Nieuws

Fantastische start Heemskerkse Business Club

18 april 2023

Op woensdag 5 April vond de eerste BusinessClub wedstrijd plaats op de Heemskerkse. Er wordt door 44 bedrijven over 7 wedstrijden (waarvan er 5 tellen voor de eindscore) gestreden voor de IJmondiaan Trofee.

Het was een zonnige dag en er hing een gezellige sfeer op de golfbaan. Er was zelfs een bijzondere gast aanwezig op de eerste hole, namelijk Jos Douwma met zijn Trackman. Hij analyseerde de swing,  balvlucht en afstand van de spelers, wat voor veel enthousiasme zorgde bij de deelnemers. De resultaten hiervan werden naar de deelnemers gemaild. Na de wedstrijd heeft Jos een samenvatting van de resultaten besproken en een toelichting gegeven.  Er is nog veel te verbeteren in onze slagen. Mocht je willen verbeteren dan weet je waar je moet zijn.

Voor de beste waren een aantal prijzen beschikbaar: De longest drive voor Hans Bloemen, de mooiste swing voor Jeroen Gosselink, maar de belangrijkste prijs, de aanmoedigingsprijs, ging naar Hennie Harie.

Zo willen we wat extra activiteiten toevoegen aan de wedstrijden van de BC. Deze keer Jos met de Trackman, volgende maand een Beat The Pro op een par 3.

We hebben de mogelijkheden om je bedrijf te promoten wat uitgebreid. De sponsor van de dag is geïntroduceerd, Harsveld Apparatenbouw heeft hierin het voortouw genomen door voor alle deelnemers een bal te sponsoren. We hopen dat een volgend Businessclublid zich meldt voor de sponsoring van een wedstrijdballetje (iets anders mag ook). Een telefoontje naar Joost is genoeg (06 2 0606 345).

De wedstrijd was erg gezellig en spannend. De topscorers lagen dicht bij elkaar er waren 8 scores met meer dan 36 punten.

Derde prijs: Arjan Mul en Hans van der Linde met 40 punten.

 

Tweede prijs was voor Ingrid Schilder en Mariëtte Fokke met 40 punten, maar een lagere handicap.

Eerste Prijs Hans Bloemen en Sebastiaan Visser met 41 punten.

Maar niet alleen de wedstrijd was top geregeld, ook de lunch en het buffet waren heerlijk en goed verzorgd door Sjeff. En niet te vergeten, de baan catering die weer in handen was van John en Simon. Zij zorgden ervoor dat de deelnemers van de golfwedstrijd konden genieten van heerlijke versnaperingen en drankjes.

Voor het fotoverslag gemaakt de John de Graaf zie onderstaande link.

Foto’s business club 5 april

Al met al was het een geslaagde dag en hebben we genoten van het mooie weer, de goede sfeer en natuurlijk het golfen. We kijken nu al uit naar de volgende wedstrijd en hopen dat deze net zo gezellig en succesvol zal zijn als deze.

We hopen jullie weer te zien op volgende BC wedstrijd op woensdag 3 mei,

Het Heemskerkse Businessteam

Rob, Carinda, Marijke, Simon, John en Joost.

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Golfless is more!!

29 februari 2024

Ook in 2024 staat uw pro-team van de Heemskerkse Golfschool weer 7 dagen per week voor u klaar. Naast de reguliere privé lessen van 1 t/m 4 personen hebben wij uiteraard een uitgebreid aanbod zodat als lid van de club meerdere opties heeft om uw spel via uw PGA Holland Golfprofessionals te verbeteren. Inlooplessen Uiteraard […]

Nieuws

Regelsessies voor leden

Wanneer Zaterdag 16 maart 10.30-12.30 voor competitiespelers met nadruk op Matchplay 13.30-15.30 voor alle leden met nadruk op Strokeplay/Stableford Waar Presentatieruimte (oude shop) Meedoen? Aanmelden via Egolf4U op (“wedstrijd”) evenement op 16 maart.

Nieuws

Zaterdag 30 maart Open Dag Heemskerkse Golfclub

27 februari 2024

Op zaterdag 30 maart, van 10 tot 12 uur organiseren we op de Heemskerkse Golfclub weer een open dag. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met de golfsport en onze gezellige golfclub. Uiteraard leren we iedereen de beginselen van de golfsport (golfclubs en golfleraar staan klaar) en vertellen we van […]