers natuurlijk.  Na je […]