Nieuws

Harsveld Midsummernight toernooi met eindelijk heerlijk zomerweer in Heemskerk!

23 juni 2024

Op zaterdag 22 juni werd voor de 31ste keer het traditionele Harsveld Midsummernight toernooi gespeeld. Wel 92 leden hadden zich ingeschreven voor deze wedstrijd. Alle leden kregen van Harsveld Apparatenbouw een Titleist golfbal en een consumptie-muntje uitgereikt bij inschrijving. Om 12.00 uur werd het startsein gegeven voor de all-tee start van 23 flights. Omdat het eindelijk een prachtige zomerdag was, ging iedereen vrijwel fluitend naar zijn of haar hole, in de hoop één van de prachtige prijzen binnen te slepen!

Simon Zonneveld was wederom bereid gevonden om een woordje te doen bij de prijsuitreiking en vertelde met veel enthousiasme, dat hij samen met Carinda de Visser weer prachtige prijzen bij Tegel in Beverwijk heeft gekocht.

Rob de Visser nam daarna de microfoon over om de winnaars bekend te maken. De gelukkigen van de speciale verrichtingen waren:

Hole 5: Joke Mone
Hole 8: Cees Dubbelaar
Hole 13: Willy Tolhuijsen
Hole 16: Pauline de Kok

Als je dacht met 38 of 39 punten in de prijzen te vallen, had je het goed mis. Er werd geweldig gescoord op onze mooie baan.
De uitslag bij de dames werd bepaald door matching cards vanwege hun scores van 40 punten.


Pauline de Kok mocht de eerste prijs in ontvangst nemen.
Gevolgd Willy Tolhuijsen op de tweede plek.
En Patricia Hogerheijde op de derde plek.

Bij de heren werd ook zeer goed gescoord.


Ton Karels werd met 40 punten derde (ook op matching cards) maar was niet aanwezig. Hierdoor werd Rob Tolhuijsen derde bij de heren.
Lars Mulder pakte de tweede plaats met 40 punten.

Maar…. de winnaar van de dag werd met 41 punten Jos Harsveld.
Jos is 31 jaar geleden gestart met de sponsoring van dit toernooi en heeft voor het eerst in al die jaren “zijn eigen” wedstrijd gewonnen!
Hij ontving de maandbeker en mag in de maand juli zijn auto op de maandbeker-parkeerplaats parkeren.

Tot slot vertelde Rob de Visser, dat ook volgend jaar weer gerekend kan worden op Harsveld Apparatenbouw voor het Midsummernight toernooi. Een groot applaus volgde!

Als u alle foto’s, gemaakt door John de Graaf, wilt zien, klik dan op deze link:
https://drive.google.com/drive/folders/1pka-uat4TGiVZy1SzW99C_2OTsqhHP-h?usp=sharing

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Zaterdag 20 juli Open Dag Heemskerkse Golfclub

10 juli 2024

Zaterdag 20 juli, van 10 tot 12 uur bent u weer van harte welkom op de Open Dag van de Heemskerkse Golfclub. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met deze populaire sport én onze gezellige golfclub. We maken er een leuke ochtend van! Uiteraard leren we je de beginselen van […]

Nieuws

Verslag Maandbeker nr. 5, gesponsord door The Spirit of Wine

9 juli 2024

De 5de maandbeker wedstrijd was net als voorgaande jaren weer een populaire wedstrijd. Vanaf 9.30 uur speelden 69 deelnemers  onder redelijk goede omstandigheden de 18 holes wedstrijd, gesponsord door The Spirit of Wine. Het waaide hard, maar mocht geen naam hebben als je het vergeleek met de eerste zomerstorm van zaterdag. De takken en bladeren […]

Nieuws

Clubkampioenschappen Matchplay 2024

2 juli 2024

In het weekend van zaterdag 29 juni en zondag 30 juni werden de finales van de Clubkampioenschappen Matchplay 2024 gespeeld. In drie categorieën werd gestreden om de beste speler van onze club: Heren (<50 jaar), Heren Senioren en Dames. De weergoden waren ons eindelijk goed gezind. Het was heerlijk weer in het finale weekend. Al […]