Nieuws

Fairway Golftravel Par 3 Inloopwedstrijd maandag 25 juli 2022.

10 augustus 2022

41 enthousiaste golfers stonden weer paraat om hun balletjes te slaan op de Par3 wedstrijd van maandag 25 juli.

Om 17.20 uur vertrok de eerste flight. De wind vormde vandaag een echte uitdaging. Windkracht 4 zei het weerbericht maar het voelde als 5 of 6.

Toch waren er hele mooie dingen te zien. Een afslag waar de, door de wind meegevoerde bal op het pad terecht kwam, werd uitstekend hersteld door bij de 2de slag op de green te belanden.

De deelnemers genoten er ondanks de wind niet minder van en kwamen enthousiast terug. Een lekker bitterballetje als beloning deed veel goed.

 

Natuurlijk waren er ook winnaars.

Neary winnaars

Zo werd de Neary  op hole 6  geslagen door Gert-Jan Brantjes  bij de heren

Mary Admiraal bij de dames , zij was echter al naar huis.

Birdies

De prijs voor de Birdies ging vandaag naar Gert-Jan Brantjes , op hole 7,

Ado Hartenhof op hole 2  was echter ook al naar huis.

 

Prijswinnaars Par3 wedstrijd

-De 1ste voor de Par3 kon vandaag worden uitgereikt aan Carolien Fernhout met 21 punten.   Het mooie daarvan was dat zij pas voor de eerste keer meespeelde.

-De tweede prijs ging naar Tinie Borst met 20 punten  MC

-De derde prijs kon worden uitgereikt aan Yvonne Molenaar die vandaag een hele goede dag had eveneens met 20 punten. MC

Aanmoedigingsprijs

De aanmoedigingsprijs ging deze keer naar Carla de Boer.

Al met al was het heel gezellig. Tot volgende keer allemaal.

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Zaterdag 21 januari Nieuwjaarsreceptie!

17 januari 2023

Reminder! Dit weekend, zaterdag 21 januari van 15.00 – 17.00 uur, is onze Nieuwjaarsreceptie. Oke, het is wat aan de late kant, maar daarom niet minder gezellig! Komt allen, dan maken we er een leuke middag van. Tot dan!

Nieuws

Extra Certificaathouders vergadering

12 januari 2023

Het bestuur van de stichting Exploitatie Golfbaan IJmond-Noord nodigt de certificaathouders uit deel te nemen aan deze certificaathouders vergadering. Convocatie Certificaathouders vergadering op woensdag 25 januari 2023 in het clubhuis van de Heemskerkse Golfclub                                    Communicatieweg 18 te Heemskerk.                                                 Aanvang 19.30 uur. AGENDA certificaathouders vergadering:       1. Opening         2. Goedkeuring verslag […]

Nieuws

Verslag bridge avond van vrijdag 6 januari

10 januari 2023

Allereerst een groet aan ons commissielid Ineke Wolring, die wegens ziekte niet aanwezig kon zijn. Na een nieuwjaarswens van de wedstrijdleider kon de competitie starten. Deze avond speelden wij met 32 paren, die er in het nieuwe jaar fanatiek voor gingen. De prijzen waren weer zorgvuldig uitgekozen door de dames en namen vast een voorschot […]