Bedankt voor je interesse in de

Golfstart

Dé echte stap naar je leven in de golfsport. Tijdens deze cursus van 6 lessen van 75 minuten gaan we de eerste stappen maken in het aanleren van de basis. De grip, bal positie, houding, achterzwaai, het raakmoment, de eindhouding, lang spel, kort spel, de PAR-3 baan, de grote baan in… Alles komt naar voren tijdens deze cursus.

Bij voldoende spelniveau wordt de cursus worden afgesloten met het behalen van de officiële baanpermissie. Dit gaat altijd in overleg met de golfprofessional en is afhankelijk van het niveau van de deelnemer.

De investering voor deze cursus hangt af van het aantal personen die deelnemen. De groepsgrootte heeft een maximum van 6 personen:

  • In een groep van 6 personen €199,- per persoon
  • In een groep van 5 personen €199,- per persoon
  • In een groep van 4 personen €199,- per persoon
  • In een groep van 3 personen €239,- per persoon
  • In een groep van 2 personen €319,- per persoon
  • Individueel €599,-

De kosten en het aantal ingeschreven deelnemers worden vooraf met je gedeeld.

Je kunt je hieronder aanmelden voor één van de reeds ingeplande cursussen, waarin je wordt ingedeeld met andere cursusdeelnemers. Het is ook mogelijk om zelf een groep aan te dragen. Neem in dit geval contact op met onze head golfprofessional via golfschool@heemskerksegolfclub.nl.

Uiteraard is het ook mogelijk om je individueel aan te melden wanneer één van de reeds ingeplande cursussen je niet uitkomen. Kies dan voor ‘Ik meld me individueel aan’ bij ‘Gewenste cursus’ in het formulier hieronder.
Onze head-professional Rogier Kootker zal dan spoedig contact met je opnemen.

Inschrijven Golfstart

De Golfstart is een grote stap in je leven als golfer. Heb je interesse? Bekijk hieronder de data van de op dit moment ingeplande groepen en meld je aan voor de gewenste groep.

  • Groep 5: Vrijdag 31 mei, 7, 14, 21 juni en 5 en 12 juli van 15.45 – 17.00 uur. Golfprofessional: Bob – VOL
  • Groep 7: Vrijdag 7, 14, 21 juni en 5, 12 en 19 juli van 17.45 – 19.00 uur. Golfprofessional: Jos