Nieuws

Heemskerkse Masters 2023

1 oktober 2023

Afgelopen zaterdag 30 september namen 32 genodigden deel aan de Heemskerkse Masters 2023. Zij waren uitgenodigd, omdat zij door hun commissie waren opgegeven als kampioen van een clubwedstrijd of winnaar van een qualifying wedstrijd.
Het weer was geweldig op deze laatste zaterdag van september en de baan lag er prachtig bij. In het clubhuis kon genoten worden van de Ryder Cup en op het terras van een heerlijk zonnetje. De spelers, die streden om The Green Jacket waren goed gehumeurd gestart vanaf ca. 12.30 uur.

De uitreiking van The Green Jacket werd even kort uitgesteld, omdat in Rome de laatste hole van de fourballs werd gespeeld. Uiteindelijk ging Europa met 10,5 punten die zaterdagmiddag naar huis en kon het team zich opmaken voor de singles op zondag.

De winnaar van de Heemskerkse Masters moest nog even geduld hebben, want eerst werden de doosjes WeCo-ballen uitgedeeld aan de winnaars van de neary’s:
Robin Kooijman scoorde op zowel hole 5 als op hole 8. Annelies Nieuwveld mocht de balletjes meenemen, omdat zij het dichtst bij de vlag van hole 13 kwam en Tom Groen pakte de neary op hole 16.

Uiteindelijk ging het natuurlijk om The Green Jacket. Met 36 punten (MC) mocht John de Graaf het groene jasje in ontvangst nemen. Daarnaast ontving hij een bos bloemen en twee greenfee’s voor Golfbaan De Swinkelsche. Een trotse John gaf graag zijn camera af om zich te laten vereeuwigen met het groene jasje!

KLIK HIER VOOR DE FOTO’S VAN THE MASTER

Van harte gefeliciteerd, John.

 

 

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

TPR hindernis “Boomvakken” Baan weer Q

17 mei 2024

De definitie van “Hindernis” zoals gemeld in de plaatselijke regels van de Heemskerkse Golfclub wordt uitgebreid met: “Alle niet gemaaide boomvakken zijn rode hindernissen en de grens van de hindernis is daar waar het gras wel gemaaid is (op rough hoogte).” Als die grens niet duidelijk is geldt de contour van het boomvak. Als een […]

Nieuws

25 mei Open Dag Heemskerkse Golfclub

13 mei 2024

Zaterdag 25 mei, van 10 tot 12 uur organiseren we als Heemskerkse Golfclub weer een open dag. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met deze populaire sport én deze gezellige golfclub. We maken er een leuke ochtend van! Uiteraard leren we je de beginselen van de golfsport (golfclubs en golfleraren […]

Nieuws

Indeling Foursome during the Season 2024

9 mei 2024

Het is zover! Na een aantal jaar wordt dit jaar weer de Foursome during the Season gespeeld. De indeling is gemaakt. In tegenstelling tot voorgaande jaren worden de voorrondes dit jaar gespeeld in poules van 3 tot 4 koppels. Na de poule fase volgt er een kwartfinale, halve finale en de finale. De nummers 1 […]