Nieuws

De par 3 inloopwedstrijd van 31 juli 2023

3 augustus 2023

De par 3 inloopwedstrijd van 31 juli 2023

De diehards waren aanwezig op deze maandagavond, sommigen durfden niet vanwege het weer en hadden afgezegd, anderen kwamen niet opdagen!?!. Maar goed, 31 liefhebbers van de par 3 baan streden om de punten en er werd behoorlijk gescoord. Ook voor de over-all-prijs van Fairway Golf-Travel deed men erg zijn best. Het was niet koud en iedereen kwam tevreden terug, het enkele buitje trotserend zonder gemopper.

De neary stond deze keer op hole 3: bij de dames werd hij niet geslagen, bij de heren ging Jerry de Graaf er met de golfbal van Gebatechniek vandoor nadat Jacob, John en Cor de neary ook al verplaatst hadden.

Birdies werden er geslagen door  Ferry de Boer op hole 7, Ruud Marquerinck op hole 6 en Chris Jobse op hole 5, gesponsord door Jan Goedhart van SealQuest.

Marjolein Van Geene  werd verblijd met de vitamine-aanmoedigingsprijs van Nutri Dynamics van Ruud Schoorl. Zij mag meedoen met de golfclinic begin volgend seizoen van de golfschool Jos Douwma.

De prijswinnaars van deze avond:

3e De vruchtenslof van Bakker Klees was voor Ferry de Boer met 19 punten

2e Het worstenpakket van Slagerij Brantjes was voor Carly de Boer, 20 punten

1e De 9-holes greenfee voor de grote baan ging naar George de Boer met 22 punten.

De pub-quiz ging deze keer over Match-play-regels: de eeuwige roem ging naar John Burgmeijer, Ruud Marquerinck en Peter Gauke met 0 fouten!

Het was gezellig en de bitterbal ging er goed in.

Volgende week de rabbit-wedstrijd op de grote baan.

Let op: we stuurden een kaartje naar Bea Wijnberg, enthousiast lid van onze par 3 Commissie, die langzaam hersteld. Maar Bea zorgt ook altijd voor de plantenbakken, zodat die er fris uitzien en op tijd water krijgen. Wie o wie wil dit werk van haar overnemen? Iemand die regelmatig op de baan komt en zicht heeft op de plantjes? Heel graag melden bij de administratie!!!!

De par 3 commissie

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Golfless is more!!

29 februari 2024

Ook in 2024 staat uw pro-team van de Heemskerkse Golfschool weer 7 dagen per week voor u klaar. Naast de reguliere privé lessen van 1 t/m 4 personen hebben wij uiteraard een uitgebreid aanbod zodat als lid van de club meerdere opties heeft om uw spel via uw PGA Holland Golfprofessionals te verbeteren. Inlooplessen Uiteraard […]

Nieuws

Regelsessies voor leden

Wanneer Zaterdag 16 maart 10.30-12.30 voor competitiespelers met nadruk op Matchplay 13.30-15.30 voor alle leden met nadruk op Strokeplay/Stableford Waar Presentatieruimte (oude shop) Meedoen? Aanmelden via Egolf4U op (“wedstrijd”) evenement op 16 maart.

Nieuws

Zaterdag 30 maart Open Dag Heemskerkse Golfclub

27 februari 2024

Op zaterdag 30 maart, van 10 tot 12 uur organiseren we op de Heemskerkse Golfclub weer een open dag. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met de golfsport en onze gezellige golfclub. Uiteraard leren we iedereen de beginselen van de golfsport (golfclubs en golfleraar staan klaar) en vertellen we van […]