Nieuws

De openingswedstrijd werd een geweldige start van het seizoen!

18 maart 2024

 

Zondag 17 maart is het WeCo seizoen geopend met de wedstrijd, gesponsord door Gejoma Schoonmaakartikelen uit Beverwijk.
De weerberichten waren behoorlijk slecht te noemen. Dus de wedstrijdleiding was heel voorzichtig al bezig met een alternatieve datum.
Maar afzeggingen kwamen er niet. En gelukkig maar, want alle Apps over het weer hadden het compleet fout. In plaats van de hele dag veel regen, werd het een heerlijke dag, waarbij alleen de laatste drie flights in een beetje regen hun ronde moesten afsluiten.
De baan lag er prima bij en voor het eerst in maanden konden de spelers weer op hole 12 spelen, weliswaar als een Par 3 maar dat mocht de pret zeker niet drukken.

Gejoma Schoonmaakartikelen had mooie prijzen gekocht bij Spirit of Wine uit Heemskerk. Dus de deelnemers keken reikhalzend uit naar de uitslag.
De neary’s waren als eerste aan bod, die door Annemieke en Jetty uitgereikt werden.

 

Hole 5 werd een prooi voor Bob Gerritse.

Hole 8 was voor Paul Brand. Paul werd helaas ziek en moest zich daardoor afmelden voor de prijsuitreiking. Zijn prijs heeft hij nog tegoed en hopelijk zien we Paul weer snel op de baan.

Voor Hole 13 kon Britt de prachtige rosé uit de Provence in ontvangst nemen.

De neary op Hole 16 werd in de laatste flight geslagen door Annelies Nieuwveld.

 

De uitslag van de stableford wedstrijd was:

Bij de heren:

Olaf Herben, 41 punten
Gerard Baas, 41 punten (MC)
Cees Dubbelaar, 35 punten
Michel Molenaar had 38 punten gescoord, maar was helaas niet aanwezig bij de prijsuitreiking.

Dames:

Willy Tolhuijsen, 40 punten
Evelien Portegies, 36 punten
Annelies Bouma, 34 punten (MC)

Op de foto: de winnaars en de heren van Gejoma

Na afloop konden de deelnemers van de openingswedstrijd gebruik maken van het Diner voor 2, dat voor de maand maart van maandag t/m vrijdag georganiseerd wordt door Sjeff. Er werd enthousiast gebruik van gemaakt. Het 3 gangen keuzemenu werd op mooie borden opgediend en smaakte uitstekend. Het bleef nog lang gezellig in het clubhuis!
Het was een geweldige afsluiting van deze dag, die veel belooft voor de rest van het seizoen.

 

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Zaterdag 20 juli Open Dag Heemskerkse Golfclub

10 juli 2024

Zaterdag 20 juli, van 10 tot 12 uur bent u weer van harte welkom op de Open Dag van de Heemskerkse Golfclub. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met deze populaire sport én onze gezellige golfclub. We maken er een leuke ochtend van! Uiteraard leren we je de beginselen van […]

Nieuws

Verslag Maandbeker nr. 5, gesponsord door The Spirit of Wine

9 juli 2024

De 5de maandbeker wedstrijd was net als voorgaande jaren weer een populaire wedstrijd. Vanaf 9.30 uur speelden 69 deelnemers  onder redelijk goede omstandigheden de 18 holes wedstrijd, gesponsord door The Spirit of Wine. Het waaide hard, maar mocht geen naam hebben als je het vergeleek met de eerste zomerstorm van zaterdag. De takken en bladeren […]

Nieuws

Clubkampioenschappen Matchplay 2024

2 juli 2024

In het weekend van zaterdag 29 juni en zondag 30 juni werden de finales van de Clubkampioenschappen Matchplay 2024 gespeeld. In drie categorieën werd gestreden om de beste speler van onze club: Heren (<50 jaar), Heren Senioren en Dames. De weergoden waren ons eindelijk goed gezind. Het was heerlijk weer in het finale weekend. Al […]