Nieuws

Een vrolijke dag met monster scores

11 juli 2022

Business Club woensdag 6 juli

De gastvrouwen Marijke en Carinda startten de ochtend o.a. met het voorbereiden van de kaarten voor de deelnemers. En dan is het wachten tot de eerste vrolijke Business Club leden zich melden om vervolgens van de nu heerlijke lunch te genieten.

Gezellig met elkaar aan tafel of als je wat laat bent nog snel iets meenemen voor in de baan.

Wat de gastvrouwen opviel, was dat de heren en dames niet alleen goed gemutst, maar ook veelal goed gekleed waren. Zo zie je:  “Leuke kleding zorgt voor goede scores”.

In de baan waren het de altijd vrolijke mannen Simon en John, die iedereen voorzagen van een lekker drankje en een gezonde, heerlijk frisse fruitspies.

En als je dan terugkomt,  is het weer melden bij de dames van de inschrijving. Want de kaarten moeten worden ingeleverd en gecontroleerd. Dat laatste valt niet altijd mee. Het is soms een puzzel, welke score is van wie. Maar met hun ervaring komen ze er altijd weer uit.

Er werd zeer, zeer goed gescoord. Een score van 49 punten, hoe doe je dat?

De winnaars hebben het goed verwoord: “Gewoon! Alles zat enorm mee, we vulden elkaar goed aan en we hadden natuurlijk (zoals altijd) weer leuke flight”.

Maar dat kan ook niet anders want dat kwam omdat iedereen goed gemutst en gekleed was.

De dag werd afgesloten met een heerlijke BBQ met ruim voldoende voor iedereen.  Helaas was het weer niet zo mooi, dat we buiten konden eten, maar binnen was het erg gezellig en we konden terugkijken op een zeer geslaagde dag.

Carinda de Visser

Simon Zonneveld en John de Graaf hebben ook deze keer de baancatering verzorgd en John weer mooie foto’s gemaakt.

https://drive.google.com/drive/folders/1i0RFAzYydtNuFDndCM_hQ4saHOx2X5qC?usp=sharing

Er waren neary’s voor Marten Folkering, Frans Bijsterveld, Ronald Kaasenbrood, en Gert van Duin.

De derde prijs ging met 42 punten naar Techresources; Jan Stravers en Frans Noorderbos

De tweede prijs met 44 punten was voor JG Solutions; Jeroen Gosselink en Roemer Arentsen.

De eerste prijs met 49 punten ging naar Van Eijck van Heslinga Advocatuur; Laas van Eijck van Heslinga en Tom Admiraal.

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Op 9 mei gaat de donderdagavond competitie 2024 van start!!

17 april 2024

Op 9 mei gaat de donderdagavond competitie 2024 van start!! De commissie wil er een gezellige en sportieve avond van maken waar iedereen zich thuis voelt en lekker na een rondje golf gezellig wat blijft eten en/of drinken. We zetten hieronder de uitgangspunten voor de donderdagavond competitie, oftewel de Dozac, voor u nog eens op […]

Nieuws

Dinsdag zomeravondcompetitie (DIZAC) weer van start

DINSDAG ZOMERAVONDCOMPETITIE 2024 Op 7 mei start de dinsdag zomeravond competitie 2024,  de DIZAC. Inschrijven is mogelijk vanaf 16 april en is voor leden van de 18 holes-baan Heemskerkse Golfclub. De commissie wil er ook dit jaar weer een gezellige en sportieve avond en competitie van maken samen met jullie als deelnemers natuurlijk.  Na je […]

Nieuws

Wie wil er op onze centen letten?

15 april 2024

De financiële commissie van onze club is naarstig op zoek naar nieuwe leden. Na 6 jaar wil Piet Hoogeveen graag het stokje overdragen. Mocht u geïnteresseerd zijn, neem dan gerust contact op met Piet, hij kan u er alles over vertellen. ( piet@highveen.nl ) Heeft u geen affiniteit en ervaring met financiën? Iemand tippen mag […]