Nieuws

Harsveld Midsummer Night 2022

19 juni 2022

Harsveld Midsummer Night wedstrijd van 18 juni was ook dit jaar

weer een groot evenement op onze, door de zon overgoten, golfbaan.

 

Om precies 13.00 uur startten 72 deelnemers onze mooie 18 holes baan.
Door een juiste verdeling liepen de flights bijzonder snel door. De deelnemers waren om 17.30 uur weer terug op het terras en konden genieten van een hapje en een drankje, aangeboden door Harsveld Apparatenbouw.

Harsveld Apparatenbouw sponsort deze Midsummer Night wedstrijd inmiddels al 28 jaar. En ook dit jaar werden er weer mooie prijzen beschikbaar gesteld, die Marijke Zonneveld ook dit jaar weer bij firma Tegel uit Beverwijk heeft uitgezocht.

Om de wedstrijd deelnemers niet te laten vergeten, wie deze mooie wedstrijd sponsorde, waren de holes heel bijzonder “opgevrolijkt”. Aan elke vlaggenstok wapperde fier een Harsveld vlaggetje.

Het was dan ook een trotse Rob de Visser die namens Harsveld Apparatenbouw de prijzen uitreikte.

 

De eerste prijs ging naar Jan Putter (niet aanwezig bij prijsuitreiking) met 40 punten

2. Tom Groen, tevens 39 punten

3. Jan Holman met 36 punten

De neary’s bij de heren waren voor: Gerard Bakkum (hole 5), Leo Vogelzang (hole 8), Gerard Bakkum (hole 13) en Tom Groen (hole 16).

 

Bij de dames was de uitslag:

1. Evelien Portegies: 37 punten

2. Bettina Gerrits: 35 punten (mc)

3. Ina de Lie: 35 punten

De Neary’s bij de dames waren voor: Maria Schuurman (hole 5), Ineke Doornberg (hole 8) en Carol Alblas (hole 16). Op hole 13 is er geen neary geslagen.

De wedstrijdleiding was in handen van Renee Wanst, Ria Vree, Tom Groen en Simon & Marijke Zonneveld

 

Alle foto’s van Harsveld Midsummer Night vindt u hier

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

TPR hindernis “Boomvakken” Baan weer Q

17 mei 2024

De definitie van “Hindernis” zoals gemeld in de plaatselijke regels van de Heemskerkse Golfclub wordt uitgebreid met: “Alle niet gemaaide boomvakken zijn rode hindernissen en de grens van de hindernis is daar waar het gras wel gemaaid is (op rough hoogte).” Als die grens niet duidelijk is geldt de contour van het boomvak. Als een […]

Nieuws

25 mei Open Dag Heemskerkse Golfclub

13 mei 2024

Zaterdag 25 mei, van 10 tot 12 uur organiseren we als Heemskerkse Golfclub weer een open dag. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met deze populaire sport én deze gezellige golfclub. We maken er een leuke ochtend van! Uiteraard leren we je de beginselen van de golfsport (golfclubs en golfleraren […]

Nieuws

Indeling Foursome during the Season 2024

9 mei 2024

Het is zover! Na een aantal jaar wordt dit jaar weer de Foursome during the Season gespeeld. De indeling is gemaakt. In tegenstelling tot voorgaande jaren worden de voorrondes dit jaar gespeeld in poules van 3 tot 4 koppels. Na de poule fase volgt er een kwartfinale, halve finale en de finale. De nummers 1 […]