Nieuws

Donderdagavond competitie gezellig afgesloten

29 augustus 2023

Afgelopen week vond alweer de laatste donderdagavond competitie plaats.
Er kon 16 weken gestreden worden voor de bruto en stablefort trofee. De beste 7 uitslagen telden.

Bruto werd Alex Been eerste met 561 slagen, op de voet gevolgd door Tom Groen met 562 slagen.
Derde werd Patricia Hogerheijde met 567 slagen.

Bij de stablefort trofee was de uitslag precies andersom.
Patricia won met 261 punten, Tom werd tweede met 256 en Alex met 255 stablefort punten.

De prijsuitreiking vond plaats tijdens de gezellige afsluiting, waar iedereen naast een uitgebreide borrelplank met heerlijke gerechtjes en een drankje ook een doosje bonbons ontving. Dit werd gesponsord door de Dozac en René Limmen.

De DoZac wil alle sponsoren bedanken voor hun bijdrage aan de ballen en René Limmen voor de overheerlijke bonbons, die elke week te winnen waren. En natuurlijk Tom Groen voor de  planten en Patricia voor de tees.

Hopelijk zien we jullie en nieuwe leden volgend jaar weer terug.

De DoZac commissie

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Golfless is more!!

29 februari 2024

Ook in 2024 staat uw pro-team van de Heemskerkse Golfschool weer 7 dagen per week voor u klaar. Naast de reguliere privé lessen van 1 t/m 4 personen hebben wij uiteraard een uitgebreid aanbod zodat als lid van de club meerdere opties heeft om uw spel via uw PGA Holland Golfprofessionals te verbeteren. Inlooplessen Uiteraard […]

Nieuws

Regelsessies voor leden

Wanneer Zaterdag 16 maart 10.30-12.30 voor competitiespelers met nadruk op Matchplay 13.30-15.30 voor alle leden met nadruk op Strokeplay/Stableford Waar Presentatieruimte (oude shop) Meedoen? Aanmelden via Egolf4U op (“wedstrijd”) evenement op 16 maart.

Nieuws

Zaterdag 30 maart Open Dag Heemskerkse Golfclub

27 februari 2024

Op zaterdag 30 maart, van 10 tot 12 uur organiseren we op de Heemskerkse Golfclub weer een open dag. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met de golfsport en onze gezellige golfclub. Uiteraard leren we iedereen de beginselen van de golfsport (golfclubs en golfleraar staan klaar) en vertellen we van […]