Nieuws

De par 3 inloopwedstrijd van 31 juli 2023

3 augustus 2023

De par 3 inloopwedstrijd van 31 juli 2023

De diehards waren aanwezig op deze maandagavond, sommigen durfden niet vanwege het weer en hadden afgezegd, anderen kwamen niet opdagen!?!. Maar goed, 31 liefhebbers van de par 3 baan streden om de punten en er werd behoorlijk gescoord. Ook voor de over-all-prijs van Fairway Golf-Travel deed men erg zijn best. Het was niet koud en iedereen kwam tevreden terug, het enkele buitje trotserend zonder gemopper.

De neary stond deze keer op hole 3: bij de dames werd hij niet geslagen, bij de heren ging Jerry de Graaf er met de golfbal van Gebatechniek vandoor nadat Jacob, John en Cor de neary ook al verplaatst hadden.

Birdies werden er geslagen door  Ferry de Boer op hole 7, Ruud Marquerinck op hole 6 en Chris Jobse op hole 5, gesponsord door Jan Goedhart van SealQuest.

Marjolein Van Geene  werd verblijd met de vitamine-aanmoedigingsprijs van Nutri Dynamics van Ruud Schoorl. Zij mag meedoen met de golfclinic begin volgend seizoen van de golfschool Jos Douwma.

De prijswinnaars van deze avond:

3e De vruchtenslof van Bakker Klees was voor Ferry de Boer met 19 punten

2e Het worstenpakket van Slagerij Brantjes was voor Carly de Boer, 20 punten

1e De 9-holes greenfee voor de grote baan ging naar George de Boer met 22 punten.

De pub-quiz ging deze keer over Match-play-regels: de eeuwige roem ging naar John Burgmeijer, Ruud Marquerinck en Peter Gauke met 0 fouten!

Het was gezellig en de bitterbal ging er goed in.

Volgende week de rabbit-wedstrijd op de grote baan.

Let op: we stuurden een kaartje naar Bea Wijnberg, enthousiast lid van onze par 3 Commissie, die langzaam hersteld. Maar Bea zorgt ook altijd voor de plantenbakken, zodat die er fris uitzien en op tijd water krijgen. Wie o wie wil dit werk van haar overnemen? Iemand die regelmatig op de baan komt en zicht heeft op de plantjes? Heel graag melden bij de administratie!!!!

De par 3 commissie

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Heemskerkse Masters 2023

1 oktober 2023

Afgelopen zaterdag 30 september namen 32 genodigden deel aan de Heemskerkse Masters 2023. Zij waren uitgenodigd, omdat zij door hun commissie waren opgegeven als kampioen van een clubwedstrijd of winnaar van een qualifying wedstrijd. Het weer was geweldig op deze laatste zaterdag van september en de baan lag er prachtig bij. In het clubhuis kon […]

Nieuws

U kunt weer scoren!

28 september 2023

Wat wordt hole 12 prachtig hè?! Wat een uitdagende hole gaat dit worden. Helaas houden wij de hole in overleg met de baancommissie, HARECO en de manager nog gesloten om beschadiging te voorkomen. Toch qualifying! De NGF heeft dispensatie verleend aan de Heemskerkse om Qualifying ronden te spelen over 18 holes onder de volgende voorwaarden: […]

Nieuws

Nieuwe driving range ballen, dankzij TechResources.

27 september 2023

Afgelopen dinsdag hebben we alle driving range ballen vervangen voor nieuwe Nassau Range two ballen; kwalitatief hoogwaardige ballen waarmee we weer jaren vooruit kunnen.  Cyril Swart en Jan Stravers van TechResources hadden als sponsor uiteraard de primeur om de eerste ballen van de afslagmat te laten vertrekken. En dat ging ze, als ervaren golfers, vanzelfsprekend […]