Nieuws

Heemskerkse Masters 2023

1 oktober 2023

Afgelopen zaterdag 30 september namen 32 genodigden deel aan de Heemskerkse Masters 2023. Zij waren uitgenodigd, omdat zij door hun commissie waren opgegeven als kampioen van een clubwedstrijd of winnaar van een qualifying wedstrijd.
Het weer was geweldig op deze laatste zaterdag van september en de baan lag er prachtig bij. In het clubhuis kon genoten worden van de Ryder Cup en op het terras van een heerlijk zonnetje. De spelers, die streden om The Green Jacket waren goed gehumeurd gestart vanaf ca. 12.30 uur.

De uitreiking van The Green Jacket werd even kort uitgesteld, omdat in Rome de laatste hole van de fourballs werd gespeeld. Uiteindelijk ging Europa met 10,5 punten die zaterdagmiddag naar huis en kon het team zich opmaken voor de singles op zondag.

De winnaar van de Heemskerkse Masters moest nog even geduld hebben, want eerst werden de doosjes WeCo-ballen uitgedeeld aan de winnaars van de neary’s:
Robin Kooijman scoorde op zowel hole 5 als op hole 8. Annelies Nieuwveld mocht de balletjes meenemen, omdat zij het dichtst bij de vlag van hole 13 kwam en Tom Groen pakte de neary op hole 16.

Uiteindelijk ging het natuurlijk om The Green Jacket. Met 36 punten (MC) mocht John de Graaf het groene jasje in ontvangst nemen. Daarnaast ontving hij een bos bloemen en twee greenfee’s voor Golfbaan De Swinkelsche. Een trotse John gaf graag zijn camera af om zich te laten vereeuwigen met het groene jasje!

KLIK HIER VOOR DE FOTO’S VAN THE MASTER

Van harte gefeliciteerd, John.

 

 

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Bridge avond 1 december

6 december 2023

Beste bridgers, Ondanks de vele afzeggingen en zelfs een no show, was het op 1 december weer een gezellig samenzijn. Buiten vroor het, maar binnen ontdooide iedereen! Het was extra spannend, omdat deze avond de promotie/degradatie op het spel stond.   Het was fijn om te zien dat meer deelnemers vooraf kwamen eten. Het aanbod […]

Nieuws

Invoering Winterregels en Aanpassing Plaatselijke Regels

23 november 2023

M.i.v. woensdag 1 november 2023 worden zgn. Tijdelijke Winterregels Regels “Plaatsen” en “Bal Schoonmaken” van kracht. Wat houdt dat in: Plaatsen Een bal die op een kort gemaaid gedeelte door de baan ligt, mag zonder straf worden geplaatst binnen 15 cm van de plaats waar hij oorspronkelijk lag, maar niet dichter bij de hole. De […]

Nieuws

Heemskerkse klaverjas drive

21 november 2023

Vandaag deelnemer geweest van de eerste Klaverjas Drive op de maandag. Initiatiefnemer Ralph heeft er voor gezorgd dat wij op de golfloze maandag wat om handen kregen. Vanwege de lage opkomst was het voor een ieder waarschijnlijk natte voeten vrees. Mogelijk met de vraag of het wel gezellig zou zijn. Maar gelukkig waren er doorzetters […]