Nieuws

Derde wedstrijd voor de overallprijs van Fairway Golf Travel

25 mei 2023

15 mei wat gebeurde er op deze datum

 

De wedstrijd, veel wind, naderhand nog een vervelende miezerige regen erbij maar door vastberadenheid en doorzetting kwamen de deelnemers “verkleumd” aan bij de wedstrijdtafel en was de score als volgt.

Winnaar werd met 20 punten Jan Willem Tuinman en ontving de 9 holeskaart grote baan van de HGC, tweede werd Erwin Wit met 20 punten en hij gaat bij slager Brantjes het worstenpakket testen , de derde prijs ging naar Willem Jaspers met 19 punten, hij moet voor zijn prijs naar bakker Klees.

De neary stond deze keer op hole 6 en werd, zoals ik beloofd had in het vorige verslag, door zowel de dames als de heren geslagen.

Carla de Boer was bij de dames de gelukkige en Chris Jobse bij de heren.

De aanmoedigingsprijs ging deze keer naar Dyon Dijkstra hij ontvangt het potje vitaminepillen en komt in aanmerking voor de clinic van de golfschool.

Na de wedstrijd nog een bitterballetje en de pubquiz,

Wederom een super uitslag, het werpt zijn vruchten af om iedere week de deelnemers te testen op de golfregels “PROFICIAT ALLEMAAL.”

Tot volgende week,

De par3 commissie.

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

TPR hindernis “Boomvakken” Baan weer Q

17 mei 2024

De definitie van “Hindernis” zoals gemeld in de plaatselijke regels van de Heemskerkse Golfclub wordt uitgebreid met: “Alle niet gemaaide boomvakken zijn rode hindernissen en de grens van de hindernis is daar waar het gras wel gemaaid is (op rough hoogte).” Als die grens niet duidelijk is geldt de contour van het boomvak. Als een […]

Nieuws

25 mei Open Dag Heemskerkse Golfclub

13 mei 2024

Zaterdag 25 mei, van 10 tot 12 uur organiseren we als Heemskerkse Golfclub weer een open dag. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met deze populaire sport én deze gezellige golfclub. We maken er een leuke ochtend van! Uiteraard leren we je de beginselen van de golfsport (golfclubs en golfleraren […]

Nieuws

Indeling Foursome during the Season 2024

9 mei 2024

Het is zover! Na een aantal jaar wordt dit jaar weer de Foursome during the Season gespeeld. De indeling is gemaakt. In tegenstelling tot voorgaande jaren worden de voorrondes dit jaar gespeeld in poules van 3 tot 4 koppels. Na de poule fase volgt er een kwartfinale, halve finale en de finale. De nummers 1 […]