Nieuws

Harsveld Midsummer Night 2022

19 juni 2022

Harsveld Midsummer Night wedstrijd van 18 juni was ook dit jaar

weer een groot evenement op onze, door de zon overgoten, golfbaan.

 

Om precies 13.00 uur startten 72 deelnemers onze mooie 18 holes baan.
Door een juiste verdeling liepen de flights bijzonder snel door. De deelnemers waren om 17.30 uur weer terug op het terras en konden genieten van een hapje en een drankje, aangeboden door Harsveld Apparatenbouw.

Harsveld Apparatenbouw sponsort deze Midsummer Night wedstrijd inmiddels al 28 jaar. En ook dit jaar werden er weer mooie prijzen beschikbaar gesteld, die Marijke Zonneveld ook dit jaar weer bij firma Tegel uit Beverwijk heeft uitgezocht.

Om de wedstrijd deelnemers niet te laten vergeten, wie deze mooie wedstrijd sponsorde, waren de holes heel bijzonder “opgevrolijkt”. Aan elke vlaggenstok wapperde fier een Harsveld vlaggetje.

Het was dan ook een trotse Rob de Visser die namens Harsveld Apparatenbouw de prijzen uitreikte.

 

De eerste prijs ging naar Jan Putter (niet aanwezig bij prijsuitreiking) met 40 punten

2. Tom Groen, tevens 39 punten

3. Jan Holman met 36 punten

De neary’s bij de heren waren voor: Gerard Bakkum (hole 5), Leo Vogelzang (hole 8), Gerard Bakkum (hole 13) en Tom Groen (hole 16).

 

Bij de dames was de uitslag:

1. Evelien Portegies: 37 punten

2. Bettina Gerrits: 35 punten (mc)

3. Ina de Lie: 35 punten

De Neary’s bij de dames waren voor: Maria Schuurman (hole 5), Ineke Doornberg (hole 8) en Carol Alblas (hole 16). Op hole 13 is er geen neary geslagen.

De wedstrijdleiding was in handen van Renee Wanst, Ria Vree, Tom Groen en Simon & Marijke Zonneveld

 

Alle foto’s van Harsveld Midsummer Night vindt u hier

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Clubkampioenschappen Matchplay 2022

27 juni 2022

In het weekend van 25 en 26 juni werden de halve finales en finales gespeeld van onze Clubkampioenschappen Matchplay 2022. De halve finalisten bij de dames: Britt Spaan versus Ellen Crabbendam. Het werd een zeer spannende partij, die resulteerde in een play-off. Ellen won op hole 1. Marie Jose Bovenlander versus Maaike Molman. In de […]

Nieuws

Het was een prachtig midzomerdamestoernooi

23 juni 2022

21 juni is een prachtige datum. De zomer begint en het midzomerdamestoernooi vindt plaats! Er namen 38 dames deel aan deze all tee start, onder leiding van de tweekoppige organisatie: Britta en Petra. Het was prachtig weer met hier en daar een wolkje. Op weg naar de hole om te starten, blijkt de baan er […]

Nieuws

Nieuw! Team wedstrijd (Texas Scramble) op zaterdag 9 juli

Gesponsord door Roof Management van Ado Hartenhof Op zaterdag 9 juli organiseert De Heemskerkse voor haar leden een Texas Scramble Team wedstrijd. Om 12.30 uur wordt het startsein gegeven voor de all-tee start. U kunt zelf uw team van 3 personen samenstellen. Inmiddels staan er al 78 deelnemers ingeschreven (26 teams). Er kunnen  maximaal 108 spelers […]