Nieuws

HONDA WELMAN zorgt voor een mooie en vrolijke Paasdag

20 april 2022

Op Tweede Paasdag sponsorde HONDA WELMAN maandbeker wedstrijd nr. 2.

Het was een zonovergoten dag, die enigszins koud begon. Maar in de loop van de dag steeg de temperatuur, en kon er in zomerse kleding gespeeld worden.

HONDA WELMAN zorgde niet alleen voor een mooie autoshow rondom het clubhuis, maar ook voor mooie prijzen voor de winnaars en een Tweary op hole 4 en Neary’s op hole 8 en hole 13.

Maria Schuurman (hcp 22,6) had haar clubs en haar putter als beste onder controle van alle deelnemers door met 40 stableford punten haar golfrondje af te sluiten.

Zij mocht zich winnaar van de tweede maandbeker noemen en mag in de maand mei gebruik maken van de speciale parkeerplaats.

Tweede bij de dames werd Sopha Khanthonghoa (hcp 8,9): 39 punten

Derde bij de dames werd Margot Kick (hcp 21,5): 37 punten

 

Tom Groen (hcp 3,1) werd eerste bij de heren met 39 punten op matching cards.

John Groot (hcp 20,4) werd tweede bij de heren met tevens 39 punten.

Tong Yau (hcp 35,6) werd derde bij de heren met 38 punten.

 

De speciale verrichtingen zijn verricht door:

Frans Huiskens: Tweary hole 4

Annelies Nieuwveld: Neary hole 8

Tong Yau: Neary hole 13

 

Na de prijsuitreiking, gepresenteerd door Peter van Driel, was het nog lang heerlijk vertoeven op ons mooie terras, waar een heerlijke lentezonnetje scheen.

 

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Verslag Rabbitwedstrijd Par 3 inloop Golftravel 5-6-2023

6 juni 2023

Wat willen we nu nog meer? Een heerlijk zonnetje, een verkoelend windje en een prachtige baan. En niet te vergeten  (uiteindelijk) 36 enthousiaste golfers die met veel plezier hun ronde hebben gelopen. Helaas kregen we een aantal afmeldingen, waaronder één omdat de trein niet reed en men in een oord ver van hier was gestrand….. […]

Nieuws

Slagerij John de Roode zorgde voor een heerlijke Pinksterdag!

30 mei 2023

Op Tweede Pinksterdag is de 3de maandbeker wedstrijd gespeeld, die (inmiddels traditioneel) gesponsord werd door Slagerij John de Roode uit Heemskerk. Ook dit jaar hebben John en Sjaninka weer voor prachtige èn heerlijke prijzen gezorgd. Aan de wedstrijd deden 65 enthousiaste leden mee. Zij hebben kunnen genieten van het mooie weer, onze prachtige baan en […]

Nieuws

Vierde par 3 inloopwedstrijd voor de overall-prijs van Fairway Golf-Travel van 22 mei

Onder een stralende zon gingen 39 deelnemers de strijd met elkaar aan. Men had er zin, vooraf meedelend dat de “neary” dit keer al in de pocket zat. Mocht dat n iet lukken, dan moest er toch wel een birdy geslagen kunnen worden. Echter, of dat nu lag aan de hazen en eenden  op  de […]