Nieuws

HONDA WELMAN zorgt voor een mooie en vrolijke Paasdag

20 april 2022

Op Tweede Paasdag sponsorde HONDA WELMAN maandbeker wedstrijd nr. 2.

Het was een zonovergoten dag, die enigszins koud begon. Maar in de loop van de dag steeg de temperatuur, en kon er in zomerse kleding gespeeld worden.

HONDA WELMAN zorgde niet alleen voor een mooie autoshow rondom het clubhuis, maar ook voor mooie prijzen voor de winnaars en een Tweary op hole 4 en Neary’s op hole 8 en hole 13.

Maria Schuurman (hcp 22,6) had haar clubs en haar putter als beste onder controle van alle deelnemers door met 40 stableford punten haar golfrondje af te sluiten.

Zij mocht zich winnaar van de tweede maandbeker noemen en mag in de maand mei gebruik maken van de speciale parkeerplaats.

Tweede bij de dames werd Sopha Khanthonghoa (hcp 8,9): 39 punten

Derde bij de dames werd Margot Kick (hcp 21,5): 37 punten

 

Tom Groen (hcp 3,1) werd eerste bij de heren met 39 punten op matching cards.

John Groot (hcp 20,4) werd tweede bij de heren met tevens 39 punten.

Tong Yau (hcp 35,6) werd derde bij de heren met 38 punten.

 

De speciale verrichtingen zijn verricht door:

Frans Huiskens: Tweary hole 4

Annelies Nieuwveld: Neary hole 8

Tong Yau: Neary hole 13

 

Na de prijsuitreiking, gepresenteerd door Peter van Driel, was het nog lang heerlijk vertoeven op ons mooie terras, waar een heerlijke lentezonnetje scheen.

 

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Verslag bridgeavond van vrijdag 2 december

9 december 2022

Als vanouds bracht de maandelijkse bridgeavond weer veel spanning, vooral omdat dit keer promotie en degradatie op het spel stond. Onder leiding van de wedstrijdleider Ben was alles prima onder controle. Er werden goede resultaten behaald en teleurstellingen menshaftig ondergaan. Uiteindelijk werd het aan het einde van de avond duidelijk hoe vreugde en verdriet waren […]

Nieuws

Sinterklaas damesochtend

6 december 2022

Op deze speciale Sinterklaas editie van de damesochtend ging ik heerlijk op mijn fiets naar de golfbaan, ik had er veel zin in. Het was prachtig weer, eerst nog een beetje mist en later een heerlijk zonnetje. Wij speelden met drie clubs en een putter; ik had geen hoge verwachtingen, maar  speelde direct niet slecht. Het […]

Nieuws

Par 3 soepwedstrijd november

18 november 2022

En wederom was het heerlijk weer, het zonnetje scheen uitbundig en alle deelnemers hadden er zin in.  In totaal hebben er 42 golfers mee gedaan aan de soepwedstrijd. Iedereen was keurig op tijd en vooraf is er gezellig koffie of thee gedronken met wat lekkers. Dit lekkers was een heerlijke peren slof van bakker Siets […]