Nieuws

Derde wedstrijd voor de overallprijs van Fairway Golf Travel

25 mei 2023

15 mei wat gebeurde er op deze datum

 

De wedstrijd, veel wind, naderhand nog een vervelende miezerige regen erbij maar door vastberadenheid en doorzetting kwamen de deelnemers “verkleumd” aan bij de wedstrijdtafel en was de score als volgt.

Winnaar werd met 20 punten Jan Willem Tuinman en ontving de 9 holeskaart grote baan van de HGC, tweede werd Erwin Wit met 20 punten en hij gaat bij slager Brantjes het worstenpakket testen , de derde prijs ging naar Willem Jaspers met 19 punten, hij moet voor zijn prijs naar bakker Klees.

De neary stond deze keer op hole 6 en werd, zoals ik beloofd had in het vorige verslag, door zowel de dames als de heren geslagen.

Carla de Boer was bij de dames de gelukkige en Chris Jobse bij de heren.

De aanmoedigingsprijs ging deze keer naar Dyon Dijkstra hij ontvangt het potje vitaminepillen en komt in aanmerking voor de clinic van de golfschool.

Na de wedstrijd nog een bitterballetje en de pubquiz,

Wederom een super uitslag, het werpt zijn vruchten af om iedere week de deelnemers te testen op de golfregels “PROFICIAT ALLEMAAL.”

Tot volgende week,

De par3 commissie.

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Verslag Rabbitwedstrijd Par 3 inloop Golftravel 5-6-2023

6 juni 2023

Wat willen we nu nog meer? Een heerlijk zonnetje, een verkoelend windje en een prachtige baan. En niet te vergeten  (uiteindelijk) 36 enthousiaste golfers die met veel plezier hun ronde hebben gelopen. Helaas kregen we een aantal afmeldingen, waaronder één omdat de trein niet reed en men in een oord ver van hier was gestrand….. […]

Nieuws

Slagerij John de Roode zorgde voor een heerlijke Pinksterdag!

30 mei 2023

Op Tweede Pinksterdag is de 3de maandbeker wedstrijd gespeeld, die (inmiddels traditioneel) gesponsord werd door Slagerij John de Roode uit Heemskerk. Ook dit jaar hebben John en Sjaninka weer voor prachtige èn heerlijke prijzen gezorgd. Aan de wedstrijd deden 65 enthousiaste leden mee. Zij hebben kunnen genieten van het mooie weer, onze prachtige baan en […]

Nieuws

Vierde par 3 inloopwedstrijd voor de overall-prijs van Fairway Golf-Travel van 22 mei

Onder een stralende zon gingen 39 deelnemers de strijd met elkaar aan. Men had er zin, vooraf meedelend dat de “neary” dit keer al in de pocket zat. Mocht dat n iet lukken, dan moest er toch wel een birdy geslagen kunnen worden. Echter, of dat nu lag aan de hazen en eenden  op  de […]