Nieuws

Harsveld Midsummer Night 2022

19 juni 2022

Harsveld Midsummer Night wedstrijd van 18 juni was ook dit jaar

weer een groot evenement op onze, door de zon overgoten, golfbaan.

 

Om precies 13.00 uur startten 72 deelnemers onze mooie 18 holes baan.
Door een juiste verdeling liepen de flights bijzonder snel door. De deelnemers waren om 17.30 uur weer terug op het terras en konden genieten van een hapje en een drankje, aangeboden door Harsveld Apparatenbouw.

Harsveld Apparatenbouw sponsort deze Midsummer Night wedstrijd inmiddels al 28 jaar. En ook dit jaar werden er weer mooie prijzen beschikbaar gesteld, die Marijke Zonneveld ook dit jaar weer bij firma Tegel uit Beverwijk heeft uitgezocht.

Om de wedstrijd deelnemers niet te laten vergeten, wie deze mooie wedstrijd sponsorde, waren de holes heel bijzonder “opgevrolijkt”. Aan elke vlaggenstok wapperde fier een Harsveld vlaggetje.

Het was dan ook een trotse Rob de Visser die namens Harsveld Apparatenbouw de prijzen uitreikte.

 

De eerste prijs ging naar Jan Putter (niet aanwezig bij prijsuitreiking) met 40 punten

2. Tom Groen, tevens 39 punten

3. Jan Holman met 36 punten

De neary’s bij de heren waren voor: Gerard Bakkum (hole 5), Leo Vogelzang (hole 8), Gerard Bakkum (hole 13) en Tom Groen (hole 16).

 

Bij de dames was de uitslag:

1. Evelien Portegies: 37 punten

2. Bettina Gerrits: 35 punten (mc)

3. Ina de Lie: 35 punten

De Neary’s bij de dames waren voor: Maria Schuurman (hole 5), Ineke Doornberg (hole 8) en Carol Alblas (hole 16). Op hole 13 is er geen neary geslagen.

De wedstrijdleiding was in handen van Renee Wanst, Ria Vree, Tom Groen en Simon & Marijke Zonneveld

 

Alle foto’s van Harsveld Midsummer Night vindt u hier

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Verslag Rabbitwedstrijd Par 3 inloop Golftravel 5-6-2023

6 juni 2023

Wat willen we nu nog meer? Een heerlijk zonnetje, een verkoelend windje en een prachtige baan. En niet te vergeten  (uiteindelijk) 36 enthousiaste golfers die met veel plezier hun ronde hebben gelopen. Helaas kregen we een aantal afmeldingen, waaronder één omdat de trein niet reed en men in een oord ver van hier was gestrand….. […]

Nieuws

Slagerij John de Roode zorgde voor een heerlijke Pinksterdag!

30 mei 2023

Op Tweede Pinksterdag is de 3de maandbeker wedstrijd gespeeld, die (inmiddels traditioneel) gesponsord werd door Slagerij John de Roode uit Heemskerk. Ook dit jaar hebben John en Sjaninka weer voor prachtige èn heerlijke prijzen gezorgd. Aan de wedstrijd deden 65 enthousiaste leden mee. Zij hebben kunnen genieten van het mooie weer, onze prachtige baan en […]

Nieuws

Vierde par 3 inloopwedstrijd voor de overall-prijs van Fairway Golf-Travel van 22 mei

Onder een stralende zon gingen 39 deelnemers de strijd met elkaar aan. Men had er zin, vooraf meedelend dat de “neary” dit keer al in de pocket zat. Mocht dat n iet lukken, dan moest er toch wel een birdy geslagen kunnen worden. Echter, of dat nu lag aan de hazen en eenden  op  de […]