Nieuws

DIZAC 2022

18 augustus 2022

De dinsdag zomeravond competitie is alweer afgelopen en afgesloten.
En hoe kon dat beter dan op de zwoele zomeravond van 16 augustus af te sluiten met een 9 holes wedstrijd, prijsuitreikingen en een uitgeserveerd diner op het terras van de Heemskerkse Golfclub.
De DIZAC 2022  bestond uit 16 wedstrijden, en de einduitslag gaat over de 8 beste resultaten. De volledige uitslag vind je natuurlijk op e-golf4u bij “Competities”.
We kunnen terugkijken op heel veel gezellige avonden, met mooie scores, veel birdies, veel deelnemers, en met vooral ook veel mooi weer. Al met al een topseizoen.

 

 De winnares van de DIZAC 2022 is Renee Wanst
De 2e prijs ging naar Bettina Gerrits
De 3e prijs was voor Alex Been

Gefeliciteerd met dit mooie resultaat en jullie prijs!

 

Daarnaast werd gestreden om het Birdie-klassement, De top 3 is:
Alex Been: 17 birdies  in 9 gespeelde wedstrijden
Tom Groen: 10 birdies in 8 gespeelde wedstrijden
Chon Teh: 8 birdies in 11 gespeelde wedstrijden

Het Birdie-huisje van dit jaar is dus uitgereikt aan Alex Been!

 

Tot slot mochten alle deelnemers een prachtig boeket mee naar huis nemen, verzorgd door John Zoontjes en samengesteld door Joke van der Pol. Alle bloemen kwamen van de bloemenkwekers uit Heemskerk.

pastedGraphic.png

Alle Sponsors bedankt!

John Zoontjes Kwekerij

Henk van Tunen

Piet Hoogeveen Accountants Adviseurs VANNU

Administratiekantoor Cato en Bouman

BK ingenieurs

Golfdiscountstore Uitgeest

Tech Resources Recruitment en Detacheringsbureau

Dizac

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Zaterdag 21 januari Nieuwjaarsreceptie!

17 januari 2023

Reminder! Dit weekend, zaterdag 21 januari van 15.00 – 17.00 uur, is onze Nieuwjaarsreceptie. Oke, het is wat aan de late kant, maar daarom niet minder gezellig! Komt allen, dan maken we er een leuke middag van. Tot dan!

Nieuws

Extra Certificaathouders vergadering

12 januari 2023

Het bestuur van de stichting Exploitatie Golfbaan IJmond-Noord nodigt de certificaathouders uit deel te nemen aan deze certificaathouders vergadering. Convocatie Certificaathouders vergadering op woensdag 25 januari 2023 in het clubhuis van de Heemskerkse Golfclub                                    Communicatieweg 18 te Heemskerk.                                                 Aanvang 19.30 uur. AGENDA certificaathouders vergadering:       1. Opening         2. Goedkeuring verslag […]

Nieuws

Verslag bridge avond van vrijdag 6 januari

10 januari 2023

Allereerst een groet aan ons commissielid Ineke Wolring, die wegens ziekte niet aanwezig kon zijn. Na een nieuwjaarswens van de wedstrijdleider kon de competitie starten. Deze avond speelden wij met 32 paren, die er in het nieuwe jaar fanatiek voor gingen. De prijzen waren weer zorgvuldig uitgekozen door de dames en namen vast een voorschot […]