Nieuws

HONDA WELMAN zorgt voor een mooie en vrolijke Paasdag

20 april 2022

Op Tweede Paasdag sponsorde HONDA WELMAN maandbeker wedstrijd nr. 2.

Het was een zonovergoten dag, die enigszins koud begon. Maar in de loop van de dag steeg de temperatuur, en kon er in zomerse kleding gespeeld worden.

HONDA WELMAN zorgde niet alleen voor een mooie autoshow rondom het clubhuis, maar ook voor mooie prijzen voor de winnaars en een Tweary op hole 4 en Neary’s op hole 8 en hole 13.

Maria Schuurman (hcp 22,6) had haar clubs en haar putter als beste onder controle van alle deelnemers door met 40 stableford punten haar golfrondje af te sluiten.

Zij mocht zich winnaar van de tweede maandbeker noemen en mag in de maand mei gebruik maken van de speciale parkeerplaats.

Tweede bij de dames werd Sopha Khanthonghoa (hcp 8,9): 39 punten

Derde bij de dames werd Margot Kick (hcp 21,5): 37 punten

 

Tom Groen (hcp 3,1) werd eerste bij de heren met 39 punten op matching cards.

John Groot (hcp 20,4) werd tweede bij de heren met tevens 39 punten.

Tong Yau (hcp 35,6) werd derde bij de heren met 38 punten.

 

De speciale verrichtingen zijn verricht door:

Frans Huiskens: Tweary hole 4

Annelies Nieuwveld: Neary hole 8

Tong Yau: Neary hole 13

 

Na de prijsuitreiking, gepresenteerd door Peter van Driel, was het nog lang heerlijk vertoeven op ons mooie terras, waar een heerlijke lentezonnetje scheen.

 

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Heemskerkse Masters 2023

1 oktober 2023

Afgelopen zaterdag 30 september namen 32 genodigden deel aan de Heemskerkse Masters 2023. Zij waren uitgenodigd, omdat zij door hun commissie waren opgegeven als kampioen van een clubwedstrijd of winnaar van een qualifying wedstrijd. Het weer was geweldig op deze laatste zaterdag van september en de baan lag er prachtig bij. In het clubhuis kon […]

Nieuws

U kunt weer scoren!

28 september 2023

Wat wordt hole 12 prachtig hè?! Wat een uitdagende hole gaat dit worden. Helaas houden wij de hole in overleg met de baancommissie, HARECO en de manager nog gesloten om beschadiging te voorkomen. Toch qualifying! De NGF heeft dispensatie verleend aan de Heemskerkse om Qualifying ronden te spelen over 18 holes onder de volgende voorwaarden: […]

Nieuws

Nieuwe driving range ballen, dankzij TechResources.

27 september 2023

Afgelopen dinsdag hebben we alle driving range ballen vervangen voor nieuwe Nassau Range two ballen; kwalitatief hoogwaardige ballen waarmee we weer jaren vooruit kunnen.  Cyril Swart en Jan Stravers van TechResources hadden als sponsor uiteraard de primeur om de eerste ballen van de afslagmat te laten vertrekken. En dat ging ze, als ervaren golfers, vanzelfsprekend […]