Nieuws

Een vrolijke dag met monster scores

11 juli 2022

Business Club woensdag 6 juli

De gastvrouwen Marijke en Carinda startten de ochtend o.a. met het voorbereiden van de kaarten voor de deelnemers. En dan is het wachten tot de eerste vrolijke Business Club leden zich melden om vervolgens van de nu heerlijke lunch te genieten.

Gezellig met elkaar aan tafel of als je wat laat bent nog snel iets meenemen voor in de baan.

Wat de gastvrouwen opviel, was dat de heren en dames niet alleen goed gemutst, maar ook veelal goed gekleed waren. Zo zie je:  “Leuke kleding zorgt voor goede scores”.

In de baan waren het de altijd vrolijke mannen Simon en John, die iedereen voorzagen van een lekker drankje en een gezonde, heerlijk frisse fruitspies.

En als je dan terugkomt,  is het weer melden bij de dames van de inschrijving. Want de kaarten moeten worden ingeleverd en gecontroleerd. Dat laatste valt niet altijd mee. Het is soms een puzzel, welke score is van wie. Maar met hun ervaring komen ze er altijd weer uit.

Er werd zeer, zeer goed gescoord. Een score van 49 punten, hoe doe je dat?

De winnaars hebben het goed verwoord: “Gewoon! Alles zat enorm mee, we vulden elkaar goed aan en we hadden natuurlijk (zoals altijd) weer leuke flight”.

Maar dat kan ook niet anders want dat kwam omdat iedereen goed gemutst en gekleed was.

De dag werd afgesloten met een heerlijke BBQ met ruim voldoende voor iedereen.  Helaas was het weer niet zo mooi, dat we buiten konden eten, maar binnen was het erg gezellig en we konden terugkijken op een zeer geslaagde dag.

Carinda de Visser

Simon Zonneveld en John de Graaf hebben ook deze keer de baancatering verzorgd en John weer mooie foto’s gemaakt.

https://drive.google.com/drive/folders/1i0RFAzYydtNuFDndCM_hQ4saHOx2X5qC?usp=sharing

Er waren neary’s voor Marten Folkering, Frans Bijsterveld, Ronald Kaasenbrood, en Gert van Duin.

De derde prijs ging met 42 punten naar Techresources; Jan Stravers en Frans Noorderbos

De tweede prijs met 44 punten was voor JG Solutions; Jeroen Gosselink en Roemer Arentsen.

De eerste prijs met 49 punten ging naar Van Eijck van Heslinga Advocatuur; Laas van Eijck van Heslinga en Tom Admiraal.

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Heemskerkse Masters 2023

1 oktober 2023

Afgelopen zaterdag 30 september namen 32 genodigden deel aan de Heemskerkse Masters 2023. Zij waren uitgenodigd, omdat zij door hun commissie waren opgegeven als kampioen van een clubwedstrijd of winnaar van een qualifying wedstrijd. Het weer was geweldig op deze laatste zaterdag van september en de baan lag er prachtig bij. In het clubhuis kon […]

Nieuws

U kunt weer scoren!

28 september 2023

Wat wordt hole 12 prachtig hè?! Wat een uitdagende hole gaat dit worden. Helaas houden wij de hole in overleg met de baancommissie, HARECO en de manager nog gesloten om beschadiging te voorkomen. Toch qualifying! De NGF heeft dispensatie verleend aan de Heemskerkse om Qualifying ronden te spelen over 18 holes onder de volgende voorwaarden: […]

Nieuws

Nieuwe driving range ballen, dankzij TechResources.

27 september 2023

Afgelopen dinsdag hebben we alle driving range ballen vervangen voor nieuwe Nassau Range two ballen; kwalitatief hoogwaardige ballen waarmee we weer jaren vooruit kunnen.  Cyril Swart en Jan Stravers van TechResources hadden als sponsor uiteraard de primeur om de eerste ballen van de afslagmat te laten vertrekken. En dat ging ze, als ervaren golfers, vanzelfsprekend […]