Nieuws

Harsveld Midsummer Night 2022

19 juni 2022

Harsveld Midsummer Night wedstrijd van 18 juni was ook dit jaar

weer een groot evenement op onze, door de zon overgoten, golfbaan.

 

Om precies 13.00 uur startten 72 deelnemers onze mooie 18 holes baan.
Door een juiste verdeling liepen de flights bijzonder snel door. De deelnemers waren om 17.30 uur weer terug op het terras en konden genieten van een hapje en een drankje, aangeboden door Harsveld Apparatenbouw.

Harsveld Apparatenbouw sponsort deze Midsummer Night wedstrijd inmiddels al 28 jaar. En ook dit jaar werden er weer mooie prijzen beschikbaar gesteld, die Marijke Zonneveld ook dit jaar weer bij firma Tegel uit Beverwijk heeft uitgezocht.

Om de wedstrijd deelnemers niet te laten vergeten, wie deze mooie wedstrijd sponsorde, waren de holes heel bijzonder “opgevrolijkt”. Aan elke vlaggenstok wapperde fier een Harsveld vlaggetje.

Het was dan ook een trotse Rob de Visser die namens Harsveld Apparatenbouw de prijzen uitreikte.

 

De eerste prijs ging naar Jan Putter (niet aanwezig bij prijsuitreiking) met 40 punten

2. Tom Groen, tevens 39 punten

3. Jan Holman met 36 punten

De neary’s bij de heren waren voor: Gerard Bakkum (hole 5), Leo Vogelzang (hole 8), Gerard Bakkum (hole 13) en Tom Groen (hole 16).

 

Bij de dames was de uitslag:

1. Evelien Portegies: 37 punten

2. Bettina Gerrits: 35 punten (mc)

3. Ina de Lie: 35 punten

De Neary’s bij de dames waren voor: Maria Schuurman (hole 5), Ineke Doornberg (hole 8) en Carol Alblas (hole 16). Op hole 13 is er geen neary geslagen.

De wedstrijdleiding was in handen van Renee Wanst, Ria Vree, Tom Groen en Simon & Marijke Zonneveld

 

Alle foto’s van Harsveld Midsummer Night vindt u hier

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Bridge avond 1 december

6 december 2023

Beste bridgers, Ondanks de vele afzeggingen en zelfs een no show, was het op 1 december weer een gezellig samenzijn. Buiten vroor het, maar binnen ontdooide iedereen! Het was extra spannend, omdat deze avond de promotie/degradatie op het spel stond.   Het was fijn om te zien dat meer deelnemers vooraf kwamen eten. Het aanbod […]

Nieuws

Invoering Winterregels en Aanpassing Plaatselijke Regels

23 november 2023

M.i.v. woensdag 1 november 2023 worden zgn. Tijdelijke Winterregels Regels “Plaatsen” en “Bal Schoonmaken” van kracht. Wat houdt dat in: Plaatsen Een bal die op een kort gemaaid gedeelte door de baan ligt, mag zonder straf worden geplaatst binnen 15 cm van de plaats waar hij oorspronkelijk lag, maar niet dichter bij de hole. De […]

Nieuws

Heemskerkse klaverjas drive

21 november 2023

Vandaag deelnemer geweest van de eerste Klaverjas Drive op de maandag. Initiatiefnemer Ralph heeft er voor gezorgd dat wij op de golfloze maandag wat om handen kregen. Vanwege de lage opkomst was het voor een ieder waarschijnlijk natte voeten vrees. Mogelijk met de vraag of het wel gezellig zou zijn. Maar gelukkig waren er doorzetters […]