Nieuws

Gezellige 9 holes wedstrijd

31 juli 2023

EERSTE 9 HOLES WEDSTRIJD MET ZOWAAR ZON EN HOGE SCORES

Zaterdagmiddag 29 juli werd voor de eerste keer dit golfseizoen een 9 holes wedstrijd(je) op de lange baan gespeeld. Een laagdrempelig gebeuren, non-qualifying waarbij gezelligheid voorop staat. En met 30 deelnemers een goede opkomst.

Na een natte ochtend kon de regenkleding in de middag in de tas blijven en was zelfs sprake van een waterig zonnetje. Daar zijn we deze dagen al blij mee! En goed gescoord werd er ook.

Allereerst werden de neary’s op hole 5 en 8 gewonnen door Peter Schram en Evelien Portegies. Vervolgens werden de door Sportwereld Heiloo beschikbaar gestelde prijzen (dank daarvoor Rob!) uitgereikt aan hoogste drie scores.

Met 19 punten werd onze huisfotograaf John de Graaf derde. De foto’s van de winnaars werden dit keer daarom gemaakt door Nicoline!

De tweede prijs werd met 21 punten gewonnen door Evelien Portegies.

En op basis van matching cards was de eerste prijs voor Peter Schram, dus ook met 21 punten. Hij gaf in zijn bedankje aan dat een baanles van Rogier hem goed had geholpen. Wij denken echter dat zijn geheim schuilt in de Telstar pet……..

Prijswinnaars gefeliciteerd!

Let op: we sluiten het wedstrijdseizoen op 28 oktober af met een tweede 9 holes wedstrijd. Dus doe vooral gezellig mee.

De WeCo

 

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Heemskerkse Masters 2023

1 oktober 2023

Afgelopen zaterdag 30 september namen 32 genodigden deel aan de Heemskerkse Masters 2023. Zij waren uitgenodigd, omdat zij door hun commissie waren opgegeven als kampioen van een clubwedstrijd of winnaar van een qualifying wedstrijd. Het weer was geweldig op deze laatste zaterdag van september en de baan lag er prachtig bij. In het clubhuis kon […]

Nieuws

U kunt weer scoren!

28 september 2023

Wat wordt hole 12 prachtig hè?! Wat een uitdagende hole gaat dit worden. Helaas houden wij de hole in overleg met de baancommissie, HARECO en de manager nog gesloten om beschadiging te voorkomen. Toch qualifying! De NGF heeft dispensatie verleend aan de Heemskerkse om Qualifying ronden te spelen over 18 holes onder de volgende voorwaarden: […]

Nieuws

Nieuwe driving range ballen, dankzij TechResources.

27 september 2023

Afgelopen dinsdag hebben we alle driving range ballen vervangen voor nieuwe Nassau Range two ballen; kwalitatief hoogwaardige ballen waarmee we weer jaren vooruit kunnen.  Cyril Swart en Jan Stravers van TechResources hadden als sponsor uiteraard de primeur om de eerste ballen van de afslagmat te laten vertrekken. En dat ging ze, als ervaren golfers, vanzelfsprekend […]