Nieuws

Harsveld Midsummer Night 2022

19 juni 2022

Harsveld Midsummer Night wedstrijd van 18 juni was ook dit jaar

weer een groot evenement op onze, door de zon overgoten, golfbaan.

 

Om precies 13.00 uur startten 72 deelnemers onze mooie 18 holes baan.
Door een juiste verdeling liepen de flights bijzonder snel door. De deelnemers waren om 17.30 uur weer terug op het terras en konden genieten van een hapje en een drankje, aangeboden door Harsveld Apparatenbouw.

Harsveld Apparatenbouw sponsort deze Midsummer Night wedstrijd inmiddels al 28 jaar. En ook dit jaar werden er weer mooie prijzen beschikbaar gesteld, die Marijke Zonneveld ook dit jaar weer bij firma Tegel uit Beverwijk heeft uitgezocht.

Om de wedstrijd deelnemers niet te laten vergeten, wie deze mooie wedstrijd sponsorde, waren de holes heel bijzonder “opgevrolijkt”. Aan elke vlaggenstok wapperde fier een Harsveld vlaggetje.

Het was dan ook een trotse Rob de Visser die namens Harsveld Apparatenbouw de prijzen uitreikte.

 

De eerste prijs ging naar Jan Putter (niet aanwezig bij prijsuitreiking) met 40 punten

2. Tom Groen, tevens 39 punten

3. Jan Holman met 36 punten

De neary’s bij de heren waren voor: Gerard Bakkum (hole 5), Leo Vogelzang (hole 8), Gerard Bakkum (hole 13) en Tom Groen (hole 16).

 

Bij de dames was de uitslag:

1. Evelien Portegies: 37 punten

2. Bettina Gerrits: 35 punten (mc)

3. Ina de Lie: 35 punten

De Neary’s bij de dames waren voor: Maria Schuurman (hole 5), Ineke Doornberg (hole 8) en Carol Alblas (hole 16). Op hole 13 is er geen neary geslagen.

De wedstrijdleiding was in handen van Renee Wanst, Ria Vree, Tom Groen en Simon & Marijke Zonneveld

 

Alle foto’s van Harsveld Midsummer Night vindt u hier

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Verslag bridgeavond van vrijdag 2 december

9 december 2022

Als vanouds bracht de maandelijkse bridgeavond weer veel spanning, vooral omdat dit keer promotie en degradatie op het spel stond. Onder leiding van de wedstrijdleider Ben was alles prima onder controle. Er werden goede resultaten behaald en teleurstellingen menshaftig ondergaan. Uiteindelijk werd het aan het einde van de avond duidelijk hoe vreugde en verdriet waren […]

Nieuws

Sinterklaas damesochtend

6 december 2022

Op deze speciale Sinterklaas editie van de damesochtend ging ik heerlijk op mijn fiets naar de golfbaan, ik had er veel zin in. Het was prachtig weer, eerst nog een beetje mist en later een heerlijk zonnetje. Wij speelden met drie clubs en een putter; ik had geen hoge verwachtingen, maar  speelde direct niet slecht. Het […]

Nieuws

Par 3 soepwedstrijd november

18 november 2022

En wederom was het heerlijk weer, het zonnetje scheen uitbundig en alle deelnemers hadden er zin in.  In totaal hebben er 42 golfers mee gedaan aan de soepwedstrijd. Iedereen was keurig op tijd en vooraf is er gezellig koffie of thee gedronken met wat lekkers. Dit lekkers was een heerlijke peren slof van bakker Siets […]