Nieuws

Een vrolijke dag met monster scores

11 juli 2022

Business Club woensdag 6 juli

De gastvrouwen Marijke en Carinda startten de ochtend o.a. met het voorbereiden van de kaarten voor de deelnemers. En dan is het wachten tot de eerste vrolijke Business Club leden zich melden om vervolgens van de nu heerlijke lunch te genieten.

Gezellig met elkaar aan tafel of als je wat laat bent nog snel iets meenemen voor in de baan.

Wat de gastvrouwen opviel, was dat de heren en dames niet alleen goed gemutst, maar ook veelal goed gekleed waren. Zo zie je:  “Leuke kleding zorgt voor goede scores”.

In de baan waren het de altijd vrolijke mannen Simon en John, die iedereen voorzagen van een lekker drankje en een gezonde, heerlijk frisse fruitspies.

En als je dan terugkomt,  is het weer melden bij de dames van de inschrijving. Want de kaarten moeten worden ingeleverd en gecontroleerd. Dat laatste valt niet altijd mee. Het is soms een puzzel, welke score is van wie. Maar met hun ervaring komen ze er altijd weer uit.

Er werd zeer, zeer goed gescoord. Een score van 49 punten, hoe doe je dat?

De winnaars hebben het goed verwoord: “Gewoon! Alles zat enorm mee, we vulden elkaar goed aan en we hadden natuurlijk (zoals altijd) weer leuke flight”.

Maar dat kan ook niet anders want dat kwam omdat iedereen goed gemutst en gekleed was.

De dag werd afgesloten met een heerlijke BBQ met ruim voldoende voor iedereen.  Helaas was het weer niet zo mooi, dat we buiten konden eten, maar binnen was het erg gezellig en we konden terugkijken op een zeer geslaagde dag.

Carinda de Visser

Simon Zonneveld en John de Graaf hebben ook deze keer de baancatering verzorgd en John weer mooie foto’s gemaakt.

https://drive.google.com/drive/folders/1i0RFAzYydtNuFDndCM_hQ4saHOx2X5qC?usp=sharing

Er waren neary’s voor Marten Folkering, Frans Bijsterveld, Ronald Kaasenbrood, en Gert van Duin.

De derde prijs ging met 42 punten naar Techresources; Jan Stravers en Frans Noorderbos

De tweede prijs met 44 punten was voor JG Solutions; Jeroen Gosselink en Roemer Arentsen.

De eerste prijs met 49 punten ging naar Van Eijck van Heslinga Advocatuur; Laas van Eijck van Heslinga en Tom Admiraal.

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Par 3 soepwedstrijd november

18 november 2022

En wederom was het heerlijk weer, het zonnetje scheen uitbundig en alle deelnemers hadden er zin in.  In totaal hebben er 42 golfers mee gedaan aan de soepwedstrijd. Iedereen was keurig op tijd en vooraf is er gezellig koffie of thee gedronken met wat lekkers. Dit lekkers was een heerlijke peren slof van bakker Siets […]

Nieuws

Communicatieweg is weer open!

17 november 2022

Eerder dan verwacht, is de Communicatieweg weer open voor verkeer. U kunt dus vanaf heden weer de kortste route nemen om bij de golfbaan te komen.  

Nieuws

Verslag tweede bridge avond

15 november 2022

Ook de 2e bridge avond is weer gezellig verlopen en hebben we leuk kunnen bridgen in 3 lijnen. Ook ons brein heeft wat beweging nodig. En wat is er leuker om dit aan de bridgetafel, samen met anderen, te kunnen doen. Het idee om wat meer op de tijd te letten pakte goed uit en we […]