Nieuws

Een vrolijke dag met monster scores

11 juli 2022

Business Club woensdag 6 juli

De gastvrouwen Marijke en Carinda startten de ochtend o.a. met het voorbereiden van de kaarten voor de deelnemers. En dan is het wachten tot de eerste vrolijke Business Club leden zich melden om vervolgens van de nu heerlijke lunch te genieten.

Gezellig met elkaar aan tafel of als je wat laat bent nog snel iets meenemen voor in de baan.

Wat de gastvrouwen opviel, was dat de heren en dames niet alleen goed gemutst, maar ook veelal goed gekleed waren. Zo zie je:  “Leuke kleding zorgt voor goede scores”.

In de baan waren het de altijd vrolijke mannen Simon en John, die iedereen voorzagen van een lekker drankje en een gezonde, heerlijk frisse fruitspies.

En als je dan terugkomt,  is het weer melden bij de dames van de inschrijving. Want de kaarten moeten worden ingeleverd en gecontroleerd. Dat laatste valt niet altijd mee. Het is soms een puzzel, welke score is van wie. Maar met hun ervaring komen ze er altijd weer uit.

Er werd zeer, zeer goed gescoord. Een score van 49 punten, hoe doe je dat?

De winnaars hebben het goed verwoord: “Gewoon! Alles zat enorm mee, we vulden elkaar goed aan en we hadden natuurlijk (zoals altijd) weer leuke flight”.

Maar dat kan ook niet anders want dat kwam omdat iedereen goed gemutst en gekleed was.

De dag werd afgesloten met een heerlijke BBQ met ruim voldoende voor iedereen.  Helaas was het weer niet zo mooi, dat we buiten konden eten, maar binnen was het erg gezellig en we konden terugkijken op een zeer geslaagde dag.

Carinda de Visser

Simon Zonneveld en John de Graaf hebben ook deze keer de baancatering verzorgd en John weer mooie foto’s gemaakt.

https://drive.google.com/drive/folders/1i0RFAzYydtNuFDndCM_hQ4saHOx2X5qC?usp=sharing

Er waren neary’s voor Marten Folkering, Frans Bijsterveld, Ronald Kaasenbrood, en Gert van Duin.

De derde prijs ging met 42 punten naar Techresources; Jan Stravers en Frans Noorderbos

De tweede prijs met 44 punten was voor JG Solutions; Jeroen Gosselink en Roemer Arentsen.

De eerste prijs met 49 punten ging naar Van Eijck van Heslinga Advocatuur; Laas van Eijck van Heslinga en Tom Admiraal.

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Fairway Golftravel Par 3 Inloopwedstrijd maandag 25 juli 2022.

10 augustus 2022

41 enthousiaste golfers stonden weer paraat om hun balletjes te slaan op de Par3 wedstrijd van maandag 25 juli. Om 17.20 uur vertrok de eerste flight. De wind vormde vandaag een echte uitdaging. Windkracht 4 zei het weerbericht maar het voelde als 5 of 6. Toch waren er hele mooie dingen te zien. Een afslag […]

Nieuws

Ladies day 19 juli

Op dinsdag 19 juli stond de jaarlijkse ‘Ladies’ day’ op de planning, dit keer georganiseerd door Marie Jose Bovelander, Tineke Sikkens en Tineke Groen. Ik zeg jaarlijks, maar de laatst gespeelde was in 2019, dus weer even geleden. Ook dit jaar zat het niet mee, was het de afgelopen twee jaren corona dat roet in […]

Nieuws

Superscores!

9 augustus 2022

bij wedstrijd van Notariskantoor Van Duin   Zaterdag 6 augustus is de 6e maandbeker wedstrijd gespeeld, gesponsord door Gert van Duin van Notariskantoor Van Duin. De weersomstandigheden voor een mooi rondje golf waren perfect. De baan lag er prachtig bij en vanwege het droge weer rolden de ballen verder, dan je voor mogelijk zou houden. Kortom, […]