Nieuws

Eindelijk weer een PAR 3 clubkampioen!

22 augustus 2023

Voor het eerst in jaren is weer een clubkampioenschap verspeeld op de Par 3 baan. De belangstelling hiervoor moet blijkbaar nog groeien, want 20 deelnemers is eigenlijk toch wel te weinig. Natuurlijk was het nog vakantietijd en viel het samen met de Strokeplay clubkampioenschappen, maar volgend jaar moet dit beter. Wellicht is de wedstrijdkalender wel gewoon te vol, iets voor de evaluatie komende winter.

De deelnemers speelden zowel op zaterdag 19 augustus als zondag 20 augustus 18 holes op basis van Stableford. Dat geeft iedereen de kans om te winnen. Na de wedstrijd van zaterdag stond Jeffrey van Reijen mede dankzij drie birdies aan kop met liefst 38 punten, gevolgd door Annette Hildering en Mart Rietjens met beiden 35 punten. 

En ook na de wedstrijd op zondag bleef dit de top 3. Uiteindelijk is Annette derde geworden met 69 punten, Mart tweede met 70 punten en wist Jeffrey zijn eerste plaats te consolideren. Met 73 punten mag hij zich clubkampioen noemen.

Prijswinnaars gefeliciteerd!

De WeCo

 

   

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Golfless is more!!

29 februari 2024

Ook in 2024 staat uw pro-team van de Heemskerkse Golfschool weer 7 dagen per week voor u klaar. Naast de reguliere privé lessen van 1 t/m 4 personen hebben wij uiteraard een uitgebreid aanbod zodat als lid van de club meerdere opties heeft om uw spel via uw PGA Holland Golfprofessionals te verbeteren. Inlooplessen Uiteraard […]

Nieuws

Regelsessies voor leden

Wanneer Zaterdag 16 maart 10.30-12.30 voor competitiespelers met nadruk op Matchplay 13.30-15.30 voor alle leden met nadruk op Strokeplay/Stableford Waar Presentatieruimte (oude shop) Meedoen? Aanmelden via Egolf4U op (“wedstrijd”) evenement op 16 maart.

Nieuws

Zaterdag 30 maart Open Dag Heemskerkse Golfclub

27 februari 2024

Op zaterdag 30 maart, van 10 tot 12 uur organiseren we op de Heemskerkse Golfclub weer een open dag. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met de golfsport en onze gezellige golfclub. Uiteraard leren we iedereen de beginselen van de golfsport (golfclubs en golfleraar staan klaar) en vertellen we van […]