Nieuws

HONDA WELMAN zorgt voor een mooie en vrolijke Paasdag

20 april 2022

Op Tweede Paasdag sponsorde HONDA WELMAN maandbeker wedstrijd nr. 2.

Het was een zonovergoten dag, die enigszins koud begon. Maar in de loop van de dag steeg de temperatuur, en kon er in zomerse kleding gespeeld worden.

HONDA WELMAN zorgde niet alleen voor een mooie autoshow rondom het clubhuis, maar ook voor mooie prijzen voor de winnaars en een Tweary op hole 4 en Neary’s op hole 8 en hole 13.

Maria Schuurman (hcp 22,6) had haar clubs en haar putter als beste onder controle van alle deelnemers door met 40 stableford punten haar golfrondje af te sluiten.

Zij mocht zich winnaar van de tweede maandbeker noemen en mag in de maand mei gebruik maken van de speciale parkeerplaats.

Tweede bij de dames werd Sopha Khanthonghoa (hcp 8,9): 39 punten

Derde bij de dames werd Margot Kick (hcp 21,5): 37 punten

 

Tom Groen (hcp 3,1) werd eerste bij de heren met 39 punten op matching cards.

John Groot (hcp 20,4) werd tweede bij de heren met tevens 39 punten.

Tong Yau (hcp 35,6) werd derde bij de heren met 38 punten.

 

De speciale verrichtingen zijn verricht door:

Frans Huiskens: Tweary hole 4

Annelies Nieuwveld: Neary hole 8

Tong Yau: Neary hole 13

 

Na de prijsuitreiking, gepresenteerd door Peter van Driel, was het nog lang heerlijk vertoeven op ons mooie terras, waar een heerlijke lentezonnetje scheen.

 

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Clubkampioenschappen Matchplay 2022

27 juni 2022

In het weekend van 25 en 26 juni werden de halve finales en finales gespeeld van onze Clubkampioenschappen Matchplay 2022. De halve finalisten bij de dames: Britt Spaan versus Ellen Crabbendam. Het werd een zeer spannende partij, die resulteerde in een play-off. Ellen won op hole 1. Marie Jose Bovenlander versus Maaike Molman. In de […]

Nieuws

Het was een prachtig midzomerdamestoernooi

23 juni 2022

21 juni is een prachtige datum. De zomer begint en het midzomerdamestoernooi vindt plaats! Er namen 38 dames deel aan deze all tee start, onder leiding van de tweekoppige organisatie: Britta en Petra. Het was prachtig weer met hier en daar een wolkje. Op weg naar de hole om te starten, blijkt de baan er […]

Nieuws

Nieuw! Team wedstrijd (Texas Scramble) op zaterdag 9 juli

Gesponsord door Roof Management van Ado Hartenhof Op zaterdag 9 juli organiseert De Heemskerkse voor haar leden een Texas Scramble Team wedstrijd. Om 12.30 uur wordt het startsein gegeven voor de all-tee start. U kunt zelf uw team van 3 personen samenstellen. Inmiddels staan er al 78 deelnemers ingeschreven (26 teams). Er kunnen  maximaal 108 spelers […]