Nieuws

Derde wedstrijd voor de overallprijs van Fairway Golf Travel

25 mei 2023

15 mei wat gebeurde er op deze datum

 

De wedstrijd, veel wind, naderhand nog een vervelende miezerige regen erbij maar door vastberadenheid en doorzetting kwamen de deelnemers “verkleumd” aan bij de wedstrijdtafel en was de score als volgt.

Winnaar werd met 20 punten Jan Willem Tuinman en ontving de 9 holeskaart grote baan van de HGC, tweede werd Erwin Wit met 20 punten en hij gaat bij slager Brantjes het worstenpakket testen , de derde prijs ging naar Willem Jaspers met 19 punten, hij moet voor zijn prijs naar bakker Klees.

De neary stond deze keer op hole 6 en werd, zoals ik beloofd had in het vorige verslag, door zowel de dames als de heren geslagen.

Carla de Boer was bij de dames de gelukkige en Chris Jobse bij de heren.

De aanmoedigingsprijs ging deze keer naar Dyon Dijkstra hij ontvangt het potje vitaminepillen en komt in aanmerking voor de clinic van de golfschool.

Na de wedstrijd nog een bitterballetje en de pubquiz,

Wederom een super uitslag, het werpt zijn vruchten af om iedere week de deelnemers te testen op de golfregels “PROFICIAT ALLEMAAL.”

Tot volgende week,

De par3 commissie.

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Bridge avond 1 december

6 december 2023

Beste bridgers, Ondanks de vele afzeggingen en zelfs een no show, was het op 1 december weer een gezellig samenzijn. Buiten vroor het, maar binnen ontdooide iedereen! Het was extra spannend, omdat deze avond de promotie/degradatie op het spel stond.   Het was fijn om te zien dat meer deelnemers vooraf kwamen eten. Het aanbod […]

Nieuws

Invoering Winterregels en Aanpassing Plaatselijke Regels

23 november 2023

M.i.v. woensdag 1 november 2023 worden zgn. Tijdelijke Winterregels Regels “Plaatsen” en “Bal Schoonmaken” van kracht. Wat houdt dat in: Plaatsen Een bal die op een kort gemaaid gedeelte door de baan ligt, mag zonder straf worden geplaatst binnen 15 cm van de plaats waar hij oorspronkelijk lag, maar niet dichter bij de hole. De […]

Nieuws

Heemskerkse klaverjas drive

21 november 2023

Vandaag deelnemer geweest van de eerste Klaverjas Drive op de maandag. Initiatiefnemer Ralph heeft er voor gezorgd dat wij op de golfloze maandag wat om handen kregen. Vanwege de lage opkomst was het voor een ieder waarschijnlijk natte voeten vrees. Mogelijk met de vraag of het wel gezellig zou zijn. Maar gelukkig waren er doorzetters […]