Nieuws

HONDA WELMAN zorgt voor een mooie en vrolijke Paasdag

20 april 2022

Op Tweede Paasdag sponsorde HONDA WELMAN maandbeker wedstrijd nr. 2.

Het was een zonovergoten dag, die enigszins koud begon. Maar in de loop van de dag steeg de temperatuur, en kon er in zomerse kleding gespeeld worden.

HONDA WELMAN zorgde niet alleen voor een mooie autoshow rondom het clubhuis, maar ook voor mooie prijzen voor de winnaars en een Tweary op hole 4 en Neary’s op hole 8 en hole 13.

Maria Schuurman (hcp 22,6) had haar clubs en haar putter als beste onder controle van alle deelnemers door met 40 stableford punten haar golfrondje af te sluiten.

Zij mocht zich winnaar van de tweede maandbeker noemen en mag in de maand mei gebruik maken van de speciale parkeerplaats.

Tweede bij de dames werd Sopha Khanthonghoa (hcp 8,9): 39 punten

Derde bij de dames werd Margot Kick (hcp 21,5): 37 punten

 

Tom Groen (hcp 3,1) werd eerste bij de heren met 39 punten op matching cards.

John Groot (hcp 20,4) werd tweede bij de heren met tevens 39 punten.

Tong Yau (hcp 35,6) werd derde bij de heren met 38 punten.

 

De speciale verrichtingen zijn verricht door:

Frans Huiskens: Tweary hole 4

Annelies Nieuwveld: Neary hole 8

Tong Yau: Neary hole 13

 

Na de prijsuitreiking, gepresenteerd door Peter van Driel, was het nog lang heerlijk vertoeven op ons mooie terras, waar een heerlijke lentezonnetje scheen.

 

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Op 9 mei gaat de donderdagavond competitie 2024 van start!!

17 april 2024

Op 9 mei gaat de donderdagavond competitie 2024 van start!! De commissie wil er een gezellige en sportieve avond van maken waar iedereen zich thuis voelt en lekker na een rondje golf gezellig wat blijft eten en/of drinken. We zetten hieronder de uitgangspunten voor de donderdagavond competitie, oftewel de Dozac, voor u nog eens op […]

Nieuws

Dinsdag zomeravondcompetitie (DIZAC) weer van start

DINSDAG ZOMERAVONDCOMPETITIE 2024 Op 7 mei start de dinsdag zomeravond competitie 2024,  de DIZAC. Inschrijven is mogelijk vanaf 16 april en is voor leden van de 18 holes-baan Heemskerkse Golfclub. De commissie wil er ook dit jaar weer een gezellige en sportieve avond en competitie van maken samen met jullie als deelnemers natuurlijk.  Na je […]

Nieuws

Wie wil er op onze centen letten?

15 april 2024

De financiële commissie van onze club is naarstig op zoek naar nieuwe leden. Na 6 jaar wil Piet Hoogeveen graag het stokje overdragen. Mocht u geïnteresseerd zijn, neem dan gerust contact op met Piet, hij kan u er alles over vertellen. ( piet@highveen.nl ) Heeft u geen affiniteit en ervaring met financiën? Iemand tippen mag […]