Nieuws

Gezellige 9 holes wedstrijd

31 juli 2023

EERSTE 9 HOLES WEDSTRIJD MET ZOWAAR ZON EN HOGE SCORES

Zaterdagmiddag 29 juli werd voor de eerste keer dit golfseizoen een 9 holes wedstrijd(je) op de lange baan gespeeld. Een laagdrempelig gebeuren, non-qualifying waarbij gezelligheid voorop staat. En met 30 deelnemers een goede opkomst.

Na een natte ochtend kon de regenkleding in de middag in de tas blijven en was zelfs sprake van een waterig zonnetje. Daar zijn we deze dagen al blij mee! En goed gescoord werd er ook.

Allereerst werden de neary’s op hole 5 en 8 gewonnen door Peter Schram en Evelien Portegies. Vervolgens werden de door Sportwereld Heiloo beschikbaar gestelde prijzen (dank daarvoor Rob!) uitgereikt aan hoogste drie scores.

Met 19 punten werd onze huisfotograaf John de Graaf derde. De foto’s van de winnaars werden dit keer daarom gemaakt door Nicoline!

De tweede prijs werd met 21 punten gewonnen door Evelien Portegies.

En op basis van matching cards was de eerste prijs voor Peter Schram, dus ook met 21 punten. Hij gaf in zijn bedankje aan dat een baanles van Rogier hem goed had geholpen. Wij denken echter dat zijn geheim schuilt in de Telstar pet……..

Prijswinnaars gefeliciteerd!

Let op: we sluiten het wedstrijdseizoen op 28 oktober af met een tweede 9 holes wedstrijd. Dus doe vooral gezellig mee.

De WeCo

 

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Op 9 mei gaat de donderdagavond competitie 2024 van start!!

17 april 2024

Op 9 mei gaat de donderdagavond competitie 2024 van start!! De commissie wil er een gezellige en sportieve avond van maken waar iedereen zich thuis voelt en lekker na een rondje golf gezellig wat blijft eten en/of drinken. We zetten hieronder de uitgangspunten voor de donderdagavond competitie, oftewel de Dozac, voor u nog eens op […]

Nieuws

Dinsdag zomeravondcompetitie (DIZAC) weer van start

DINSDAG ZOMERAVONDCOMPETITIE 2024 Op 7 mei start de dinsdag zomeravond competitie 2024,  de DIZAC. Inschrijven is mogelijk vanaf 16 april en is voor leden van de 18 holes-baan Heemskerkse Golfclub. De commissie wil er ook dit jaar weer een gezellige en sportieve avond en competitie van maken samen met jullie als deelnemers natuurlijk.  Na je […]

Nieuws

Wie wil er op onze centen letten?

15 april 2024

De financiële commissie van onze club is naarstig op zoek naar nieuwe leden. Na 6 jaar wil Piet Hoogeveen graag het stokje overdragen. Mocht u geïnteresseerd zijn, neem dan gerust contact op met Piet, hij kan u er alles over vertellen. ( piet@highveen.nl ) Heeft u geen affiniteit en ervaring met financiën? Iemand tippen mag […]