Extra Certificaathouders vergadering

12 januari 2023

Het bestuur van de stichting Exploitatie Golfbaan IJmond-Noord nodigt de certificaathouders uit deel te nemen aan deze certificaathouders vergadering.

Convocatie Certificaathouders vergadering op woensdag 25 januari 2023

in het clubhuis van de Heemskerkse Golfclub

Communicatieweg 18 te Heemskerk.

Aanvang 19.30 uur.

AGENDA certificaathouders vergadering:

2. Goedkeuring verslag certificaathouders vergadering van 23 november 2022.

3. Verklaring van het bestuur.

4. Opmerkingen en vragen naar aanleiding van de verklaring van het bestuur.

5. Pauze

6. Bestuursverkiezing

Het voltallige bestuur heeft zijn zetels ter beschikking gesteld, er zijn derhalve tenminste drie nieuwe bestuurders nodig.

7. Rondvraag

Voor certificaathouders die geen mail hebben ontvangen zijn de stukken op te vragen via

secretariaat@heemskerksegolfclub.nl

t.a.v. Lydia de Leur

Recent nieuws

Zaterdag 21 januari Nieuwjaarsreceptie!

17 januari 2023

Reminder! Dit weekend, zaterdag 21 januari van 15.00 – 17.00 uur, is onze Nieuwjaarsreceptie. Oke, het is wat aan de late kant, maar daarom niet minder gezellig! Komt allen, dan maken we er een leuke middag van. Tot dan!

Verslag bridge avond van vrijdag 6 januari

10 januari 2023

Allereerst een groet aan ons commissielid Ineke Wolring, die wegens ziekte niet aanwezig kon zijn. Na een nieuwjaarswens van de wedstrijdleider kon de competitie starten. Deze avond speelden wij met 32 paren, die er in het nieuwe jaar fanatiek voor gingen. De prijzen waren weer zorgvuldig uitgekozen door de dames en namen vast een voorschot […]

Overleden

2 januari 2023

Tot ons verdriet hebben wij vernomen dat Peter Drogtrop, Bernard Shaw en Jan Leeuwerink zijn overleden. Wij wensen de familie en vrienden veel sterkte toe. Namens de Heemskerkse golfclub.